3/8/24

Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το ήμισυ της περιοχής των πολυκατοικιών στο κέντρο του Βοβτσάνσκ

Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν θέσει υπό τον έλεγχο τους  το ήμισυ της περιοχής των πολυκατοικιών στο κέντρο του δήλωσε ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων  "Αχματ", και αναπληρωτής επικεφαλής του κύριου στρατιωτικο-πολιτικού τμήματος του Υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Απτου Αλαουντίνοφ που αποκάλυψέ ότι ο δυνάμεις Αχμάτ  βρίσκεται  σε αυτήν την περιοχή και μαζί με άλλες μονάδες.
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοινώσε ότι οι μονάδες του Σώματος Στρατού «Κέντρου» την περασμένη ημέρα εξάλειψαν έως και 400 στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. 
Τα στρατεύματα του Σώματος Στρατού «Νότος» εξάλειψαν έως και 710 Ουκρανούς , και κατέστρεψαν δύο αμερικανικά οβιδοβόλα M198, ένα βρετανικό πυροβόλο L-119, δύο σταθμούς ηλεκτρονικού πολέμου και τρεις αποθήκες πυρομαχικών.
 Οι μονάδες του Σώματος Στρατού «Δύση» καταμέτρησαν έως και 470 πτώματα Ουκρανών.

Η ρωσική αεροπορία, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα πυραυλικά στρατεύματα και το πυροβολικό στέρησαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δύο εκτοξευτές πυραύλων αεράμυνας S-125. Οι αποθήκες καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και ένα προσωρινό κέντρο φιλοξενίας ξένων μισθοφόρων εκκαθαρίστηκαν επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Εκλογές στο ΠΑΟΚ και η Κωλο-Οικογένεια

 Οι παλαιότεροι του ΠΑΣΟΚ θα θυμούνται την Διαμάντω  ως νομάρχη Κοζάνης  στο Άντρο των Μητσοτακικών Παπακωνσταντίνου. Στη Δυτική Μακεδονία τ...