30/8/25

Η Τουρκία γιορτάζει σήμερα την Ημέρα της Νίκης. Tην επέτειο της λήξης της τετραήμερης μάχης του Αρχιστρατήγου στο Ντουμλού Πινάρ το 1922.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατεδαφίστε και ισοπεδώστε επιτέλους το σπίτι του Κεμάλ στην Σαλανίκ γαμώ την ελληνοτουρκική φιλία σας γαμώ κωλοέλληνες !!!
(Ζώη σου δίνω ιδέες).

Στα μέτωπα της Ουκρανίας. Τα ξημερώματα , οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας επιτέθηκαν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας στις περιοχές Σούμι, Κανατοπ,Σόστκα. Κρβι Ριχ Ντιεπροπετροφσκ, Χαρκοβο, Πάβλογκραντ και τη βιομηχανική ζώνη της Ζαπορίζια. Μάχες κοντά στο Χάρκοβο και το Κράσνι Λιμάν, στην Κωνσταντίνοβκα. Τα ρωσικά στρατεύματα προέλασαν προς τη Ντομπροπίλια και συνεχίζουν την επιτυχημένη επίθεσή τους, κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Νοβοαλεξανντρόβκα στο μέτωπο του Σλαβιάνσκ , όπου απελευθερώθηκε, το χωριό Οζέρνογιε. Στα νότια, υπάρχει ρωσική επίθεση στο χωριό Ράι Αλεξανντρόβκα. Από αυτό μέχρι τα περίχωρα του Σλαβιάνσκ, θα απομείνουν 13 χιλιόμετρα. Οι σφοδρές μάχες συνεχίζονται στην περιοχή του οικισμού Κρίβιε Λούκ Τα προελαύνοντα ρωσικά στρατεύματα είχαν την ευκαιρία να αποκόψουν τον αυτοκινητόδρομο Κράσνι Λίμαν-Σλαβιάνσκ.