3/8/24

Τα παραμύθια της Μοσάντ και της Cia που σας μεταδίδουν βάσει οδηγιών τα Κωλοκάναλα


 Η πατσαβούρα του κ. Μαρινάκη έχει ρεπορτάζ απ ευθείας από το Λάγκλεϋ 

«Σε δεκάδες συλλήψεις προχώρησε το Ιράν με στόχο να βρει όσους βοήθησαν στη δολοφονία του Χανίγια .Οι κινήσεις που γίνονται στο εσωτερικό του Ιράν επιβεβαιώνει το σενάριο ότι η δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια έγινε τελικά με βόμβα και όχι με κάποιο πύραυλο. Για αυτό το λόγο οι Ιρανοί εξετάζουν διεξοδικά την εσωτερική τους ασφάλεια και προχωρούν σε μαζικές συλλήψεις.Οι Αρχές του Ιράν αναζητούν τα κενά ασφαλείας που επέτρεψαν ένα τέτοιο χτύπημα στην Τεχεράνη και φυσικά τα άτομα που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί». Αυτό  αναφέρει νέο δημοσίευμα των New York Times που επικαλούνται δύο Ιρανούς αξιωματούχους που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Οι New York Times η Ναυαρχίδα της Εβραιουργιάς βρήκαν τους δυο ανώνυμους που εβαλαν την βόμβα.

«Ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, σκοτώθηκε από εκτόξευση βλήματος μικρού βεληνεκούς με κεφαλή βάρους περίπου επτά κιλών», ανακοίνωσε το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης.

Το Ιράν θεωρεί το Ισραήλ υπεύθυνο για το θάνατο του Χανίγια,  κσι δήλωσε ότι η δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς οργανώθηκε από το Ισραήλ με την υποστήριξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O "κ." Μαρινακης/Κοκκαλης/κουμπαρος εχει πολλες πατσαβουρες, αλλα ειναι και ο ιδιος μια χοντρη πατσαβουρα με ή χωρις το μουσι.

Οι Εκλογές στο ΠΑΟΚ και η Κωλο-Οικογένεια

 Οι παλαιότεροι του ΠΑΣΟΚ θα θυμούνται την Διαμάντω  ως νομάρχη Κοζάνης  στο Άντρο των Μητσοτακικών Παπακωνσταντίνου. Στη Δυτική Μακεδονία τ...