21/1/12

Το καθεστώς ανασυντάσσεται

Αφού έκλεισαν τη συμφωνία για την εξαθλίωση των Ελλήνων, και την παράδοση μέσω της δανειακής σύμβασης της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας και ιδιαίτερα του ορυκτού πλούτου ,τώρα το καθεστώς ανασυντάσσεται και αρχίζει να ρίχνει επικοινωνιακές γέφυρες προς το κυβερνώμενο popolo, ώστε να το οδηγήσει στην πτώχευση για εισπράξουν από τα ακούρευτα CDS λόγω πιστωτικού γεγονότος.


«Το Μνημόνιο συντάχθηκε χωρίς να υπάρχει ικανοποιητική προετοιμασία και λειτούργησε με τρόπο που επιδείνωσε την κατάσταση», ανακοίνωσε ο αρχηγός της διαφθοράς ΑΒΡΟΥΡΙ , ενώ οι εισαγγελικοί λειτουργοί που μελέτησαν τη δικογραφία για την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ζήτησαν να αποσταλεί στη Βουλή.
για «περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης ως προς την αναζήτηση ενδεχομένων ευθυνών του πρώην πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου και υπουργών Οικονομικών της κυβέρνησής του», με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Βέβαια ο δρόμος για δική και καταδίκη δεν έχει ανοίξει και ούτε θα ανοίξει, αλλά έτσι ενθουσιάζεται το popolo.
Τις ενδείξεις διάβασε λανθασμένα και ο ανεξάρτητος βουλευτής, κ. Παν. Καμμένος, που ενθουσιάστηκε και είπε ότι «Η δικογραφία για αλλαγή των στοιχείων για είσοδο της χώρας στο μηχανισμό στήριξης είναι η αρχή», και ότι «ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ».


Τοκογλύφοι από εδώ τοκογλύφοι από εκεί, αλλά στις παρα-τοκογλυφικές παρέες της Θεσσαλονίκης, ούτε ένας τραπεζικός, ούτε μία μεγάλη επιχείρηση με πολύ μεγάλο τζίρο. Και τις επιταγές των θυμάτων που τις έδιναν; Στις Τράπεζες!!!!


Ξυπνήστε!!!!


Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να βοηθήσουμε τις γελοιότητες του Πρωτου Θέματος για τον Νικολάκη Ατάλαντο (τα γεγονότα...τα γεγονότα..κρίμα...) ....βάλτε τις φωτογραφίουλες που έχει δίπλα - δίπλα , πάρτε έναν αστακό και τα ναυπηγία Σκαραμαγκά που ΠΡΩΤΟΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ (Βενιζέλε...που χάθηκες...Λούκα...ξέρεις να φυλάγεσαι...) όταν άρχιζε η σωτηρία της χώρας, και πλέον ρεπορτάζ αποκτά λογική....

Που να δείτε όμως τι έρχετε...για αυτά τα θεματάκια .... για τον πλουτισμό της οικογένειας Παπανδρέου...και επιφανών του κόμματος....για τώρα μιλάμε.....όχι μετά από νόμους στυλ Καραμανλή Κώστα που προστάτευαν εγκληματίες της κυβέρνησης Σημίτη.....

Γιά τώρα.....για φέτο...

ΘΑ περάσουμε αξέχαστα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΕΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.
ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ "BANK RUN", TOTE NA ΠΟΥ ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο Κ#ΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΟΧΟΥΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙ ΥΛΗΣ ΤΥΡΒΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΕΧΩ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.Η ΜΙΑ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.ΕΛΕΓΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΦΤΗΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ 4ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ..ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Η ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΤΟΜΙΝΟ DEFAULT ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΩΣ 'ΣΩΤΗΡΙΑ' ΤΗΝ ΠΑΓΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΙΣΟΥ ΕΚΤΙΜΩ.ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΚΑΣΠΡΟΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΤΕΛΕΚ ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟΙ Η ΘΑ ΜΑΣ ΓΔΥΝΑΝ?ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΟΣΤΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ