7/9/21

Σκύλος του Εφιαλτάκη και τις ΠΦΑΪΖΕΡ έριξε φόλα στη μητέρα των παιδιών του

 

Κομματόσκυλο της ΚΝΟΥΔΟΥ, εμβολιαστής που έκανε την κρίση ευκαιρία και διορίσθηκε «συντονιστής» του ΕΟΔΥ στη Δυτική Ελλάδα ως ειδήμων γιατρός , έχει πείσει και εκατοντάδες πολίτες να κάνουν το σκεύασμα Φρανκενστάιν. Ο Συντονιστής έχει εμβολιαστεί και ο ίδιος , και εμβολίασε τη σύζυγο καθώς  και τα παιδιά τους. Η  σύζυγος του Νεοδημοκράτη «συντονιστή» του ΕΟΔΥ στη Δυτική Ελλάδα, νοσηλεύεται στην εντατική με βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη ξαφνικά .Είχε κάνει τη δεύτερη δόση πριν από ένα μήνα. Δεν είχε απολύτως κανένα νόσημα. Φυσικά το εμβόλιο δεν είχε καμιά σχέση.

ΥΓ. Παρακαλούνται όσοι ξέρουν τον εμβολιαστή Μέγκελε της ΚΝΟΥΔΟΥ που σκότωσε τη νόμιμη  γυναίκα του με το εμβόλιο του Μπουρλά,  να μας πουν εάν εμβολίασε και την Νίτσα. (Aka Γκομενίτσα)

1 σχόλιο:

Σούλα Ξανθοπούλου-Κοντοπωπού είπε...

Αυτα να τα βλεπει κεινος ο μαλακας απ τα Γλυκα Νερα που την επνιξε.

Ωριστε κι αλλος ενας τροπος να "χωρισεις" ακινδυνα χωρις αστυνομιες, εισαγγελεειδες και λοιπους ρουφιανους, για να ζησεις ζωη χαρισαμενη με την ....νιτσα σου.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...