10/2/22

H υστερικιά υπουργός Εξωτερικών της Γριάς Αλβιώνος αμφισβήτησε την κυριαρχία της Ρωσίας επί του Ροστόβ και το Βορονιέζ

 

Η βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρους, απαντώντας σε ερώτηση  του Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι οι περιοχές Ροστόβ και Βορονιέζ δεν ανήκουν στη Ρωσία.  
Στη συνάντηση τους  Λαβρόφ δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός δεν προκαλεί σύγκρουση στα σύνορα της Ουκρανίας, καθώς διεξάγει ασκήσεις στο  ρωσικό έδαφος . Ο Αγλίδα απάντησε ότι τα στρατεύματα πρέπει να αποσυρθούν από τα σύνορα της Ουκρανίας. Μετά από αυτό, ο Λαβρόφ  την ρώτησε τον Βρετανό: "Αναγνωρίζετε την κυριαρχία της Ρωσίας στις περιοχές Ροστόφ και Βορονέζ;" 
 "Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την κυριαρχία της Ρωσίας σε αυτές τις περιοχές", απάντησε ο Τρους μετά από σύντομη παύση. 
 Η Βρετανίδα πρέσβειρα στη Ρωσία  παρενέβη  και εξήγησε στην υπουργό  οτι  μιλούσε για ρωσικές περιοχές. 
 Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σχολιάζοντας τις συνομιλίες με τη Βρετανίδα υπουργό Εξωτερικών Λιζ Τρους, τις χαρακτήρισε "συνομιλία του μουγγού με τους κωφούς".
Η Βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών  διευκρίνισε στους δημοσιογράφους που την συνόδευαν οτι μπερδεύτηκε.
. Είπε: "Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μου φάνηκε ότι ο  Λαβρόφ μιλούσε για μέρος της Ουκρανίας. Έχω δηλώσει ξεκάθαρα ότι οι περιοχές αυτές αποτελούν μέρος της κυρίαρχης Ρωσίας", 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

΄Οσοι παρελαύνουν από την Μόσχα είτε μεθυσμένοι είναι, ή ξεροκαταπίνουν και ψάχνουν για τουαλέτα νιώθοντας ρίγος, αντιλαμβανόμενοι για πρώτη φορά την ισχύ ενός οργανωμένου κράτους-έθνους, στο οποίο μιλάνε για πατρίδα κι όχι για μπουρδέλο.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός. Σωστότατος!!!

Η Ρωσία κάνει εκθεση στη Μόσχα με τα Νατοϊκά λάφυρα

Το Γερμανικά τανκ "Λεοπάρντ και τα αμεριακνικά Αμπραμ μεταφερονται στην Μόσχα  για την έκθεση κατεστραμμένου εξοπλισμού της Συμμαχίας ,...