13/2/14

ΟΥ ΜΗΝ ΑΛΛΑ 11/02/2014


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρυπίδης κατεβαίνει ανεξάρτητος για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, και δηλώνει καλό παιδί....ΟΧΙ αντισημιτιτής.

Το θέμα είναι άλλο. Ο Σύριζα θα κατεβάσει δικό του υποψήφιο;;; Η θα στηρίξει Καρυπίδη ύπουλα; Μήπως ο πατριωτισμός κάποιων είναι για ξεκάρφωμα;;Επιδίωξη είναι η απεθνικοποίηση της χώρας..."αναγκαίο" κακό η ψτωχοποίηση για ένα νέο ξεκίνημα σε μια χώρα χωρίς εθνική ταυτότητα.....

Ανώνυμος είπε...

Στο μεταξύ στην Τουρκία έχουν ήδη αρχίσει οι πανηγυρισμοί:

Με ένα άκρως εμπεριστατωμένο άρθρο ο παλαίμαχος, γνωστός Τουρκος Ντονμε αρθρογράφος και αρχισυντάκτης της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, Sami Kohen,

παραθέτει τα μεγάλα οφέλη που θα υπάρχουν αφ’ ενός για το ψευδοκράτος της βόρειας Κύπρου και αφ’ ετέρου για την ίδια την Τουρκία η αναμενόμενη «επίλυση» του Κυπριακού. Το άρθρο έχει τον άκρως ενδεικτικό τίτλο, «Bu fırsat kaçmalı», δηλαδή, «Δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία». Παραθέτουμε τα κύρια σημεία του άρθρου του Sami Kohen για "τα πραγματικά μεγάλα οφέλη της τουρκικής πλευράς από την συμφωνία για την επίλυση": "1) Θα αναγνωριστεί για πρώτη φορά διεθνώς η Δημοκρατία της Βορείου Κύρου ς συνιστών κράτος, που μέχρι σήμερα ελάχιστοι αναγνώριζαν, σαν ισότιμος συνέταιρος στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία και θα μετέχει ισότιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 2) Θα καταργηθεί το εμπάργκο που μέχρι σήμερα ίσχυε για της Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου και φυσικά με όλα αυτά θα υπάρξει ευημερία και αγαλλίαση για τους κατοίκους του Βόρειου κράτους. 3) Θα ανοίξουν όλα τα κεφάλαια της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια διαδικασία που έχει σταματήσει από το κυπριακό "βέτο" Η δημιουργία της «Ενωμένης Κύπρου», θα αντικαταστήσει την Κυπριακή Δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 4) Θα πάψουν να υπάρχουν τα χρόνια προβλήματα που δημιουργούσαν στην τουρκική εξωτερική πολιτική το Κυπριακό. Θα είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική εδώ και πολύ καιρό. 5) Αλλά φυσικά το πιο σημαντικό από όλη αυτή την ιστορία, (που για πολλούς εξ αιτίας του γίνεται), είναι η ισότιμη συμμετοχή ττης Δημοκρατίας της Βόρειας Κϋπρου στα οφέλη και στα κέρδη από τα τεράστια ενεργειακά κοιτάσματα της κυπριακής ΑΟΖ. Από εδώ και στο εξής και αφού φυσικά καταργηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία, η Βόρεια Κύπρος ως συνιστών κράτος θα έχει πρώτο λόγο για την εκμετάλλευση και για τα μεγάλα κέρδη που έχουν ήδη αναγγελθεί από τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της κυπριακής ΑΟΖ. Έτσι θα δοθεί τέλος και στα σενάρια για κατασκευή ενεργειακών αγωγών που θα περνούν από την Ελλάδα, αφού πλέον η Τουρκία θα γίνει το κομβικό σημείο για τους ενεργειακούς αγωγούς που θα μεταφέρουν το φυσικό αέριο της Κύπρου στην Ευρώπη αλλά και το φυσικό αέριο του Ισραήλ που τώρα χωρίς το πρόβλημα το Κυπριακού θα έρθει πιο κοντά την Τουρκία για μια μεγάλη ενεργειακή συνεργασία."

Ανώνυμος είπε...

Ονειρα ,πουλια μου ταξιδιαρικα



H EΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΚΙΑ ;

(η αλλιως τι βλεπει κανεις στον υπνο του)


Λoιπον εχουμε και κλεβουμε απο τα ανειρα σας:

Προ των εκλογων μια ελληνικη ελια θρουμπα με δακο κωτσοσημιτικο γερμανικο.

ενα συριζα βαρβατο να εφοδευει στα χρεοκοπημενα ανακτορα για να κανει ενα συντομο ιστορικο περασμα καταδικασμενο σε απομυθοποιηση στους αφελεις γραικους της αριστερας με χρονοκαθυστερηση 70 χρονων.

μια νδ να κουναει το μαντηλι στο πολιτικο νεκροταφειο των εισαγομενων κατασκευων εκ της δυναστευουσας δυσης του '70.

μια εκλογικη αναμετρηση εν αθηναις που μπορει να οδηγησει σε δευτερο γυρο με μεγαλη μετερνιχικη ιερη συμμαχια ευραιωπαιων ελληνικης ελιας μικρης συκιας νδ και συριζα σε προβα.


μια μεγαλη νικη της μικρης συκιας στη σαλονικα.



μετα τις εκλογες το σχηματισμο της μεγαλης ευραιωδημοκρατικιας τσαπελας και απο σποντα ελληνικης ΣΥΚΙΑΣ της ευλυγιστης που σωζει και εμας και τα τομαρια μας.




ολοι μαζι για την Συκια την Τιμημενη.

(να χαρει και ο ο νεγρος της πλατειας αφρικης...)


και η ελια θελει μια μεγαλη συκια για να δεσει στο χωμα .

αλλιως πεφτει δακος και μουχριτσα και παει σαν συκια ακλαφτη και τρεχει ο δυτικος γεωπονος για φαρμακια.



τι σου ειναι τα ονειρα βρε τσαπελα μου.



αντιο τεφαλ πατσατουρκ ,τουτος ο κοσμος δεν θα αλλαξει μαξιλαρι ποτε.

Ανώνυμος είπε...

ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ

η δολοφονια του οιδιποδα και της ηλεκτρας


Πήραμε το βίντεο από το (Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2014, ώρα 8.20 το βράδυ) Δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου στον "Σκάϊ".


Η θυγατέρα απόστρατου Στρατηγού της Χωροφυλακής επί Χούντας, Συριζαία δημοσιογράφος Χρύσα Ταβουλάρη καλεί τους Αθηναίους να μή βάλουν στον Δεύτερο Γύρο των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου τους μαχαιροβγάλτες του Λιάκου του Κασιδιάρη.


http://www.youtube.com/watch?v=t7SQuApUXpg

Unknown είπε...

ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Μονο οι αριστεραντζες και οι νεοδημοκρατες ψηφισαν υπερ της ομοφυλοφιλιας στο Ευρωκυνοβουλιο;;;


ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;


Και η Τζαβελλα του ΛΑΟΣ ψηφισε Σπυρο...!!!!!!


ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΣΠΥΡΟ;;;;


ΟΕΟ;;;;;;;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...