15/4/26

Συνεχίζουμε, με την σειρά των άρθρων του εκτελεσθέντος από την ΟΠΛΑ Μανώλη Μανωλέα για το αληθινό πρόσωπο του Κομμουνισμού. Ανάτυπο από την "ΠΡΩΪΑ" του Απριλίου 1943.

Όπως μας αποκάλυψε ο Μανωλέας, οι δυστυχισμένοι Ρώσοι προλετάριοι, που «έσπασαν τα δεσμά τους» είχαν μηνιαίους μισθούς 70, 120, 180, 250,300, 400, 500 και 600 ρούβλια, αλλά, οι εβραίοι που τους απελευθέρωσαν, είχαν 10-15.000 ρούβλια τον μήνα.















1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ανοιξα την "βιβλιοθηκη της βουλης" πηγα στις "συλλογες" πηγα στις "γενικες συλλογες" που εχει "ημερησιο και περιοδικο τυπο" ανοιξα αυτον τον συνδεσμο του ημερησιου τυπου που με βγαζει σε μια παραγραφο που λεει:
-ψηφιοποιημένη συλλογή εφημερίδων και περιοδικών οργανώνεται και παρουσιάζεται σε ένα σύγχρονο και διαλειτουργικό περιβάλλον Αποθετηρίου, χωριστά αρχεία pdf ανά ημερομηνία φύλλου".
Ανοιξα την λεξη/συνδεσμο "Αποθετηρίου" εβαλα την ημερομηνια κα τον τιτλο της εφημεριδας και βρηκα ενα πρωτοσελιδο της "Πρωϊας".
Εκτος και εχασα καποιο συνδεσμο μπαχαλο και η βιβλιοθηκη της βουλης

Η προδοσία του 1941. 19 Απριλίου. Μέγα Σάββατο. 174η ημέρα του Πολέμου για την Ελλάδα και 14η ημέρα της Γερμανικής επίθεσης. Το καθεστώς της Προδοτοκρατίας καλούσε τους Έλληνες να μείνουν συσπειρωμένοι γύρω από τον Αρχιπροδότη/ Κηδεύτηκε ο Κοριζής Οι Αθηναίοι ενώ φώναζαν μαζί με την «Βραδυνή» «Ζήτω ο Κοτζιάς» μάθαιναν από το Ραδιόφωνο ότι ο Άναξ διόρισε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για να το προτείνει υπουργούς τον απόστρατο στρατηγό Μαζαράκη.Ο εστεμμένος τενεκές πράκτορας Γλύξμπουργκ και ο καθοδηγητής του Πάλερετ απειλούσαν με το στρατοδικείο και το απόσπασμα τους Αθηναίους και μιλούσαν για «Πέμπτη Φάλαγγα». Ο Διαγγελέας ανακοίνωσε την προέλαση των Γερμανών προς τον Νότο.

  Στην Αθήνα έγινε στην Μητρόπολη, στην μία μετα το μεσημέρι η κηδεία του "αυτοκτονησαντος" με δυο σφαίρες στην Καρδια, Κοριζή.   ...