2/9/21

Ο Ράμα με την ανοχή και την συνενοχή των Αθηνών και της Αγίας Κωλο-οικογένειας καταδιώκει τον βορειοηπειρώτικο Ελληνισμό

 

Συνεχίζεται η προκλητική στάση της αλβανικής κυβέρνησης έναντι των Ελλήνων της Χειμάρρας. 
Αυτη τη φορά, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η τουριστική σεζόν, οι μπουλντόζες της αμαρτωλής υπηρεσίας ΙΚΜΤ βρίσκονται ηδη στους Δρυμάδες και απειλούν με κατεδάφιση δυο κτίρια που ανήκουν σε μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας, χωρις καμία προειδοποίηση και χωρίς να έχει αποσταλεί κανένα σχετικό έγγραφο. 
Τα συγκεκριμένα κτίρια διαθέτουν άδεια οικοδόμησης. Κρίνουμε προκλητική τη στάση της αλβανικής κυβέρνησης να στοχοποιεί τα δυο αυτά κτίρια – ακόμα και αν έχουν κάποια παρατυπία – την ώρα που στους Δρυμάδες οργιάζει η παράνομη και αυθαίρετη δόμηση. 
 Ο εκτελεστικός διευθυντής της εν λόγω υπηρεσίας είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Φατμίρ Μέτα, ο οποίος εδω και χρόνια κατεδαφίζει στην περιοχή της Χειμάρρας μόνο περιουσίες Ελλήνων. Σε αυτή την κατάφωρη αδικία είναι ηχηρή η απουσία τόσο της δημοτικής αρχής όσο και των βουλευτών της περιοχής που υποτίθεται ότι «κόπτονται» για την προστασία των δικαιωμάτων των ντόπιων κατοίκων. 
 Καλούμε την αλβανική κυβέρνηση να εφαρμόσει την σχετική νομοθεσία και να αντιμετωπίσει όλους τους πολίτες της Χειμάρρας επι ίσοις όροις και χωρίς διακρίσεις – ανεξαρτήτως της εθνικής τους καταγωγής. 

Ομόνοια Χειμάρρας 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και καλωσορίζει 70.000 ΑΦΓΑΝΑ
στη Ελληνική Ριβιέρα......

.
ΑΝΝΑ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...