30/9/10

Ο Σατανιστής Τραγάκης έκανε τον Θεμιστοκλή Ιουδαίο

Ο Τρισυπόσταος Σατανάς ,Τραγάκης –Ιερώνυμος- Κρατική βία, παρα την φύση, έκαναν χριστιανικό μηνόσυνο για τους Σαλαμινομάχους, βεβήλωσαν τον Τύμβο, και συνέλαβαν τους Ελληνες που διαμαρτυρήθηκαν.

Περισσότερα μας γράφει ο Σέλευκος


Βεβήλωσις τύμβου Σαλαμινομάχων

Σήμερα το πρωί 29 Σεπτεμβρίου συνεβη τό εξης. Παρευρεθήκαμε στόν Τύμβο των Σαλαμινομάχων γιά την τελετή τής επετείου της ναυμαχίας. Τρία μέλη τού ιερού σωματίου Ελληναϊς, ο Ιερεύς Ικτίνος, ο Ποσειδώνειος και ο Σέλευκος, συνελήφθησαν κατά προτροπή τού βουλευτή
της ΝΔ Τραγάκη, ο οποίος απεκάλεσε τον Ικτίνο άθεο, διότι διαμαρτηρηθήκαμε, όταν είδαμε παπάδες να ετοιμάζουν μνημόσυνο χριστιανικό γιά τούς Σαλαμινομάχους. Στό επιχείρημα δεν ήταν χριστιανός ο Θεμιστοκλής καί οι άλλοι ΗΡΩΕΣ της ναυμαχίας, άρα πρός τι το μνημόσυνο; Ο Τραγάκης έκανε νόημα στον σωματοφύλακα, αυτός έδωσε εντολή
στήν αστυνομία να μεταφερθούμε στην ασφάλεια της Σαλαμίνος.
Παρόντες ήταν καί τα πιλάφια τού ΠΝ μέ τίς λευκές στολές καί το λευκό απο παπαδοφόβο αίμα, Έκαναν τουμπέκα. Δηλαδή συμφώνησαν.
Έτσι οι απόγονοι της εσθήρ και τού μορντενχάϊ πού κουβάλησαν εδώ τον Ξέρξη, οι ίδιας ράτσας κολοεβραίοι βεβήλωσαν καί φέτος ανενόχλητοι τον τύμβο καί την ιστορία της Σαλαμίνος.
Στήν ασφάλεια υπεστημεν την βασανο εξακριβώσεως στοιχείων καί μετα δίωρον μας άφησαν ελευθέρους.
Επιστρέψαμε στόν τύμβο καί κάναμε σπονδές στούς προγόνους, γιά να εξαλείψουμε το μίασμα.
Καταγγέλω τον τραγάκη καί την μητρόπολη Μεγαρίδος γιά φασισμό τραμπουκισμό, καί ανθελληνική δράση, καταγγέλω την ηγεσία του πολεμικού ναυτικού, πού παρευρίσκετο, ΄μέ τις ίδιες κατηγορίες.
Καταγγέλω τούς Ελληνόθρησκους, τού καναπέ και τού ιντερνετ, γιά δειλία, ώς κουραδομπαρούφες τού κυρ'ελέησον στα αρχαία Ελληνικά καί ώς μικροάρχιδες και μουνουχισμένους.
Τούς καταγγέλγω ως απόντες

ΥΓ. Άντε να δούμε και Ιμάμη να κάνει μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο

17 σχόλια:

Λεωνίδας είπε...

Καθότι δεν είμαι θεολόγος, δεν μπορώ να πάρω επιστημονική θέση επί του θέματος.

Ως Έλλην Χριστιανός Ορθόδοξος όμως, δε θεωρώ κακό το να γίνει μια δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων, χάρη στους οποίους σήμερα ζω ελεύθερος.

Διαφωνώ με τη δίωξή του γράφοντος λόγω διαμαρτυρίας, αλλά διαφωνώ επίσης και με τον οργύλο και εν πολλοίς βλάσφημο λόγο του.

Επίσης θεωρώ απαράδεκτη την ταύτιση του σιωνισμού και των σκοτεινών κύκλων του με την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία !

Υπενθυμίζω δε ότι η μόνιμη εδώ και δεκαετίες επιδίωξη αυτών των κύκλων είναι η διάλυση κάθε θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων και η αποκοπή τους από την Ορθοδοξία ! Συνεπώς η στάση των "Ελληνόθρησκων" το μόνο που πετυχαίνει είναι να εξυπηρετεί τα σχέδια αυτών που υποτίθεται κατηγορεί.

Ας πιστεύουν όπου θέλουν κι ας λατρεύουν όποια είδωλα θέλουν, ας σεβαστούν όμως επιτέλους και αυτοί (όπως και οι εισβολείς μουσουλμάνοι) το ακόμη έστω πλειοψηφικό θρησκευτικό φρόνημα του Έλληνος.

Ανώνυμος είπε...

το να κανεις μνημοσυνο χριστιανικο σε εναν ανθρωπο δεν σημαινει με τιποτα πως τον χρίζεις και Xριστιανο.
Πρωτου εκφρασετε τα μιση σας καλο θα ηταν να ξερετε και τι σας γινεται.

Μακαρι να εκανε Ιμαμης μνημοσυνο στον Παλαιολόγο. Κανεις δεν θα ειχε κανενα απολύτως πρόβλημα

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, απορώ πώς επιτρέψατε να εκφραστούν αυτές οι ανόητες απόψεις μέσα στο μπλογκ σας.
Ως γνωστόν, άνθρωποι που αποκαλούν το Χριστιανισμό Εβραϊκό δογμα, εκτός του ότι είναι εντελώς ανιστόρητοι, προσπαθουν να σπείρουν τη διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων. Προς τί το Διαίρει και Βασίλευε;
Τους χαρακτηρισμούς περί Σατανισμού βέβαια δεν θα τους σχολιάσω, καθότι είναι εντελώς γελοίοι. Ας κρατήσουμε τουλάχιστο ένα επίπεδο και μη ρεζιλευόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να ξερετε οτι οι εβραιοι δεν υποκλεπτουν μονον την ιστορια του μινωικου πολιτισμου που εμφανιζουν επιστημονικα ως σημιτικο,αλλα και για την νησο σαλαμινα λενε στα πανεπιστημια να τον κοσμο οτι ειναι εβραικη αποικια στο ονομα του βασιλεια σολομον!!

παει μακρια η βαλιτσα και οι αφελεις που μπλεκουν τα ρασα με τον θεμιστοκλη κανουν λαθος...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παληκάρια, συμφωνώ ότι οι παπάδες έχουν σχέση με τους Σαλαμινομάχους, όσο οι βούρτσες με τα πέη. Ναι στις σπονδές είναι κάτι σαν μνημόσυνο, αλλά μη μας μας τα πρίζετε με το δωδεκάθεο. Σε λίγο όταν έρθει ο Δίας με τους ΕΛ, θα σας πλακώσει στις φάπες που εν έτει 2010 πιστεύετε σε πράγματα στα οποία ούτε οι αρχαίοι ιερείς δεν πίστευαν. Αφήστε τις μαλακίες με τους ανύπαρκτους θεούς και περιμένετε την επιστροφή των Ελλήνων του διαστήματος. Βέβαια αν είναι σοβαροί πρέπει να μας φτύσουν τέτοιοι παπάρες που καταντήσαμε και γίναμε έρμαια των εβραίων. Είμαστε ασυγχώρητοι.

Γιώργος Αιγάλεω

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ( Ε.Σ.Υ.) .
ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .
ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .
Μόλις σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να τους παρέχει ΤΖΑΜΠΑ τα νοσοκομεία στους κάθε λογής μετανάστες – λαθρομετανάστες αυτή την στιγμή έχει η Ελλάδα 6 (ΕΞΗ)εκατομμύρια και θα γίνουν 20 (ΕΙΚΟΣΙ ) εκατομμύρια μέχρι το 2020 ,( σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και που πρέπει να τις εκτελέσουνε ) , δίνοντας τους επίσης ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ και ΣΠΙΤΙΑ , καταλαβαίνετε λοιπόν ότι για να τους δίνουμε όλα αυτά ΤΖΑΜΠΑ τα ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΒΑΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ , ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ) .
Γι αυτό το λόγο επιμένουμε και επιμένουμε στο θέμα αυτό .
Και πρέπει να επιμένουν όλοι στο τόσο σοβαρό ΕΘΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .
Αναλυτικά για τα νοσοκομεία :
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΣΕ ΙΑΤΡΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑi ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .
ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ .
ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα σας παρακολουθω ανελλιπως (παρ'οτι σε μερικα διαφωνω μαζι σας )εν τουτοις το αυθορμητο του χαρακτηρος σας με καθηλωνει στον τηλε-οπτικο δεκτη καθ' εσπεραν την γνωστην ωρα .Ειμαι ετων 40 αν και δεν εχω τις γνωσεις σας και την εμπειρια σας στη ζωη (καθ'οτι αποφοιτος γ' γυμνασιου)προσπαθω ομως να διδασκομαι την ιστορια του τοπου μου (αρχαια και νεα) και σε αυτο με βοηθαει η αγαπη μου για τα παλαια συλλεκτικα βιβλια που βρισκω στο μοναστηρακι. Φρονω δε οτι και εσεις γνωριζετε ιστορια και αυτο το συμπαιρενω απο το ηδη εκδοθεν βιβλιο σας .Δεν μπορω ομως να καταλαβω οι"ελληνοθρησκοι"που καθυβριζουν εμας τους ορθοδοξους σαν ανθελληνες εκτος οτι ειναι ανιστορητοι και λενε διαρκως ψεμματα ,τι εξυπηρετουν, ας μας πουν για το δωδεκαθεο τους 2 τελευταιους αιωνες π.Χ.,ας γραψουν π.χ ενα βιβλιο η' εστω ενα δοκιμιο και αυτοι για το εκπαγλον μεγαλειον του Αριστοτελους η' την φιλοσοφια ,η' την επιστημη ,η' για τας τεχνας οπως εχει κανει πλειστακις π.χ ο Επισκοπος Κατανης Ιακωβος(γεωργιος)Πηλιλης η' ο Αγιος Ιωαννης ο Δαμασκηνος και αλλοι πλειστοι ορθοδοξοι ..Στον επιλογο προσωπικα δεν εχω προβλημα να πιστευει κανεις οτι θελει μαλιστα ειμαι υπερμαχος της ανεξιθρησκιας αλλα διαφωνω ριζικα οτι η ταυτοτητα του ελληνα κρινεται απο την "πατρωα θρησκεια" γιατι τοτε και Οι διωχθέντες από τους Παγανιστές φιλόσοφοι: Αναξαγόρας, Πρωταγόρας, Διογένης, Πρόδικος, Στίλπων ο Μεγαρεύς, Θεόδωρος ο άθεος, κι ο μέγας Σωκράτης, αποτελούν απόδειξη της ταύτισης «ελληνικής φιλοσοφίας» και αρχαίου παγανισμού;

Ανώνυμος είπε...

Ήμαρτον Σπύρο με αυτή την "πατρώα θρησκεία", όλοι αυτοί οι μαλάκες που μιλάνε για δωδεκάθεο από που νομίζεις χρηματοδοτούνται, επιτρέπεται εσύ που είσαι ψαγμένος να πέφτεις σε αυτή την παγίδα; Να γίνονται σπονδές στον Δία; Είναι απλά γελοίο, θρησκεία των εβραίων ο χριστιανισμός, τί άλλο θα ακούσουμε. Το ότι χτυπιέται η πατρίδα μας και η θρησκεία μας είναι τυχαίο; Άκου Σέλευκος, ο βλαξ, ο Μήτρος Καραμπουρνόβας έγινε και Σέλευκος, θα τα βλέπει ο Σέλευκος και θα τρίζουν τα κόκκαλά του με τα παρτάλια τους απογόνους του.
Ατυχέστατη η ανάρτηση και παρακαλώ πολύ όταν μιλάτε για ράσο και παπάδες λίγο σεβασμό. Υπάρχουν σαν τον Χρυσόστομο Σμύρνης που κατακρεουργήθηκε από τα χέρια των μογγόλων χιλιάδες παπάδες που έχουν μαρτυρήσει για τον ελληνισμό και την ορθοδοξία, λοιπόν ας σταματήσει επιτέλους η προπαγάνδα των σιωνιστών να αναπαράγεται από τους ίδιους τους Έλληνες. Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι παίζετε το παιχνίδι τους; Τόσος φανατισμός πια;
Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΧΑΖΕΣΘΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ.
ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ !!

Ανώνυμος είπε...

12:27 διαβασε τον βιο του Γεροντα Κοσμα Αιτωλου και θα αναθεωρησεις πολλα απο τη κατακεραυνωμενη σκεψη σου. Οσο για αυτους που ξαφνικα θελουν να τιμησουν τους αρχαιους προγονους μας, ειδαμε τους αγωνες τους για τον τυμβο της Σαλαμινας, και για τον ταφο του Θεμιστοκλη στη Δραπετσωνα! Δεν αναφερομαι στα αλλα μνημεια γιατι πεφτουν μακρια με το πουλμαν!

Ανώνυμος είπε...

Τι σχεση εχει ο θεος των χριστιανων ορθοδοξων δηλαδη ο εβραιος Γιαχβε με τους Ελληνες Θεους?
Καμια.
Ερχεται η ωρα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΑΣ θρησκειας.
Ολες εσεις οι μαυροφορεμενες, βαρυπενθουσες πανω απο το κουφαρι του οβραιου σας θα παρετε απο τα τρια το ...

Να ζησουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ θεοι.
Εξω οι οβραιοι σκελετοι του θανατου.

Να ζησει η ομορφια και το φως.

Εξω οι δουλοι του γιαχβε.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

Σπυρο Χατζαρα, παρε θεση.
Δεν μπορουμε να ειμαστε αντισημιτες (και με το δικιο μας) και απο την αλλη να λατρευουμε τον οβραιο και ολο του το σοϊ.
Εμεις οι Εθνικοι απαιτουμε περισοτερες αναρτησεις διαμαρτυριες για το θεμα της πατρωας θρησκειας.

Ανώνυμος είπε...

Όχι στη διχόνοια, αλλά ας μη λέμε και ότι θέλουμε. Άκου εκεί "τι σχέση έχει ο χριστιανισμός με τους Εβραίους"!!
Δεν είναι Ιουδαϊκή αίρεση ο Χριστιανισμός? Δεν επιβλήθηκε με τη βία από μη Έλληνες αυοκράτορες της Νέας Ρώμης, παρ'ολη την φοβερή αντίσταση που προέβαλλαν για αιώνες οι Έλληνες πρόγονοι μας?
Δεν είναι εβραϊκό κατασκέυασμα η Παλαιά Διαθήκη? Δεν είναι η εβραϊκή μυθολογία αυτή? Και ποιοι είναι οι ειδωλολάτρες τελικά? Απλά φαίνεται οτι οι "θαυματουργές" εικόνες, τα οστά νεκρών και τα μέλη πτωμάτων, κομμάτια ξύλου κλπ δεν είναι είδωλα για κάποιους, αλλά είναι είδωλα τα έργα τέχνης των προγόνων μας που τα πραγματοποίησαν για να προσφέρουν τιμή ςτους Έλληνες Θεούς.
Και αν δεν υπάρχει κανένας θεός, ας είναι δίκαια η επιθυμία μας σε αυτό τον ιερό τόπο να τιμούνται και να λατρεύονται οι θεοί που πίστευαν οι πρόγονοι μας..
Μπορεί να διαφωνούμε σε αυτά, αλλά αυτό που μας ενώνει είναι η πατρίς.
Όποιος βάζει πάνω από την πατρίδα και το έθνος του οτιδήποτε άλλο (θρησκεία, πολιτική κ.α) δεν είναι Έλληνας αλλά Ταλιμπάν!
Πατρώς τε και μητρως τε.... τιμιοτέρον όλων εστί η πατρίς!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 12:28 γεια στο στομα σου.

Ακομα κι αν δεν υπαρχει θεος χρεος μας ειναι να τιμουμε τα νομιζομενα απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ προγονους μας και οχι απο αλλοφυλα και αμφιβολου ποιοτητας εθνη.

Οι θεοι μας ποτε δεν πεθαναν.
Μεσα στους αιωνες του σκοτους και της τυρρανιας ζουσαν παντα στις ψυχες μας και ηρθε η ωρα να αναπνευσουν στον τοπο τους ξανα.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ

Βαλτε το καλα στο μυαλο σας δουλοι του Ιουδα.

Ὁ πάροικος είπε...

ΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΠΛΕΥΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ Η ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ), ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΔΙ' ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ). ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΠΟΙΟΥΝΤΕΣ ΤΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΗΜΗΘΟΥΝ.

ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΥΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΙΜΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ; ΟΙ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΑ; ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΛΛΑ
ΑΣ ΟΨΩΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΙΑΥΤΑ ΑΙΣΧΗ ΕΙΣ ΤΟ ''ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ'' ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΗΡΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΟ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΞΥΜΝΩ
ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΙΤΑΡΑΧΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
ΤΟΝ ΠΟΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΤΟΝ ΕΛΙΚΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛAΤΕΣ ΑΙΓΕΣ.
ΔΙΠΛΗ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝ Ω ΕΝΝΟΣΙΓΑΙΕ ΟΙ ΘΕΟΙ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΑΜΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΩΤΗΡΑΣ.
ΧΑΙΡΕ ΓΑΙΟΚΡΑΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΛΛΗ,
ΜΑΚΑΡΙΕ Μ' ΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΞΙΔΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ορφικος υμνος προς τον Ποσειδωνα

ΕΙΣΑΚΟΥΣΕ, Ω ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΑΙΟΚΡΑΤΗ, ΜΑΥΡΟΜΑΛΗ,
ΙΠΠΕΥΤΙΚΕ, ΤΗ ΧΑΛΚΟΤΟΡΝΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΙΑΙΝΑ,
ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΟΥ ΒΑΘΥΚΟΛΠΟΥ ΠΟΝΤΟΥ,
ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΘΑΛΑΣΣΟΓΔΟΥΠΕ, ΒΡΟΝΤΟΗΧΕ, ΓΑΙΟΣΕΙΣΤΗ,
Ο ΚΥΜΑΤΟΠΛΗΘΗΣ ΕΣΥ, ΧΑΡΙΤΟΔΟΤΗ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΤΕΘΡΙΠΠΟ,
ΑΝΑΤΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΦΥΡΙΞΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ,
ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΧΕ ΩΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΡΙΤΟ Η ΒΑΘΙΑ ΡΟΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ,
ΠΟΥ ΤΕΡΠΕΣΑΙ ΜΕ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΡΙΑ ΜΑΖΙ, ΘΑΛΑΣΣΙΕ ΘΕΕ,
ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΩΖΕΙΣ ΤΑ ΣΤΙΡΗΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΥΔΡΟΜΗ
ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ,
ΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Σπυρο Χατζαρα!!
Εξαιρετικο αρθρο.
Κι Αλλα τετοια για τους Ελληνες τους απροσκυνητους.