2/2/14

Ο ΛΑ.Ο.Σ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, επισκέφθηκε σήμερα την Καλαμάτα, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Υπαπαντή του Σωτήρος.
Μετά το τέλος της περιφοράς της Θαυματουργού Εικόνος, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ προήδρευσε ευρείας σύσκεψης στα γραφεία της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Μεσσηνίας, όπου μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η Ελλάδα σήμερα ευρίσκεται στην δυσκολότερη και πλέον επικίνδυνη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της.

Αναφερόμενος στις επικείμενες ευρωεκλογές, ο Πρόεδρος του κόμματος εκτίμησε ότι το κόμμα θα είναι και πάλι ισχυρό στην ευρωβουλή, τονίζοντας το ρόλο και τη σημασία που καλείται να διαδραματίσει το ευρωκοινοβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές. Σε ότι αφορά στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσουν τα αρμόδια κομματικά Όργανα και το Εκτ. Γραφείο, προκειμένου να λάβουν τις αναγκαίες αποφάσεις.

Σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο της ταυτόχρονης διεξαγωγής και των εθνικών εκλογών, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι αυτές αποτελούν πλέον μονόδρομο για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, εξ αιτίας των συνεχών αδιεξόδων που οδηγούν τον ελληνικό λαό, πλην όμως ούτε ο κ. Σαμαράς γνωρίζει αν θα οδηγηθούμε σε τριπλές εκλογές.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλαμάτας κ.κ. Χρυσόστομο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.makeleio.gr/?p=55466

Ανώνυμος είπε...

Ο άδωνις ομολόγησε ότι ήξερε, ότι το μνημόνιο είναι καταστροφικό, αλλά είπε ψέμματα ότι είναι καλό, για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος....
Ο καρατζαφέρ πότε θα ομολογήσει το ίδιο;
Ήξεραν πολύ καλά τι κάνανε και τώρα θέλουν και ψήφο; Ονειρεύεται ξανά ταξίδια σις βρυξέλλες;
Κε Χατζάρα αυτά που γράφετε δεν συνάδουν με την αρλουμπολογία του λαός του κωλοτούμπα....

Ανώνυμος είπε...

μετα εκλασε ο καρατζαφερης και εχεσε παλι το περιστερι πανω του....

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος σύντομα θα γίνει πρωθυπουργός !

Ανώνυμος είπε...

O NTABΑΤΖΗΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

αρχισαν ενοψει εκλογικου ολοκαυτωματος αληθινου τα κοροιδιλικια.

η καθεστωτικη δικαιοσυνη που πριν ηταν τυφλη(ματια εχει μονο οταν κανει ντιλ με την εκτελεστικη εξουσια και της παρεχεται το 1975 συνταγματικο προνομιο που ουδεις καταργει να εχει ισες αμοιβες με τους κρατικους αξιωματουχους και βουλευτες) και εβλεπε συνταγματικα τα μνημονια κατοπιν επιθυμιας του καθεστωτος και των επικυριαρχων δυτικων

τωρα ανανηπτει και παλι κατοπιν επιθυμιας του καθεστωτος και της δυσης και αρχιζει να ανοιγει το δεξι ματι της και να μοιραζει προεκλογικες αποφασεις με αναδρομικα λεφτα που υφαρπαξε πριν το ανηθικο δημοκρατικο καθεστως της κλεψιας, σε ειδικα μισθολογια δεξαμενες ψηφοφορων παραδοσιακων του καθεστωτος .να σε καψω γιαννη να σε αλειψω μελι...

απο κοντα τα πατροπαραδοτα καραγκιοζιλικια του βαθεος δημοκρατικου πολιτευματος με υποσχεσεις για ανυπαρκτες δουλειες εκατομμυριων θεσεων και σε βαθος ...40 ετων ,νασου και ταχα φοροελαφρυνσεις,ταχα χρεη που ταχατες θα εξαφανιστουν με μαγικο τροπο πριν την καλπη και μετα βρειτε τους,ταχα ανακαμψεις και σκληρες διαπραγματευσεις ολα στο μιλητο που χτιζει ανωγια και κατωγια, και ταχα υποσχεσεις των δυτικων οτι μετα τις εκλογες ο ελλην θα ξυπνησει σε αλλη χωρα και προεκλογικες εποχικες προσληψεις απελπισμενων ψηφοφορων ,δειγμα του μαφιοζικου εκβιαστικου της ψηφου ηθους των δημοκρατων.

το γοβακι της σταχτοπουτανας του βαθεος κρατους θα πεσει απο το ποδι του ωρα δωδεκα στο κλεισιμο της καλπης.

στοχος να περιορισει την συντριβη ωστε να υπαρχουν μικρα κομματα δικα του στο παιχνιδι της βουλης και να κρατα ομηρο σε παζαρι για σχηματισμο κυβερνησης τους επομενους κοκκινοροζε μη απολυτως ελεγχομενους ως προς ολες τις πτερυγες τους...

με νυχια και με δοντια να συνεχιστει η μεταρρυθμιστικη χορογραφια του ευρωπορνο...


με αλλα λογια να σπειρει τα πουτανακια του βαθεος επικυριαρχου δημοκρατικου τους καθεστωτος σε ολο το φασμα για να κρατουν τα checks and balances του βαθεος κρατους.

μονη τους αγωνια των νταβατζηδων της δημοκρατιας ντοπιων και δυτικων επιβητορων να ελεγχουν μεσω των πουτανακιων τους το παιχνιδι με το λαο ομηρο και μονιμως σε πνευματικη καταστολη.

διανομη καθρεπτακιων στους ιθαγενεις.

σαν την μονιμως απατημενη συζυγο που ο μοιχος συζυγος ειναι πλεον βεβαιως οτι με παλια κολπα παντα θα την κουλαντριζει στο τελος.


ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΣ ΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΝΑΤΒΑΤΖΗΣ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ.ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΛΑΟΣ ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.


ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΜΠΟΥΛΟ.

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!

ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΑΝ ΚΑΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑ ΣΑΣ ΛΑΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

οταν ψηφιζεις νδ τελικα ψηφιζεις πασοκ.

οταν ψηφιζες πασοκ τελικα ψηφιζες νδ.

τι γινεται ομως οταν τα θυματα των νταβατζηδων δεν ψηφιζουν ουτε πασοκ ουτε νδ;

ε τοτε φτιαχνεις υποκαταστηματα.

ψηφιζεις δημαρια η μπλακ λειμπελ και ψηφιζεις πασοκνδ


δεν ψηφιζεις δημαρια η μπλακ λειμπελ η λοιπους μπαλαντερ κοκα κολα;

ο εργολαβος φτιαχνει αλλο υποκαταστημα ως διχτυ για να μαζεψει τα ψαρια που εφυγαν απο το βασικο διχτυ


σου τραβαει ενα λουρντι μια κινηση 68 του σημιτου αλλη κινηση αλλου μπαλαντερ καθε μουτσουνα και κινηση εργολαβου και καθε αλλο οτι μαζεψει και κοψει απο τους μη δικους μας του εργολαβικου.μπαλαντερ σταθεροποιητες των ανομων και μη κεκτημενων.


διχτυα λαικης δεξιας αριστερης της ευθυνης και παει λεγοντας ολοι μπαλαντερ στο ιδιο εργο.

δεν θελεις ουτε αυτους γιατι ειναι υποκαταστηματα της ιδιας διευθυνσης;

τοτε αρχιζει το ξηλωμα των μη υποταγμενων

αλλοι παν φυλακη αλλοι οδηγουνται σε διχασμους μεταξυ φιλοεργολαβικων και οχι .

τελικα οταν ακομη φτασεις στην ροζε εξουσια εχεις μεταλλαχθει και γινει σαν τα μουτρα τους.

μεχρι να αλλαξεις την ιεραρχια της εθνοκοινωνικη σε αλλαζουν οι ιδιες μουρες παντα.

αντε να σε αφησουν να φας απο τα χρεη των αλλων και εσυ με καμποσα δικα σου νεα τζακια.

ουσια μηδεν εγινες υποκαταστημα αντι να γινεις ο νεος χομεινι που θα εξορισει τις κουστωδιες των εργολαβων των παχλαβι...

χιλιοπαιγμενο το εργο

η δημοκρατια ειναι ενα καρναβαλι με μασκαρεμενους.

οι μασκες φοριουνται για να χειραγωγουν τις μαζες.

ποτε οι μαζες δεν δικαιωνονται.

μια αορατος χειρ προσαρμοζει παντα τελικα τους ποθους του λαου αντι να προσαρμοζει τους εντολοδοχους σε αυτες...

ας ειναι καλα οι εξαγορες συνειδησεων και οι τακτικες ψυχολογικων επιχειρησεων.

αυτοι γνωριζουν απο χειραγωγηση νου οι λαοι οχι.

Ανώνυμος είπε...

όντως το 0% πέφτει βαρύ και στα πιο δυνατά στομάχια και θέλει ετοιμότητα

habemus papademus

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μεταφέρεις νέα του ΚαραΤζαφέρΗ;

Θα είσαι υποψήφιος του;

ή απλά

εξαιτίας της παρουσίας σου στο ΑΡΤ;


κ. Χατζάρα,

-Ούτε μία ψήφος σε όσους υπέγραψαν Μνημόνια!

-Το αίμα όσων αυτοκτόνησαν και θα αυτοκτονήσουν ΠΑΝΩ τους!

-Μηδενική ανοχή στους Εθνο-Προδότες!






Ανώνυμος είπε...

Σ
Τ
Α
Υ
Ρ
Ο
Λ
Ε
Ξ
Ο
ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ... ΛΥΤΕΣ



ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ

Πακετο... βοηθειας με... ρητρα μεταρρυθμισεων

(8 γραμματα)


= ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Ν
Η
Μ
Ο
Ν
Ι
Ο





Ανώνυμος είπε...

(ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ)


Μυρτώ! Η σύγχρονη Ελληνική τραγωδία



http://www.youtube.com/watch?v=3gEq1ULrm9E

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Σπυρο: Μεγαλος πολιτικος ο κοντος (εχει κατι κοινο με τον Πουτιν), αλλα πες του μην το ζοριζει. Δεν προκειται να εχει καμμια τυχη.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΟΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣΩΝΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΒΡΙΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 17/04/2013 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΔΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΜΕ ΤΟΝ*APOSTOLO TSIPIDH*ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ''''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''''ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ''''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ''''ΤΗΣ-STOAS-GRANDE-ORIENDE-UNIVERSAL-GRECE-17/04/2013 O ΜΑΣΩΝΟΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ??????Ο CHEV DR ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ''''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''''ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ LLI''ΜΕΓΑΣ''ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ''ΤΗΣ''ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ''ΤΕΧΝΗΣ''ΤΟΥ''ΤΑΓΜΑΤΟΣ''ΤΩΝ''ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ''ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ILISIA ATHENS-ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΙΣ*27/05/2011*ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΜΑΤΟΣ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.ΕΙΠΕ ΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΜΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!!!!!!!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ''ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ''!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ!!!!!!!ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ.....ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΤΑ CD????????EΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ???????ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ''ΕΛΛΗΝΑΣ''ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΕΧΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ!!!!!!!!!Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ ΛΕΙΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!ΣΠΥΡΟ?????????ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης ή κωλοτούμπας ή ελλαδέμπορος ή βαψομαλλιάς ετών 67 ονειρεύεται ταξίδια στις Βρυξέλλες, γκομενούλες και κονόμες τρελές.
Που πας ρε μπακαλόγατε ποιος θα ψηφίσει εσένα τον κωλόγερο που με την ψήφο σου μας έριξες στο Μνημόνιο

Ανώνυμος είπε...

Το ΛΑΟΣ από την ίδρυσή του ήτο ένα Μασονικό παγανιστικό κόμμα. Ό,τι έχει σχέση με το Ακαδημίας 88 είναι μασωνικό.

Ανώνυμος είπε...

Ο γιώργος κατεβαίνει μπας και πάρει κανένα ψίχουλο από την εθνικιστική δεξαμενή που ανέρχεται! Σίγουρα πήρε το ΟΚ από την συγγρού

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΜΕ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ ΙΤΣΧΑΚ ΧΑΒΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ Ο ΓΓ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΑΣΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.06/01/2005.ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΕΣΒΗ Κ. Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ''ΧΑΝΟΥΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ''ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.21/01/2005.ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ''ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ''ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ''ΤΩΝ''ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ''ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ''ΚΑΙ ΤΗΣ''ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ''ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.JOSEP Fontelles Borrel.O ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.-ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-Ο7/02/2005-Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΜΙΑΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ!!!!ΕΧΕΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ!!!!!Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ-1940 1945-ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΗΓΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΜΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...