9/3/15

O νόμιμος άνθρωπος της διπλανής πόρτας

Γκίκας Χαρδούβελης: « Φοβήθηκα, πιθανή έξοδο από το ευρώ και έκανα αυτό που έκαναν χιλιάδες άλλοι ...Τα χρήματα είναι νόμιμα και έχουν φορολογηθεί».

7 σχόλια:

Αμφιάραος είπε...

Ωραία αν είσαι μάγκας φέρτα πάλι πίσω και κλείστα σε ένα ελληνικό ομόλογο......

Ανώνυμος είπε...

Iσλαμιστικές οργανώσεις που εδρεύουν η/και δρουν στην Ελλάδα.
Βαθμός εξαπλωσής τους στην Ελλάδα.



1. Μουσουλμανική Αδελφότητα

Διαθέτει ευμεγέθη αυξουσα παρουσια και κυρίως κοινωνική-οικονομική διεισδυση και ευρωστία, όπως και εξάπλωση σε πολιτικούς επιχειρηματικους ιδεολογικους και εκπαιδευτικούς κύκλους της ελλαδος

Η δράση της εγινε επισημη πλεον από το 2005 και εντεύθεν, όταν ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το "Hellenic-Arabic center for culture and civilization". Το κέντρο αυτό χρηματοδοτήθηκε από το "EuropeTrust", το οποίο είναι ελεγχόμενο από την οργάνωση -ομπρέλα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ονόματι "Federation of Islamic Organization in Europe (FIOE)" και επιδοτείται κατά βάση από ισχυρους σαουδαραβικούς κύκλους.

Παρομοίως, το 2008 ιδρύθηκε στο Μοσχάτο της Αττικής από Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου το "Arab-Hellenic Center for Culture and Civilization” (AHCCC, Ελληνοαραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο), με επένδυση 3,4 εκατ. δολ. που δόθηκε από σαουδάραβα επιχειρηματία.

Κατά τα εγκαίνια, παρευρέθησαν οι πρέσβεις της σουνιτικης Σαουδικής Αραβίας και του σιιτικου Ιράν, αρκετοί ιμάμηδες διαφορετικων μουσουλμανικών κρατών, καθώς και αποστολές εκπροσώπων μουσουλμανικών οργανώσεων από όλη την Ευρώπη. Το κέντρο έχει συνολικό εμβαδόν 2.000 τετραγωνικών μέτρων και λειτουργεί και ως χώρος προσευχής και θρησκευτικής λατρείας.Ως εκ τούτου, η Αθήνα διαθέτει ημιεπισημο τέμενος.

Τόσο το κέντρο στη Θεσσαλονίκη όσο και αυτό του Μοσχάτου ανήκουν στο AHCCC. Την παρούσα περίοδο η Μουσουλμανική Αδελφότητα επεκτείνεται με τη σύσταση ΜΚΟ και λοιπών σωματείων και διεκδικεί δυναμικά να ελέγξει το υπό κρατικη ανέγερση Τέμενος των Αθηνών μέσω της παρουσίας στη διοικηση του, φίλα προσκείμενων ατόμων προς αυτήν. Πλέον αυτού επιδιώκει και την σύσφιξη των σχέσεων της με πολυαριθμα συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα.

2.Μουσουλμανική Αδελφότητα Σύρων

Την προηγηθεισα περιοδο,λόγω πολέμου στη Συρία, παρατηρείται μιας περιορισμένης κλίμακας εκστρατεία μέσω του "YouTube" που άπτεται και των λειτουργιών της συριακής αντιπολίτευσης και των μελών της που κατοικοεδρεύουν στην Ελλάδα και ανήκουν στη Μουσουλμανική Αδελφότητα Σύρων.
Μετά το καλοκαίρι του 2013 ορισμένα ηγετικά στελέχη των Σύρων εποικων έφυγαν από την Ελλάδα, λόγω της πτώσης της κυβέρνησης Μόρσι στην Αίγυπτο και της γενικότερης κατάπτωσης της ισχύος των Αδελφών Μουσουλμάνων, γεγονός που άλλαξε τους σχεδιασμούς που είχαν αρχικα και για την Ελλάδα.

3.Islamic Forum of Europe

Πρόκειται για πανευρωπαική ισλαμιστική οργάνωση με πολιτικό παρεμβατικό ρόλο. Στην Ελλάδα εδρεύουν μικροί πυρήνες με άτομα που σχετίζονται είτε επαγγελματικώς είτε προσωπικώς με τη Μεγάλη Βρετανία -κυρίως Μπαγκλαντεσιανοί εποικοι.

4.Jamaate-Islami (JI)
Η οργάνωση έχει παρουσία στην Ελλάδα μέσω των λαθρομεταναστών που προέρχονται από το Πακιστάν και αριθμεί περί τα 500 μέλη. Διαπλέκεται με την οργάνωση "Islamic Forum of Greece", που εδρεύει επισης στην Αθήνα.

5.Dawat-eIslami
Αριθμεί μερικές εκατοντάδες μέλη, κυρίως Πακιστανούς εποικους

6.Tablighi Jamaat
Η οργάνωση επικεντρώνεται στη δράση μερικών εκατοντάδων Πακιστανών λαθρομεταναστών και επιπλέον δέχεται επισκέψεις ιμάμηδων που οργανώνουν σεμινάρια θρησκευτικής φύσεως, στην Αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

7.Islami Jamiat-e-Talaba
Μικρός πυρήνας Πακιστανών υπηκόων.

8.Tehrik-e-Jafaria
Οργάνωση σιϊτών Πακιστανών με μερικές εκατοντάδες μέλη και σύνδεση με τις υπόλοιπες σιϊτικές ομάδες στην Ελλάδα όπως και με την Πρεσβεία του Ιράν και με το κέντρο εκδόσεων Σιϊτών, που συνδεεται με το μορφωτικό ακόλουθο της ιρανικής διπλωματικής αντιπροσωπείας.

9.Χεζμπολάχ

Η λιβανέζικη σιϊτική οργάνωση διαθέτει μικρη παρουσία και στην Ελλάδα, αφανή ως επί το πλείστον λόγω των διεθνών κυρώσεων και των πολλαπλών διεθνών περιπλοκών της.

Το 2007, επιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ κατέγραψε την πληροφόρηση ότι στην Αθήνα δρα λαθρεμπορική πυραμιδα της Χεζμπολάχ που εμπορεύεται παράνομα λαθραια προϊόντα καπνού προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το παγκόσμιο δίκτυο της οργάνωσης. Μετά τον πόλεμο του Λιβάνου, το 2006, η όποια παρουσία της Χεζμπολάχ στην Αθήνα έχει καταστεί δυσδιάκριτη.

10.Αλβανία

Στη γειτονική Αλβανία, οι Ιρανοί (οπως και οι Τουρκοι) έχουν αποκτήσει αξιόλογη επιρροή μέσω ιδρυμάτων όπως το Albania – Iran Friendship Association, Kuran Foundation, Saadi College, Saadi Sirazi Cultural Foundation κ.ά.

Η διείσδυση των ισλαμικών στρατηγικων δυναμεων στην Ελλάδα λαμβάνει χώρα, όχι μόνο μέσω των εισερχόμενων βιαιως λαθρομεταναστών από τη Μέση Ανατολή και την Ασία, αλλά και μέσω των στρατολογημένων από τους ισλαμικούς κύκλους, Αλβανών, Βούλγαρων, Σλαβομακεδονων αλβανων και λοιπών ατόμων από τα Βαλκάνια.


11.Hizbut-Tahrir
Εκτιμάται ότι δρα πολυ μικρός πυρήνας οπαδών και μελων.

12.Ανσάρ αλ Ισλάμ
Η οργάνωση αυτή έχει παρακμάσει, εάν και εκτιμάται ότι εξακολουθεί να διαθέτει ενεργά μέλη από την Ιρακινή κοινότητα της Ελλάδος.

13.Χαμάς
Η οργάνωση αυτή διέθετε αξιόλογη παρουσία αλλά και προβολή μέχρι περίπου το 2008-2010. Έκτοτε, λόγω του πολέμου στη Γάζα, της ελληνοϊσραηλινής προσέγγισης όσο και λόγω της έλλειψης κεφαλαίων, η δράση της έχει αισθητά μειωθεί, εάν και παραμένει ενεργή με αρκετά μέλη, κυρίως στην Αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

14.Σαλαφιστές
Η πλέον γνωστή ομάδα είναι το σωματείο "Ελ Ραχμαάν", που περιλαμβάνει κατά κύριο λόγω Αιγύπτιους και προσήλυτους Έλληνες. Μια άλλη μικροομάδα που διαχώρισε τις θέσεις της ελέγχεται από τον «Κρις Κεφοκέρης», Ελληνογερμανό ο οποίος από προσύλητος Σαλαφιστής προσχώρησε στις Νέο-Οθωμανικές τάξεις και εργάζεται σε προπαγανδιστική γραμμή κατευθύνσεων της Άγκυρας και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας με έδρα το Μπίρμπινγχαμ της Βρετανίας. Δίνουν μεγάλη έμφαση στην προβολή μέσω του διαδικτύου.

15.Islamic Research Foundation
Διαθέτει συνάφεια με οργάνωση στον ελλαδικό χώρο.

16.Κίνημα Γκιουλέν
Το "Κίνημα του Φετουλλάχ Γκιουλέν" διαθέτει παρουσία στην Ελλάδα με πυρήνες και λαθραια "θρησκευτικά φροντιστήρια" σε Θράκη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

17.FatahalIslam

Η οργάνωση αυτή διαθέτει χαλαρούς πυρήνες Λιβανέζων και Παλαιστινίων και χρησιμοποίησε κατά το παρελθόν τη χώρα ως τράνσιτ για τα μέλη της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

18.Αλ Σαμπάμπ

Η νεοεισερχόμενη σε ολοένα και αυξανόμενους ρυθμούς κοινότητα των Σομαλών εποικων στην Αθήνα, εάν και σχεδόν κατά 100% άνεργη ή άεργη, εμφανίζεται ραγδαίως εμπλεκόμενη στο λιανεμπόριο ναρκωτικών ουσιών και εμπορευματων, αλλά και στη δημιουργία κλειστών γειτονιών στην αθηνα τύπου γκέτο με τεμένη και χώρους αποθήκευσης λαθραίων προϊόντων.
Πιθανόν η σομαλική τρομοκρατική οργάνωση Αλ Σαμπάμπ να έχει επεκταθεί μέσω αυτών και στην Ελλάδα, καθότι οι Σομαλοί λαθρομετανάστες κατά κύριο λόγο φτάνουν στη χώρα μέσω Σουδάν και με απευθείας πτήσεις στην Κωνσταντινούπολη, εν συνεχεία προωθούνται στη χώρα. Τόσο στο Σουδάν όσο και στη Σομαλία, η μετακίνηση αυτή των ανθρώπων ελέγχεται από εξτρεμιστικές οργανώσεις που μετέπειτα ζητούν ανταλλάγματα για την μεταφορά τους στην Ευρώπη είτε αυτό είναι πάσης φύσεως παράνομη δραστηριότητα, είτε συλλογή πληροφοριών και ενδεχομένως και της διάπραξης σοβαρών εγκληματικών πράξεων όπως η προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης.

19. Εν υπνωσει

Αλ Κάιντα , ΙΣΙΣ, Παλαιστινιακή Τζιχάντ, Ahlus Sunnahwal Jamaah, Hefazate Islam Bangladesh, Bangladesh Khelafat Majlish, Al-Nour Party, Fatah al-Islam, Αυτόνομες ομάδες Ταλιμπάν – Αφγανών, Tanzeem-e-Islami, Jannat Pakistan Party,Jamaat-e-Islami Hind, UKIM, Υoung Muslim Organisation (YMO).

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Δεν είναι περίεργο ότι το βιογραφικό του Γκίκα Χαρδούβελη -τι όνομα κι αυτό- αλλά και άλλων "φωστήρων" που σπούδασαν στο εξωτερικό και γύρισαν με τίτλους και περγαμηνές, όπως π.χ. ο Βαρουφάκης, περιέχουν ελάχιστα στοιχεία γι' αυτούς; Ούτε καν τα ονόματα των γονιών τους!

Το πρώτο πράγμα που σε ρωτάνε όταν επισκεφθείς ένα ελληνικό χωριό, είναι η κλασσική ερώτηση "ποιανού είσαι σύ;"

Μήπως πρέπει το ίδιο να ρωτήσει και ο ελληνικός λαός όλους αυτούς που τον κυβερνούν ή φιλοδοξούν να τον κυβερνήσουν; Ποιανού είσαι σύ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/03/174.html

ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΤΤΟ Η ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…

ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΗΡΩΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ,ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ,ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.100 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΤΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ
ΜΑΣ..!!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ Π.

Ανώνυμος είπε...

6. ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

10. ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ (ΒΑΗΣ)

14. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

19. ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ


Βρε, βρε...

ΛΑ.Ο.Σ, πρώην ΛΑ.Ο.Σ κτλ. κτλ.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...