30/8/25

Ένα νέο βήμα προς το ξέσπασμα του Γ ́ Παγκοσμίου Πολέμου έκανε ο ηλίθιος Γερμανός Καγκελάριος δήλωσε ότι η Γερμανία βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου με τη Ρωσία

 


Ο ηλίθιος  Γερμανός  είπε ότι «δεν πρόκειται απλώς για μια εδαφική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Η Ρωσσία αποσκοπεί στην αποσταθεροποίηση των δημοκρατιών μας» και τόνισε ότι η Γερμανία αντιμετωπίζειο ασσύμετρη επίθεση. Ο Μερτς είπε 
 ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών του αναφέρουν καθημερινά για κυβερνοεπιθέσεις στις υποδομές της Γερμανίας και τις προσπάθειες της Ρωσίας να επηρεάσει την κοινή γνώμη μέσω των κοινωνικών δικτύων. "Έχουμε  ήδη εμπλακεί σε σύγκρουση με τη Ρωσία λόγω των προσπαθειών της Μόσχας να αποσταθεροποιήσει τη Γερμανία", δήλωσε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς.
Αυτή η δήλωση προφανώς απηχεί τα λόγια του Αδόλφου Χίτλερ την 21η Ιουνίου 1941 όταν  Φύρερ διέταξε τις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις να αποτρέψουν την ρωσική  απειλή αλλά και να σώσουν τον παγκόσμιο πολιτισμό από τον θανάσιμο κίνδυνο του μπολσεβικισμού. .

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε δεν είναι Γερμανός, "αφομοιωμένος" είναι .

Ανώνυμος είπε...

Βλακειες λες, απογονος αξιωματικου των ςς ειναι αρα "καθαρος" αριος...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η Γερμανία τώρα θεωρεί ότι το πρόβλημά της είναι η Ρωσία και η έξοδος από το πρόβλημα είναι ο πόλεμος με την Ρωσία;

Ανώνυμος είπε...

Στα κοινωνικά δίκτυα γράφουμε απλώς τις απόψεις μας, βρωμιάρη κωλο"γερμανε". Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε κανέναν. Πάρε τους συμπατριώτες σου και πηγαίνετε να ζήσετε στο κράτος που κλέψατε από τους Φιλισταίους στην Μέση Ανατολή! Γι'αυτό έγινε ο Β'Παγκοσμιος κωλοπολεμος σας, βρωμιάρη! Δεν πρόκειται να γίνει άλλος πόλεμος, αλήτη.. Βάλτε το καλά στην σάπια εβραϊκή κεφαλα σας. Υστερόγραφο: δεν έχουμε τίποτα με τους τίμιους πολίτες της φυλής σας. Το πρόβλημα είναι με εσάς, τους βρωμιάρηδες υπηρέτες των τραπεζιτών της φυλής σας. Νo war, βρωμιάρη κωλο "γερμανε", που λένε και στην γλώσσα των αγγλων σας!! No war, only sex and love με τις γυναίκες σας.

Ανώνυμος είπε...

Ιωακείμ Ιωσήφ λέγεται.
Σίγουρα είναι Άριος σαν τον Κασιδιάρη ;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ λες βλακείες φίλε. Ξέρω από πολύ αξιόπιστη πηγή ότι ο Γκαίμπελς ήταν Εβραίος! Και δεν ήταν ο μόνος μέσα στο μαγαζί….

Στα μέτωπα της Ουκρανίας. Τα ξημερώματα , οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας επιτέθηκαν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας στις περιοχές Σούμι, Κανατοπ,Σόστκα. Κρβι Ριχ Ντιεπροπετροφσκ, Χαρκοβο, Πάβλογκραντ και τη βιομηχανική ζώνη της Ζαπορίζια. Μάχες κοντά στο Χάρκοβο και το Κράσνι Λιμάν, στην Κωνσταντίνοβκα. Τα ρωσικά στρατεύματα προέλασαν προς τη Ντομπροπίλια και συνεχίζουν την επιτυχημένη επίθεσή τους, κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Νοβοαλεξανντρόβκα στο μέτωπο του Σλαβιάνσκ , όπου απελευθερώθηκε, το χωριό Οζέρνογιε. Στα νότια, υπάρχει ρωσική επίθεση στο χωριό Ράι Αλεξανντρόβκα. Από αυτό μέχρι τα περίχωρα του Σλαβιάνσκ, θα απομείνουν 13 χιλιόμετρα. Οι σφοδρές μάχες συνεχίζονται στην περιοχή του οικισμού Κρίβιε Λούκ Τα προελαύνοντα ρωσικά στρατεύματα είχαν την ευκαιρία να αποκόψουν τον αυτοκινητόδρομο Κράσνι Λίμαν-Σλαβιάνσκ.