27/3/12

Οι κρίσιμες Εκλογές την 6η ή 13η Μαΐου

Ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» η ημερομηνία των εκλογών, σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου που επικαλείται το πρακτορείο Reuters. «Δεν έχει ληφθεί απόφαση ακόμα, αλλά η 6η Μαΐου είναι μία πολύ πιθανή ημερομηνία για τις εκλογές», δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο , η πηγή.
Ο κ. Καψής ,προ καιρού είχε «προσπεράσει» την 6η Μαΐου και είχε υποδείξει την 13η Μαΐου, που παραμένει πάντως η πιο πιθανή ημερομηνία.
Οι εκλογές αυτές θα είναι οι πιο κρίσιμες από το 1974 για τον Λαό και τον τόπο μας.
Η Ελεύθερη Ελλάδα, δεν θα παραμείνει θεατής, ούτε θα εμπλακεί σε τυχοδιωκτικά σενάρια.Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα οριστικά. Αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνας. Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη, και η μητέρα των μαχών είναι η εκλογές που έχουμε μπροστά μας.


Το Γραφείο στην Μαυροκορδάτου 6 θα λειτουργεί μέχρι τις εκλογές σαν πολιτικό γραφείο.


Αύριο θα ανακοινώσω και τις προσωπικές μου αποφάσεις και επιλογές.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

6 σχόλια:

christos είπε...

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΧΑΤΖΑΡΑ.
ΚΡΑΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΤΖΑΡΑ.
ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.
ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝ.

Υ.Γ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε Ουρσέλιε ποιες θα είναι οι αποφάσεις σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη Πατριώτη

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΜΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΣΦΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΧΑΤΖΑΡΑ ΣΟΥ" ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ (ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ !!!
ΔΕΣ π.χ. ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙ-ΤΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ: “ΧΟΜΕΪΝΙ”.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ.

Αποστολης είπε...

γεια σου Σπυρο, ειμαι απολυτα συμφωνος μ' αυτα που ειπες σημερα απο το axisradio.
Συγχαρητηρια, μαζι σου και καλη λευτερια !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιές επιλογές;;; Πατριωτική Επιλογή είναι να συστρατεύεσαι με τους σάπιους του συστήματος;;; Πατριωτική Επιλογή είναι να συστρατεύεσαι με τις παλλακίδες των Ρότσιλντ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων;;; Πατριωτική Επιλογή είναι να συστρατεύεσαι με την φαυλοκρατία, κλεπτοκρατία και κομματοκρατία γνήσιος εκπρόσωπος των οποίων είναι ΚΑΙ ο Καρατζαφέρης;;; Πως θα έρθει η Απελευθέρωση και η Κοινωνική δικαιοσύνη για την οποία τόσο κόπτεσθαι;;; Επιλέγοντας τη συνεργασία με τους προδότες του Ελληνικού 'Εθνους;;; Υπενθυμίζω ότι το έγκλημα διεπράχθη από σύμπασα την πολιτική-κομματική λέρα. 'Ολοι δώσανε ένα χέρι να σκλαβωθούμε στους Ιουδαίους τραπεζίτες. Παρακολούθησα το βιντεάκι με την προσχώρησή σας στο Λάος. Θαύμασα την πατριωτική μπουρδολογία σας. Θαύμασα επίσης και τα ουρανομήκη ελεεινά ψέμματά σας. Δηλαδή ότι Πασοκ-Νδ μας οδήγησαν στην καταστροφή με την ψήφιση του β' μνημονίου. Το ΛΑΟΣ τίποτα;;; Αυτοί δεν ψήφισαν κανένα μνημόνιο;;; Προσωπικά δεν με εκπλήσουν καθόλου οι επιλογές σας τη στιγμή που κάνετε εκπομπές σε ένα δίαυλο με το όνομα "axis" τουτέστιν "Αξονας". 'Ενας δίαυλος ο οποίος πολιτικά ανήκει στους θιασώτες του Χίτλερ και των waffen ss! Νοσταλγών των ταγματασφαλιτών... Μάλλον επιθυμείτε να συνεργαστείτε και με τους απογόνους των κατακτητών μας (βλ. Ραϊχενμπαχ, Μέρκελ κλπ)
'Ωστε "χέρι-χέρι (με τον αρχιδιάβολο) Καρατζαφέρη";;; Γλείφουμε εκεί που φτύναμε... Αυτό θα πει πολιτική και ιδεολογική συνέπεια!

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...