30/7/22

Ουκ Έστιν πλοίον Ουκ Έστιν οδός για τους Λούμπεν Κωλοέλληνες Ψευδοεθνικιστές

 

  Στις 28  Ιουλίου του 1965,  το «ακροδεξιό» παρακράτος, οι Λούμπεν εθνικόφρονες, ο υπόκοσμος, οι νταβατζήδες, οι Λεσχιάρχες, οι Παιδεραστές σαν τον παιδοβιαστή Εμμανουηλίδη που χτύπησε με τον Λοστό τον Λαμπράκη,  που είχαν ταυτότητες των «Συνδέσμου Αγωνιστών του Αντισυμμοριακού αγώνος», είχαν συγκετρωθεί στο Θέατρο παπαιωάννου στη γωνία της Πατησίων με την Καποδιστρίου και φώναζαν «Ζήτω η Εθνική Κυβέρνηση». «Ζήτω ο Νόβας».

Το Εφεδρικό  «Εθνικόφρων»  Παρακράτος,  των «Ειδικών Επιχειρήσεων», είχε συνδεθεί με τον στρατηγό της Αποστασίας , τον Εφιάλτη Μητσοτάκη, που ανέλαβε να συνεχίσει να τους μισθοδοτεί από τα «μυστικά Κονδύλια».

Οι σχέσεις των Λούμπεν Εθνικοφρόνων με την Κωλο-Οικογένεια που αναπτύχθηκαν το 65-66 ήταν  η "κληρονομία" που επιστρατεύτηκε  για την "Μητσοτακική" ΕΔΕ του Γαρουφαλιά και την Μητσοτακικη "Εθνική Παράταξη" του Αποστάτη Στεφανόπουλου  που προσχώρησε στην ΝΔ μαζί με τον Μητσοτάκη.

Η Επιχείρηση Μυστικά Κονδύλια συνεχίστηκε το 90-93  και συνεχίζεται τωρα που η Κωλο-οικογένεια διαχειρίζεται τις Απόρρητες "εθνικές δαπάνες".

ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑΜ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑΜ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΕ 

Οι Λούμπεν Κωλοέλληνες αφού ξεβρακωθούν εντελώς, θα φωνάξουν στο τέλος, ως φύλλο_συκής «Μητσοτάκη Κάθαρμα»,
 αλλά ποτέ δεν θα καταγγείλουν ούτε την Pfizer τον Χίτλερ και την Ιουδαϊκή Οικογένεια Μητσοτάκη.
Μάλιστα ένας «σοφός» Λούμπεν από τον Δομοκό,  με "αποστόμωσε",  διότι οι Κλωτσοκαφάσηδες έχουν στρατηγική και απευθύνονται στην Νεολαία:   «Μιλάτε συνέχεια για Εβραίους παραπέμποντας σε καθεστώτα μεσοπολέμου. Βρωμάει η δουλειά πολύ Σπύρο Χατζαρα. Εσύ ομως που τα λες αυτα οτι δηλ. οι κωλομητσοτακηδες ειναι εβραιοι, αν ειναι αληθεια, τι επιτυγχανεις;» Φτάνει μεχρι του σημείου να πεί «Κωλομητσοτάκηδες». Και απαντά μόνος του  «Αν είναι αλήθεια οτι είναι Εβραίοι».  Θα μπορούσε να πεί και....
«Αν είναι αλήθεια ότι το εμβόλιο του Μπούρλα σκοτώνει». 

Με μια λέξη: 
 Κωλοέλληνες. Μητσοτακάνθρωποι.
 Οι Μητσοτακοεθνικικιστές είναι οι  Κωλοέλληνες.                          Και ο ΚωλοΕλληνας, το Κιοτσέκι, η ιουδαία Κούλα Εφιαλτένσκι τραγουδούσε τον Εθνικό Ύμνο. Μπατριώτης ο ΠΦούστης*. 
*(ΠΦ όπως #pfizer) 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

 ΥΓ. Κάποια ψυχή, με πληροφόρησε ότι ο Κλωτσοκαφάσης Προσωπάρχης πολυεθνικών εταιρειών, αποχώρησε νωρίς, εκ του Στρατεύματος, για να αποφύγει το Στρατοδικείο, λόγω των αναφορών υφισταμένων του για σεξουαλική παρενόχληση. («Αν είναι αλήθεια»).

Δεν υπάρχουν σχόλια: