10/9/21

Πριν Αλέκτορα φωνήσαι, ο γκαλοπατζής Στράτος Φαναράς, ομολόγησε την αλήθεια των όσων σας έγραψα και είπε ότι το συστημικό ολοκληρωτικό και ολιγαρχικό εμβολιαστικό τόξο αντιμετωπίζει το ρεύμα της Μεγάλης και Ριζικής Αλλαγής. Το Δελτίο των 11 προηγείται στην κατανόηση της πραγματικότητας.


Ο γκαλοπατζής Στράτος Φαναράς της «Metron Analysis» μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα , είπε ότι η «Δεξιά» και «η Αριστερά» «θα συγκλίνουν αναγκαστικά» και ότι η βασική αντίθεση θα είναι πλέον, η αναμέτρηση «Συστημικών και Εξωσυστημικών δυνάμεων». 

Ο Γκαλοπατζής Φαναράς, κατανόησε το μάταιο της προσπάθειας να ρωτήσει τους χαζούς τηλεθεατές τι κατάλαβαν από τα δελτία ειδήσεων. 
Ακόμα και οι χαζοί , κατάλαβαν χοντρικά ότι ο Εφιαλτάκης Χαβαναγκίλα και ο Τσιπρέφσκι Χαβαναγκίλα είναι Καλοί Εξάδελφοι με τον Αλμπέρτο Μπουρλά Χαβαναγκίλα, και τον Μαγιορκίνη Χαβαναγκίλα. 

Οπότε  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ,  και ο καυγάς Τσίριζα-ΚΝΟΥΔΟΥ , αποτελεί (αναγκαστικά) παρελθόν. 

Ο φαναράς συμβούλευσε ενότητα σωτηρίας του Συστήματος έναντι των «Ταλιμπάν». 

 Για τον Γκαλοπατζής Φαναρά, το ρεύμα της Μεγάλης και Ριζικής Αλλαγής είμαστε «Ταλιμπάν».

«Νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια νέα εποχή αμυντική. Η ανθρωπότητα θα ζήσει αμυντικά τα επόμενα χρόνια. Έτσι η αντίθεση που θα διαμορφωθεί θα είναι μεταξύ των συστημικών και των εξωσυστημικών δυνάμεων. Οι συστημικές δυνάμεις θα αναγκαστούν κάποια στιγμή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τις εξωσυστημικές δυνάμεις που τις βλέπουμε σήμερα σε όλο τον κόσμο να σκάνε σαν φούσκες σε έναν χυλό που βράζει. Τη μια μπορεί να είναι οι αντιεμβολιαστές, την άλλη αυτοί που εφορμούν στο Καπιτώλιο ή οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Είναι ένα περιβάλλον «μεγάλων πολιτικών ανατροπών», είπε. 

Ο Γκαλοπατζής Φαναράς, συμβούλευσε τις δυνάμεις της Δεξιάς και της Αριστεράς, «εάν και εφόσον ομνύουν στον κοινοβουλευτισμό, να συγκλίνουν γιατί χρειάζονται μια κοινή ατζέντα για το Περιβάλλον», όπως και για τη Δημόσια Υγεία. 
 «Ακριβώς αυτή η αμυντική φάση που ζούμε και η οποία θα ενταθεί στη συνέχεια, θα πρέπει να απαντηθεί με συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές προστασίας των ανθρώπινων κοινοτήτων, και για αυτό θα φτάσουμε σε ένα σημείο συγκλίσεων που δεν θα είναι στον αέρα, αλλά πάνω σε προγραμματικές προτάσεις», εξήγησε ο ίδιος. 

 Ειδικότερα για τα "εξωσυστημικά κινήματα", ο κ. Φαναράς σημείωσε ότι προσπαθούν να συναντηθούν σε μια κοινή πλατφόρμα, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει, καθώς μέχρι στιγμής τα κινήματα αυτά είναι περισσότερο θεματικά. «Επομένως, υπάρχει ένας πολύ σοβαρός κίνδυνος για τη Δημοκρατία να συναντηθούν κινήματα που έχουν ετερόκλητα χαρακτηριστικά. Αυτό θα είναι ένα πολύ επικίνδυνο σενάριο για τη Δημοκρατία, το πολιτικό σύστημα και για τις αξίες μας πάνω στις οποίες έχει θεμελιωθεί ο ανθρώπινος πολιτισμός. 
Από εκεί προκύπτει ο κίνδυνος για ριζοσπαστικά και ρωμαλέα κινήματα – όχι μέσα από το υπάρχον πολιτικό σύστημα», είπε ο Γκαλοπατζής, που εχει αντιληφθεί που πάει το ρεύμα αλλά απευθυνεται στους ηλιθίους Αλιέκσι και Κούλη με IQ κάτω του 90, που ειναι μεν δικά τους παιδιά αλλά βλάκες.

Ο γκαλοπατζής Φαναράς, έφερε ως παράδειγμα τη Γερμανία, όπου ενόψει των εκλογών στις 26 Σεπτεμβρίου, υποχρεώνονται εκ των πραγμάτων να συγκλίνουν σταδιακά συστημικές δυνάμεις από την Οικολογία και τη Σοσιαλδημοκρατία έως και τη Δεξιά και ενδεχομένως να δούμε «τρικομματική κυβέρνηση, που μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει στη χώρα αυτή». 

 Για το εγχώριο πολιτικό σκηνικό, ο Φαναράς  είπε,  πως το κλίμα έχει επιβαρυνθεί για την κυβέρνηση, αλλά το πώς ακριβώς θα επιδράσει η επιβάρυνση αυτή, θα φανεί στις δημοσκοπήσεις που θα διεξαχθούν μετά τη ΔΕΘ, επισημαίνοντας πως ήταν «λίγο πρόωρες οι (απογοητευτικές) έρευνες που έχουν “τρέξει” μέχρι τώρα και ειδικά τον Αύγουστο».

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

1 σχόλιο:

Γιουφτος κανονικωτατος είπε...

Ο γκαλοπαντζης Φαναρας προσπαθει να τους ειδοποιησει με τροπο και εγκαιρως αλλα χωρις να καρφωθει:

Ειναι σα να τους λεει.....
Προσεξτε δικοι μου, γιατι το παραμυθι της "δημοκρατιας-κλεβω-κλεβεις-κλεβει-κλεβουμε-κλεβουνε" κλπ μας τελειωνει κι ανοιγουν σιγουλια-σιγουλια παλι οι φουρνοι.
Οποτε παρτε τα μετρα σας και οι του συνταγματικου τοξου πρεπει να ...κολλησουν μπρος-πισω, σαν βαγονια σιδηροδρομου, κολλημα τυπου Λιγναδη δηλ., αλλιως μαυρο φιδι που μας εφαγε.


Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...