13/9/22

Ο Μεντβέντεφ χαρακτήρισε το σχέδιο του Κιέβου για τις εγγυήσεις ασφαλείας πρόλογο στον παγκόσμιο πόλεμο


Το ουκρανικό σχέδιο των «εγγυήσεων ασφαλείας» είναι ένας πρόλογος του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας. 

Ο Μεντβέντεφ σημείωσε ότι ένα τέτοιο σχέδιο για το ΝΑΤΟ είναι το ίδιο με την εφαρμογή του πέμπτου άρθρου του Βορειοατλαντικού Συμφώνου, υπονοώντας τη συλλογική προστασία ενός κράτους μέλους, σε περίπτωση επίθεσης. 
 «Εάν αυτοί οι ανόητοι συνεχίσουν την ανεξέλεγκτη άντληση του καθεστώτος του Κιέβου με τους πιο επικίνδυνους τύπους όπλων, τότε αργά ή γρήγορα η στρατιωτική εκστρατεία θα μετακινηθεί σε άλλο επίπεδο. Τα ορατά όρια και η πιθανή προβλεψιμότητα των ενεργειών των μερών της σύγκρουσης θα εξαφανιστούν. Θα ακολουθήσει το δικό του στρατιωτικό σενάριο, με τη συμμετοχή νέων συμμετεχόντων σε αυτό», έγραψε ο Μεντβέντεφ στις 13 Σεπτεμβρίου στο κανάλι του στο Telegram. 
 Σε αυτή την περίπτωση, πιστεύει, οι δυτικές χώρες δεν θα μπορέσουν να παραμείνουν αδρανείς «καθισμένοι στα καθαρά σπίτια τους» και να «αποδυναμώσουν» τη Ρωσία από μακριά. 
 «Αλλά ενώ οι στενόμυαλοι πολιτικοί και οι ηλίθιες δεξαμενές σκέψης τους, γυρίζοντας προσεκτικά ένα ποτήρι κρασί στα χέρια τους, μιλούν για το πώς μπορούν να μας αντιμετωπίσουν χωρίς να μπουν σε άμεσο πόλεμο», κατέληξε ο Μεντβέντεφ. 
 Νωρίτερα στις 13 Σεπτεμβρίου, το γραφείο του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δημοσίευσε ένα προσχέδιο για τις εγγυήσεις της ασφάλειας της χώρας. Ως εγγυητές, το Κίεβο προσφέρει τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, την Τουρκία και την Αυστραλία. Σύμφωνα με τη συνθήκη, μια βασική ομάδα συμμάχων αναμένεται να δεσμευτεί για την υποστήριξη των ουκρανικών στρατευμάτων και μια ευρύτερη ομάδα «θα παρέχει μη στρατιωτικές εγγυήσεις που θα βασίζονται σε μηχανισμούς κυρώσεων». Επίσης, πρόσθετες εγγυήσεις για την ασφάλεια της Ουκρανίας μπορεί να περιλαμβάνουν την προμήθεια σύγχρονων συστημάτων αεροπορικής και πυραυλικής άμυνας στο Κίεβο. Με τη σειρά του, ο Ζελένσκι γνώρισε το σχέδιο και τόνισε ότι αυτές οι συστάσεις πρέπει να αποτελέσουν τη βάση της συνθήκης ασφαλείας. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η κατάρρευση του παγκόσμιου Σοδομικού κα Γομορρικού συστήματος που εγκατεστάθη μετά την Γαλλική Επανάσταση δεν μπορεί ουτε να αποφευχθεί ούτε να μην είναι καταστροφική, μπορεί να δίνεται η εντύπωση ότι θα μπορύσε να διευθετηθεί το θέμα με συζήτηση αλλά ο παροξυσμός των σατανιστών είναι έμφυτο χαρακτηρισμό όπως και η εντύπωση ότι θα μπορεσουν να εγκαταστήσουν το άρρωστο συστημά τους με επιτυχία οπότε η καταστροφή των Σοδομιτών είναι μοιραία

εΠωνοανωνυμοΣ είπε...

@ Τρί Σεπ 13, 07:13:00 μ.μ.
Σωστος.
Και μετα κατηγορουν τον Χιτλερ που ηθελε και προσπαθησε να αποσωβησει ολο αυτο που μας ερχεται απ τους διαβολικους εβραιους.
Την ριζα του κακου.
Τους απογονους των Χριστοκτονων.
Την Βδελυρα φυλη.
Τα φιδια που μεγαλωνουμε στο κορφο μας.

ανδωνιος είπε...

αυτη ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ
ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ 105 ΠΟΝΤΟΥΣ... ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ......

Ανώνυμος είπε...

Μαζί με την καταστροφή των Σοδομιτων όμως θα καταστραφουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη που δεν φταίνε σε τίποτα. Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Τι φταίει η Ανθρωπότητα να καταστραφεί ολόκληρη; Και επίσης, νομίζεις ότι αν καταστραφουν οι σοδομιστες και ξεκινήσει ο κόσμος από την αρχή σε υγιείς βάσεις, πάλι δεν θα αρχίσουν να εμφανίζονται σιγά σιγά οι στοές, νέοι σοδομιστες και πάει λέγοντας; Όπου υπάρχει το Καλό, κάπου κοντά εκεί πάντα φυτρώνει και το Κακό. Δεν βλέπεις την ματαιοτητα των πάντων; Γι'αυτο ο Βλαδίμηρος προσπαθεί, ο, τι κάνει στην ου-κρανία να το κάνει σταδιακά για να μην υπάρχει η πιθανότητα παγκοσμιου πολέμου. Διότι ξέρει ότι ο παγκόσμιος πόλεμος είναι ολοκληρωτική καταστροφή και είναι αυτό ακριβώς που θέλουν οι σοδομιστες. Κι έρχεσαι τώρα εσύ να εύχεσαι να γίνει αυτό που θέλουν αυτοί; Έλεος δηλαδή. Δεν υπάρχει μυαλό καθόλου;

Ανώνυμος είπε...

η αιθνικη νιγηριασ τι εκανε;δεν ηξευρετε οτι ο μπουγατσαs κυδωνιατηs ηθελε τον λωλιο;

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...