10/2/22

H υστερικιά υπουργός Εξωτερικών της Γριάς Αλβιώνος αμφισβήτησε την κυριαρχία της Ρωσίας επί του Ροστόβ και το Βορονιέζ

 

Η βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρους, απαντώντας σε ερώτηση  του Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι οι περιοχές Ροστόβ και Βορονιέζ δεν ανήκουν στη Ρωσία.  
Στη συνάντηση τους  Λαβρόφ δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός δεν προκαλεί σύγκρουση στα σύνορα της Ουκρανίας, καθώς διεξάγει ασκήσεις στο  ρωσικό έδαφος . Ο Αγλίδα απάντησε ότι τα στρατεύματα πρέπει να αποσυρθούν από τα σύνορα της Ουκρανίας. Μετά από αυτό, ο Λαβρόφ  την ρώτησε τον Βρετανό: "Αναγνωρίζετε την κυριαρχία της Ρωσίας στις περιοχές Ροστόφ και Βορονέζ;" 
 "Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την κυριαρχία της Ρωσίας σε αυτές τις περιοχές", απάντησε ο Τρους μετά από σύντομη παύση. 
 Η Βρετανίδα πρέσβειρα στη Ρωσία  παρενέβη  και εξήγησε στην υπουργό  οτι  μιλούσε για ρωσικές περιοχές. 
 Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σχολιάζοντας τις συνομιλίες με τη Βρετανίδα υπουργό Εξωτερικών Λιζ Τρους, τις χαρακτήρισε "συνομιλία του μουγγού με τους κωφούς".
Η Βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών  διευκρίνισε στους δημοσιογράφους που την συνόδευαν οτι μπερδεύτηκε.
. Είπε: "Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μου φάνηκε ότι ο  Λαβρόφ μιλούσε για μέρος της Ουκρανίας. Έχω δηλώσει ξεκάθαρα ότι οι περιοχές αυτές αποτελούν μέρος της κυρίαρχης Ρωσίας", 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

΄Οσοι παρελαύνουν από την Μόσχα είτε μεθυσμένοι είναι, ή ξεροκαταπίνουν και ψάχνουν για τουαλέτα νιώθοντας ρίγος, αντιλαμβανόμενοι για πρώτη φορά την ισχύ ενός οργανωμένου κράτους-έθνους, στο οποίο μιλάνε για πατρίδα κι όχι για μπουρδέλο.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός. Σωστότατος!!!

Ένα Στεφάνι στην Μνήμη των Προγόνων

  Οι Αριστεροδέξιοι Κλεφτολουμπινέ στον Δήμο Τριπόλεως και στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου αποφάσισαν να τιμήσουν   την Μάχη του Βαλτεττίου....