16/3/13

Κουρεύουν την αποταμίευση στην Κύπρο.

Η παγκόσμια Χούντα των Τραπεζιτών, φορτώνει στην πλάτη των πολλών, τα δικά της λάθη και εγκλήματα, όπως το φώναζα από το 2008.

Μετά το κούρεμα της αποταμίευσης των Ελλήνων ομολογιούχων, το Eurogroup και οι Κύπριοι τραπεζίτες, συμφώνησαν σε εφάπαξ κούρεμα των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες κατά 9,9%, εάν είναι πάνω από100.000 ευρώ, και σε 6,7% ,για τις καταθέσεις που είναι κάτω από τις 100.000 ευρώ, επειδή προφανώς είναι «κοινωνικά δίκαιοι». Επιπλέον, οι τόκοι επί των καταθέσεων θα φορολογηθούν με 20-25%, ενώ ο εταιρικός φόρος στην Κύπρο θα αυξηθεί από το 10 στο 12,5%.

Μετά από αυτό, όποιας αφήσει τα χρήματα του στις ελληνικές τράπεζες για να απολαύσει τους τόκους είναι απλά ηλίθιος. Το κούρεμα των καταθέσεων θα επεκταθεί και στην Ελλάδα για να βρει και εδώ το κράτος έσοδα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οτι παθαμε εμεις με το Τζεφρι το 2009 επαθαν κ οι κυπριοι τωρα με τον δικο τους τζεφρι. ηξεραν ομως τι ψηφισαν πριν 15 μερες. εγω προσωπικα δεν τους λυπαμαι. με τις υγειες τους. ας προσεχαν.
Νικος πειραιας

Ανώνυμος είπε...

Oλη η αληθεια λεπτομερως για το που σκοπευει η δημευση των καταθεσεων στην Κυπρο (Ρωσια και Ρωσους καταθετες) και πως προκληθηκε (επειδη οι κωλοκυπριακες τραπεζες θελανε να βγαλουν λεφτα σε βαρος της Ελλαδας δανειζοντας μας λες και δεν υπηρχε αυριο) εδω:

http://www.nytimes.com/2013/01/11/business/global/the-cyprus-bailout-question.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...