6/2/14

Ρουφιανιλίκι και «ρεπορτάζ»

Για την «επιστροφή» μου στην Χρυσή Αυγή

του Δ. Ζαφειρόπουλου

πηγή  http://www.elkosmos.gr/2011-11-29-16-11-20/apopsis/synergates/13576--qq-.html  

Τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο γράφτηκε μία σειρά κειμένων, τα οποία φέρουν τον υπογράφοντα ως συνομιλητή με μια υποτιθέμενη φράξια της Χρυσής Αυγής και ως έτοιμο να επιστρέψει στο κόμμα αυτό ή σε κάποιο καινούριο που υποτίθεται ότι μπορεί να δημιουργηθεί.
Τα γραφόμενα αυτά είναι αποτέλεσμα ξεκάθαρης δημοσιογραφικής φαντασίας και θεωρώ ότι αποσκοπούν στο να φουντώσουν εσωκομματικά θέματα στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής.

Το αν υπάρχουν τέτοια θέματα, προσωπικά δεν το γνωρίζω αλλά ούτως ή άλλως μου είναι εντελώς αδιάφορο, καθώς με το συγκεκριμένο κόμμα έχω διαχωρίσει την θέση μου εδώ και πολλά χρόνια και δημόσια έχω εκφράσει κριτική σε πολλές από τις πολιτικές επιλογές του. Στην κριτική μου αυτή δεν έχει αλλάξει τίποτα μέχρις στιγμής παρά μόνον το ότι θεώρησα και θεωρώ ακόμη άδικες και παράνομες τις διώξεις και τις φυλακίσεις στελεχών αυτής από το κράτος.

Αν η έκφραση μιας διαφωνίας με παράνομες μεθοδεύσεις που οδηγούν σε φυλακίσεις πρώην συναγωνιστών μου σημαίνει ότι ταυτίζομαι και πολιτικά μαζί τους, τότε πρέπει κάποιοι να ξαναρχίσουν μαθήματα δημοσιογραφίας.

Διαψεύδω λοιπόν την οποιαδήποτε συνάντηση με στελέχη της Χρυσής Αυγής και την οποιαδήποτε συζήτηση περί επιστροφής μου στο κόμμα αυτό.

Όσον αφορά στην εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος", αυτή από τον Νοέμβριο έχει αναστείλει την κυκλοφορία της για οικονομικούς λόγους, οι οποίοι δυστυχώς ισχύουν ακόμη.

Αν η συγκεκριμένη εφημερίδα βρεθεί ξανά στα χέρια των αναγνωστών της, αυτό θα γίνει με το ίδιο σχήμα και επιτελείο που την εξέδιδε και πριν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σπυρο παρε τον ζαφου, την ομαδα του, τον γουδη τον ιφικρατη τον γερο πλευρη και αλους και αντε ολοι μαζι στη χα να αναλαβετε να τα συμορφωσετε τα γερμανοτουβλα να κανουμε ενα ισχυρο και ωριμο εθνικιστικο κινημα πιο σκληρο πιο σοβαρο και πιο ακραιο....

Ανώνυμος είπε...

πειτε και κατι για τον τυραννο των ιδιωτικων αυτοκινητοδρομων που ανεβασε τα διοδια ενοψει εκλογων ωστε μεταξυ αλλων μηπως και δεν παει ο κοσμος να μαυρισει τα κομματα των διοδιων και των περιουσιων που απαντησαν στο ποιος κυβερνα αυτον τον τοπο του καχραμαν της δεκατιας του 60 ,πενηντα χρονια μετα .

Ο μεταεθνικος τυραννος βλαπτει σοβαρα την υγεια και την οικονομια και την δημοκρατια ...


επισης δεν λεγεται τιποτα απο εσας ουτε τα αντιπολιτευτικα και κατα τεκμηριο καλοπιστιας ελευθερα ακομη κομματα για το μεγα πανηγυρι που εξελλισεται αυτη τη στιγμη με την παραχωρηση ολου του ραδιοτηλεοπτικου ψηφιακου φασματος για δεκαετιες στους νταβατζηδες ως μονοπωλιο απολυτως στη ζουλα και με διαδικασιες σπρωξιματος σε κατεπειγον αλα ολυμπιακους αγωνες....

ειναι πολυ υποπτη η σιωπη ολου του φασματος...

προκειται για μεγαλυτερη υποθηκευση της δημοκρατιας και απο τις αδειες στις αρχες του 90.

υπαρχουν και ποινικες αμφιβολιες γιατι ξεπουλανε τους προσεχεις 1-2 μηνες με συμβολικο τιμημα δημοσιο πλουτο συχνοτητων για δεκαετια και πλεον πολλαπλασιας αξιας.

εφαρμοζουν διαδικασιες κατεπειγοντως ωστε να δωρισουν τη δημοσια περιουσια και τον ελεγχο της δημοκρατιας και της προπαγανδας σε ακομη ποιο κλειστο κυκλο.

οπως και στα διοδια υπευθυνο υπουργειο ειναι το ιδιο....

συμπτωση;

Ανώνυμος είπε...

Έλα να γίνει χαβαλές
έλα να γίνει χαβαλές
κι ύστερα ότι θες μου λες
έλα να γι
έλα να γίνει χαβαλές

http://www.youtube.com/watch?v=QaR3EFC-vL4#t=133



http://paspartoy.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3424.html



ΠΑΣΟΚ-ΔΗΑΡΙΑ-58-ΡΕΤΑΛΙΑ ΟΛΕ !


ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΥΡΩ ΓΕΡΜΑΝΕ !

Unknown είπε...

Μπραβο ρε Ζαφειροπουλε!

Ετσι! .....βαλε πανω απο το συμφερον της πατριδας τους μικροεγωισμους σου!

Η πατριδα χανεται Ζαφειροπουλεεεεεεε.......ξυπνααααααα

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστος ο 1ος φιλος. Δινει υλικο για σκεψη, αν και θα προτιμουσα Καλετζη αντι για γερο-πλευρη...
Σπυρο ειχες πει το 2010: ''γιατι θελετε εθνικιστη δημοτικο συμβουλο και οχι εθνικιστη δημαρχο αθηνων?'' να λοιπον που η ωρα εφτασε να δωθει η μαχη στα ισα. ελπιζω και ευχομαι να πραξεις το καθηκον σου..

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστος ο 1ος φιλος. Δινει υλικο για σκεψη, αν και θα προτιμουσα Καλετζη αντι για γερο-πλευρη...
Σπυρο ειχες πει το 2010: ''γιατι θελετε εθνικιστη δημοτικο συμβουλο και οχι εθνικιστη δημαρχο αθηνων?'' να λοιπον που η ωρα εφτασε να δωθει η μαχη στα ισα. ελπιζω και ευχομαι να πραξεις το καθηκον σου..

Ανώνυμος είπε...

Α, ρε ζαφειρόπουλε, τράβα να καπνίσεις τα πούρα σου και παράτα μας. Γράφεις μπας και σου δώσει κανείς σημασία....

Απόψε: Τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κρασνοχορέβκα στηνΛΔ Ντόνετσκ

Οι Στρατιωτικοί ανταποκριτές μετέδωσαν ότι   ρωσικός στρατός διέσπασε τις γραμμές   άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μεταξύ του  ...