6/3/15

Αύριο Σάββατο 7 Μαρτίου o Σπύρος Χατζάρας στο βιβλιοπωλείο της Λόγχης

Ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας θα υπογράφει το νέο του βιβλίο "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" και θα ανταλλάξει απόψεις με το αναγνωστικό κοινό το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 12:00 στο βιβλιοπωλείο Λόγχη, Πινδάρου 12, στην Αθήνα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα λέοντα της δημοσιογραφίας.

Να γράψεις μία μέρα και για τις σφαγές των Ελλήνων από τους Χριστιανούς.

Θα δείξει πως είσαι αμερόληπτος ερευνητής.

Ανώνυμος είπε...

Η πανούκλα του Ιουστινιανού, ο πρώτος βιολογικός πόλεμος που σκότωσε 25 έως και 100 εκατομμυρια Έλληνες.


Υπάρχουν υποψίες πως ήταν ο πρώτος βιολογικός πόλεμος που στράφηκε κατά των Ελλήνων από έναν αυτοκράτορα του Βυζαντίου που δεν ήταν Έλληνας.

Ανώνυμος είπε...

1890

Λεων Βαρουχ (ακης)


Οι Ρότσιλντ και η εν Αθήναις σύσταση Ισραηλιτικής Αδελφότητος το 1890


http://www.paraxeno.com/18438/%CE%BF%CE%B9-%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%BD%CF%84-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B9%CF%83/


http://www.rssleak.com/wp-content/uploads/2015/03/rottschild1.jpg

ENDYMION είπε...

Ο Αβρααμισμός και... Το κόλπο της "αδελφής".
Του Μ. Καλόπουλου

http://www.greatlie.com/…/839-o-abraam-kai-to-kolpo-tis-qad…

Αυτός δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος αλήτης όλων των εποχών, αλλά και ο γεννήτορας της παγκοσμίας διαχρονικής αλητείας. «Ο αβρααμισμός: διεισδύω – πληγώνω - θεραπεύω και υπερισχύω», είναι η συνταγή της υπεροχής τους και το αιώνια τυφλό σημείο του δικού μας οπτικού πεδίου!

Τα πρότυπα είναι: Σάρρα – Ρεβέκκα - Εσθήρ – Ιουδήθ… ποιος τα γνωρίζει όμως; Το μοντέλ...ο της αβρααμικής πληγο-θεραπευτικής διεισδυτικότητας επαναλαμβάνεται αιώνες τώρα. Έτσι κατέκτησαν την Μεσόγειο και τον δυτικό κόσμο. Τώρα απειλούν να δέσουν χειροπόδαρα ολόκληρο τον πλανήτη!

Η οικονομική επίθεση που αφιστάμεθα σήμερα, με τις οδυνηρές και ακριβοπληρωμένες πληγές του χρέους, είναι απλά το επόμενο στάδιο των απολαυστικών, αλλά δηλητηριασμένων δανισμών που προηγήθηκαν!
Μην ξεχνάτε πως και ο Φαραώ, πρώτα γεύτηκε τις απολαυστικές χάρες της Σάρρας… και μετά το ίδιο ερωτικό χέρι που φιλούσε, του έσπειρε οδυνηρές πληγές που τις πλήρωσε με δάκρυ και χρυσάφι.

Το έντονο δόλιο ερωτικό και θωπευτικό στοιχείο λοιπόν, είναι βασικό συστατικό της αβρααμικής απάτης. Ο Ιουδαιο-χριστιανισμός, δηλαδή η απότοκος μορφή του αβααμισμού, δεν είναι παρά μια εξαιρετικά δελεαστική ερωτική προσφορά προς τα έθνη! Η απολαυστική θεϊκή αγάπη, αναμεμιγμένη να το ηδονικό, υποσχεσιακό, σωτηριακό στοιχείο, (δηλαδή η απίστευτη τιμή της ένωσης-"γάμο" με τον θεό), είναι το πρώτο εκστασιακό στάδιο… ο φόβος και η υποταγή και τελικά η συντριπτική συναλλαγή της υπακοής το τελικό στάδιο της απόλυτης υποδούλωσης!

Η ταινία εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=X4w_Eake4vM&feature=youtu.be