9/3/12

Ο Καμμένος δεν αναγνωρίζει το χρέος

Ο επικεφαλής του νέου κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες υπογράμμισε με έμφαση σήμερα στον «Real Fm» ότι , «Το δημόσιο χρέος που έχουν καταγράψει οι διεθνείς εταίροι και δανειστές της χώρας μας, δημιουργήθηκε με παράνομα επιτόκια, και γι’ αυτό το αρνούμαστε. Θέλουμε να μπει τέλος στην ατιμωρησία, ενώ απορρίπτουμε φυσικά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας».
Ο κ. Καμμένος , προανήγγειλε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με καμία άλλη πολιτική δύναμη, η οποία να αποδέχεται την ύπαρξη χρέους, και επομένως να συναινεί ή να αποδέχεται συγκαταβατικά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο καμμενος σιωπα για το μεγαλυτερο προβλημα της χωρας που ειναι η λαθρομταναστευση και το συμμοριτικο εισαγομενο εγκλημα και ο οικονομικος παρασιτισμος.

τι πρεσβευει λοιπον;

ενα μονοθεματικο κομμα απορροφησης κραδασμων για να αθροιστουν κουκια ψηφων;

Ανώνυμος είπε...

Φτιάξε και συ φίλε μου ένα κόμμα, μπορείς, ο κάθε Έλληνας να φτιάξει το δικό του κόμμα, μόνο τότε θα καλύπτονται όλοι 100%, βουρ αδέρφια, όλοι πρωθυπουργοί, έτσι δεν θα ανέχεστε και την κριτική (όντας αρχηγοί) όποιος διαφωνεί θα τον διαγράφετε πάραυτα (αφού εσείς ούτως ή άλλως ως αρχηγοί τα ξέρετε όλα). Ομορφάντρες μου !!!

Ναταλία είπε...

Τι θα γινει με το χαρατσι;!

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κον. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ:

Κυριε Πρωθυπουργε, επειδη θεωρω δεδομενη (και ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ...) την ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ σας σε κοινωνικα ζητηματα, θα ηθελα να σας ερωτησω σχετικα με το χαρατσι που κριθηκε νομιμο, εαν σκεφτεστε να περιλαβετε στις ομαδες που ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ η που το πληρωνουν ΜΕΙΩΜΕΝΟ και τους αποδεδειγμενα οικονομικα αδυνατους (που δεν το πληρωσαν εως τωρα), οπως ειναι εκεινοι που τους εχει εγκριθει απο το Υπ. Οικονομικων το Κοινωνικο Τιμολογιο.
Ευχαριστω για την προσοχη σας

Ανώνυμος είπε...

Εσκεπτόμην ότι οι μόνοι ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ να δώσουν θεώρησιν εισόδου εις τας ΗΠΑ είναι οι...αυτόχθονες Ινδιάνοι.


Φαντάζεσθε σε μερικά χρόνια να αιτείσαι Visa από...Αλβανούς για να εισέλθεις στην...Ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/greece/article/emplekoun-gnosto-paragogo-tenion-se-simoria-liston

Δημήτρης είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Ανωνυμο των 9:52... Στο τέλος θα πανε 200 κομματα στις εκλογές... τα κομματόσκυλα και οι λάθροψηφοφόροι θα βγάλουν ΝΔ Κουβέλη και οτι εχει απομεινει απο το μπατσοκ... και εμείς θα είμαστε για αλλη μια φορα οι μαλάκες της υπόθεσης... Οι κλασσικες μαλακίες των Ελληνων... η διχόνοια και ο εγωισμός που μας τρώνε απο την γεννησή μας... Λοιπόν κύριε Χατζάρα και όλοι όσοι πραγματικά αγαπάμε την πατρίδα μας υγειώς και θέλουμε την ελευθερία μας... επιτέλους ας δούμε την ουσία και ας ενωθούμε για να αντιμετωπίσουμε τον κοινό μας εχθρό... όπως τότε στις Θερμοπύλες και στο Μαραθώνα έτσι και τώρα η ιστορία μας καλεί να ενωθούμε... Κοιτάξτε να τα βρείτε όλοι μαζί... Καμμένος, ΕΠΑΜ εσείς της Ελεθερης Ελλάδας και όλοι όσοι αγαπάμε την πατρίδα... Να ΕΝΩΘΟΥΜΕ!!!! και όταν πετύχει αυτη η επανάσταση τότε τα βρίσκουμε και τα μεταξύ μας... αλλά όταν πετύχει... τώρα προέχει να ανταποκριθούμε στις ταγές της βαριάς μας ιστορίας

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος προσπαθεί να κερδίσει ψηφοφόρους από τα αριστερά τηρώντας σιγή ιχθύος για την εισβολή των λαθρομεταναστών. Ο άνθρωπος ειναι είτε ανόητος ή επικίνδυνος αλλά σίγουρα είναι αφελής, καθώς κανείς αριστερός δεν θα τον ψηφίσει αφού έχουν δεκάδες αριστερά κόμματα να επιλέξουν.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...