22/7/24

Τα αντιαεροπορικά που έριχναν κατ των ελληνικών αεροσκαφών ήταν δύο

 Δεν θέλω να χάσουμε την ουσία. Ένας Κύπριος είπε . Και λοιπόν; 

Η Εθνοφρουρά έπρεπε να έχει πάρει καταθέσεις και από τους οκτώ άνδρες  των αντιαεροπορικών και από όλους τους εμπλεκόμενους στο αεροδρόμιο και το ΓΕΕΦ. 

Από τα ψέματα και τα "δήθεν" υπάρχει μόνο συγκάλυψη. Εδώ η Βικιπαιδεία 50 χρόνια μετά εξαφάνισε τον Τζογάνη και έκανε τα πορτοκάλια 15

50 χρόνια μετά δεν ξέρουμε  αν υπήρξαν αγγελιοφόροι προς τα αντιαεροπορικά.. 

Ποιος συνέταξε το περίφημο σήμα, αν το συνέταξε κάποιος.

Οι Κύπριοι  που πυροβολούσαν πήραν εντολή. Αυτό λέω και εγώ.

 Δολοφόνοι είναι και αυτοί που πυροβόλησαν, και αυτοί που διέταξαν "πυρ" στο αεροδρόμιο και ο Άνθρωπος από την Αθήνα.

ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άμα δείτε τα ντοκιμαντέρ, οι πυροβολητές των αντιαεροπορικών οι περισσότεροι φαίνονται συντετριμμένοι, προφανώς έχουν τύψεις. Ένας μάλιστα είπε ότι εκείνη τη νύχτα εμφανίστηκε σωρεία ανεξήγητων εμπλοκών στα όπλα τους! Φανταστείτε τι θα είχε γίνει αν δεν υπήρχε κάποιου είδους Θεία παρέμβαση και τα αντιαεροπορικά όπλα λειτουργούσαν κανονικά…

Ανώνυμος είπε...

Τί θα πει "ένας Κύπριος είπε"; Δηλαδή θα το προσπεράσουμε; Εδώ σου λέω ότι υπάρχει ένας Γιώργος Καλογήρου που έδωσε συνέντευξη στον Χαρδαβέλα πριν 15 χρόνια!! Να ψάξεις να βρεις πού βρίσκεται στην Κύπρο και να μας πει την Αλήθεια για εκείνη την νύχτα!! Δεν είναι αυτό ουσία; Ο Χαρδαβέλας θα ξέρει πού μένει στην Κύπρο και αν μένει εκεί και αν ζει!! Εδώ δολοφονήθηκαν Έλληνες στρατιώτες που πήγαιναν να υπερασπιστούν την Κύπρο!! Είναι σοβαρό το ζήτημα.

Ανώνυμος είπε...

Η προδοσία φαίνεται από μακριά. Για αυτό δεν άνοιξε ποτέ ο φάκελος της Κύπρου. Τι δουλειά είχαν οι μασονικές Στοές της Κρήτης να παρακολουθούν τις κινήσεις των καταδρομέων και των αεροπόρων μας; Και που έστελναν τις πληροφορίες που συγκέντρωναν; Ένας αεροπόρος αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης άκουσαν στη συχνότητα που χρησιμοποιούσαν κάποιον ελληνοαμερικανό με σπαστά ελληνικά να τους λέει: «Δεν καταλαβαίνετε ότι σας ακούνε;»

Ανώνυμος είπε...

Από πού πήραν εντολή οι Κύπριοι πυροβολητές;

Ανώνυμος είπε...

Τί συντετριμμένοι μωρέ; Παρακολούθησες καλά τις φάτσες τους; Παρίσταναν τους συντετριμμένους, υποκρίνονταν δηλαδή!! Αυτοί ήταν γνώστες του σχεδίου προδοσίας και είχαν αποφασίσει συνειδητά να συμμετέχουν και να χτυπήσουν τα ελληνικά Νορατλας. Μάλλον ήταν Μακαριακοι που όταν έγιναν κοινωνοί του σχεδίου προδοσίας, ήταν πιο εύκολο για αυτούς να το εκτελέσουν διότι ήθελαν να εκδικηθούν τους Έλληνες για το πραξικόπημα εναντίον του προέδρου τους!! Ή αν δεν ισχύει αυτό, ας μας πουν από πού ήρθε το σήμα που ισχυρίστηκε ο Καλογήρου ότι έλεγε ότι τα αεροπλάνα ήταν τουρκικα; Οι περισσότεροι από εκείνους τους πυροβολητες τότε ήταν εικοσάχρονα παιδιά ή λίγο παραπάνω. Σήμερα είναι γύρω στα 70. Το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να είναι στην ζωή.