4/9/21

Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ.

 Ο Ιβάν ήταν κομματόσκυλο του ΚΚΣΕ και ανήκει  στην μετακομμουνιστική νομενκλατούρα. Ιδιωφελής. Βρέθηκε διευθυντής του Καπνεργοστασίου του Ροστώβ και το αγόρασε με τα κουπόνια.

 Μετά αξιοποίησε  του Πόντιους και τις ευκαιρίες και έγινε πλούσιος.    

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μικρόψυχοι και τιποτένιοι υπάρχουν και στο Βορά και στο Νότο..Αυτό που κάνει την ειδοποιό διαφορά είναι ότι εκεί στο Νότο,
τα ποσοστά τους είναι υπερδιπλάσια..

Γιουφτος κανονικωτατος είπε...

Αναφερομενοι στον Παϊατ χωρις να το θελετε κρυπτετε τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ κυβερνητες της Ελλαδος.
Ο Παϊατ σημερα δεν ειναι τιποτε αλλο παρα γραμματεας του ΚΙΣΕ.
Γιατι αυτοι κανουν κουμαντο στην Ελλαδα.
Οι ΚΙΣΕδες.
Οπως, η εν λογω μουμια, ο Παϊατ, ηταν γραμματεας του AIPAC οταν τον ειχαν στειλει στην Ουκρανια που τα κανε κατοπιν υποδειξεων της εβραιας Νουλαντ μπαχαλο.
Διοτι στις ΗΠΑ αυτοι κανουν κουμαντο οι της AIPAC κι απο κει στειλαν τον Χαρρις να πει στον αλητη-προδοτη Σαμαρα να πει στον Παναθηναϊκακια "τους αλλους τρεις που θα πανε να τους γαμησει".

Επαναλαμβανω λοιπον.
Ο Παϊατ ειναι ....μια απ τις ροδες του καρου.
Το αλογο πρεπει να σκοτωσουμε που σερνει το καρο.


ΥΓ
"Ξυπνιος" ο Θανουλης που ζητησε συγνωμη.

soulis είπε...

Eγω Σπυρο το πιστευα απο καιρο αυτο.
Οχι οτι ηξερα κατι.Εβγαλα το συμπερασμα παρακολουθωντας την ολη διαρθρωση των δελτιων ειδησεων του καναλιου του.
"Πληροφοριες" και σχολια υποβολιμιαια κατα της Ρωσιας μεπολυ υπουλο και καλα μελετημενο τροπο που ειναι φανερο οτι γραφονται απο πρακτορες της Πρεσβειας.
Εχουν εκει και τον τενεκε τον Ιγνατιου και κατι αλλους.
Για ξεκαρφωμα αφου χυνουν καθημερινα δηλητηριο κατα της Ρωσιας εχουν και τον αναταποκριτη στην Μοσχα τον Αυγερινο νομιζω να λεει την γνωμη του για να συντηρουν τον μυθο του δηθεν ρωσοφιλου Σαββιδη.
Το καναλι του εξαλλου στηριζε με χιλια και τον Συριζα.
Κατα πασα πιθανοτητα οι αμερικανοι τον εχουν στο χερι απο καιρο και αν ηθελαν θα τον εκλειναν μεσα σαν λαθρεμπορο αλλα αντι γι αυτο τον εχουν υπο ομηρια και κανουν προπαγανδα μεσα απο το καναλι του.Το ιδιο πρεπει να συμβαινει και με τον Μαρινακη κλπ.Οι αμερικανοι ξερουν οτι ολοι αυτοι ειναι γκανγκστερς ναρκεμποροι κλπ και ετσι τους ελεγχουν απολυτα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι το λές αυτό Μιχάλη?Δώσε μια εξήγηση τουλάχιστον και για εμάς που δεν γνωρίζουμε και η αλήθεια είναι πως έχουμε θετικό πρόσημο για την εικόνα του και τις προθέσεις του

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά δεν μάς είπες για τον Μίκη. Σε ρώτησα και δεν απάντησες. Πες μας... τι ήταν ο Μίκης Θεοδωράκης; Τι εστι το... "άξιον εστι";

Ανώνυμος είπε...

Α, γεια σου,πεστα για τον Ιγνατιου! Μεγάλος τενεκες αλλά κάτω στην Κύπρο έχει πολλούς τενεκεδες θαυμαστές και ακολούθους. Έβριζε τον Τραμπ και αβανταριζε τον Μπαιντεν.

Ανώνυμος είπε...

https://ribandsea.com/articles/3483-o-mikis-theodorakis-o-teleftaios-epizon-prodotis.htmlhttps://ribandsea.com/articles/3483-o-mikis-theodorakis-o-teleftaios-epizon-prodotis.htmlhttps://ribandsea.com/articles/3483-o-mikis-theodorakis-o-teleftaios-epizon-prodotis.html?fbclid=IwAR2zz2DVy39k8j4UOKyaCmZCfxeS4AiitOlOJjxOzHgLSxumVahHQukgtE8

Σούλα Ξανθοπούλου-Κοντοπωπού είπε...

Έτσι είναι όπως τα λες Γιούφτε κανονικώτατε.

avdargor είπε...

ο τσετσενοογεεωργιανοος Ιγκνατιεβιτς τοους γλεντα χαλαρα τουυς κυυριοολεξιια ποντιους....μαλθακουυς βοορεειοοελλαδιττεςς.εειναι σττοοκκοοιι τα ατομα.εις τ'ονομα ενος σωβρακοφανελας.

Ανώνυμος είπε...

λεει ο θειοs του οτι το κοντο τσιγαραδικο τον βουταει τον κωλιο στο ξυδι...λετε ο βλαδιμηροs να μην το ξερει που την χτυπαει την γαλοτσα;το πρωην εκδοτη του βραχυβιου περιοδικου TARKIDI το ξερει αραγεσσσσσ

Ανώνυμος είπε...

Προ ετών υποστηρίζες τον Ιβάν αρκετά σε ό,τι έκανε. Ο Σαββίδης ήταν μια προσπάθεια της Ρωσίας, χρησιμοποιώντας τους βαθείς ιστορικούς δεσμούς και ευπατρίδες της αλλοδαπής της περιφέρειάς της, να εισβάλει πολιτικά και οικονομικά σε Μακεδονία και Θράκη. Αυτή η πολιτισμική επιρροή υποστηρίχθηκε από αυτό που λέμε κάπως αδοκιμα σήμερα πατριωτική και λαϊκή δεξιά, η οποία σε Θεσσαλονίκη είναι πιο στέρεα, έχει περισσότερες βάσεις από ο,τι στο κέντρο. Με την στροφή του Τσίπρα στο αντιρωσικο μέτωπο, την υιοθέτηση της αμερικανικής και γερμανικής γεωπολιτικής ατζέντας, κάτι που συνεχίσθηκε και με τον υιό της αδελφής του, χάθηκε η επιρροή της Ρωσίας, άρα και δική του η προσπάθεια να εισχωρήσει στις τοπικές ψώρο ελίτ που κινούνται μεταξύ Κολωνακίου, Εκάλης και Λονδίνου. Είδε και τον πόλεμο που του γίνεται, και έκανε τον συμβιβασμό του. Η Ελλάδα άλλωστε δεν σώζεται. Η ίδια η κοινωνία της είναι το μέγα πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Η μλκια ειναι υγεια
Χαριζει μπρατσα
Ωραια φατσα
Και δυναμωνει τα παιδια

Σούλα Ξανθοπούλου-Κοντοπωπού είπε...

@ Δευ Σεπ 06, 12:56:00 π.μ.
Εσυ κατι θα ξερς
Εισ' κι ωραιου πιδι

aviator είπε...

+1000%

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...