30/7/15

Η δικτατορία της Φραγκφούρτης

Π. Λαφαζάνης: Το πολίτευμα της χώρας είναι δικτατορία του ευρώ. Δεν γίνεται το συνέδριο να επικυρώσει τετελεσμένα με τη θηλιά στο λαιμό, σημείωσε. «Τέτοια δημοκρατία θέλουμε στο κόμμα; Την δικτατορία του ευρώ;  είπε ο κ. Λαφαζάνης, στην ΚΕ και τόνισε ότι «η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει τελειώσει, καθώς το πολίτευμα της χώρας είναι δικτατορία του ευρώ».
Η Ζωή είπε στον Alexis ότι πρέπει να θυμόμαστε , «τι είμαστε, ποιοι είμαστε και τι θέλουμε», και ότι « οι πολίτες ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να καταργήσει τα μνημόνια» και « όποιος υπερασπίζεται το Σύνταγμα δεν είναι γελοίος, γραφικός ανεύθυνος και πολιτικά ανήλικος»,.

Περιμένοντας την Κεντρική Επιτροπή

Ες Αύριον τα Σπουδαία

29/7/15

Αλλάζουν πολλά

Μετα τη χθεσινή άρση του κατ’ οίκον περιορισμού του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, που του είχε επιβληθεί μετά την αποφυλάκιση του και επίσης την άρση του κατ’ οίκον περιορισμού της Βουλευτού Β’ Αθηνών , Ελένης Ζαρούλια, ο αντεισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, πρότεινε  προς το Συμβούλιο Εφετών την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου του κατ΄οίκον περιορισμού ,με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ΑΤ της περιοχής του,  για τον βουλευτή Νίκο Μίχο προκειμένου να μπορεί να μεταβαίνει στην εκλογική του περιφέρεια (Εύβοια) και να επικοινωνεί με τους εκλογείς του.
Με άλλο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έγινε προ ημερών άρση του κατ΄οίκον περιορισμου και για τον πρώην βουλευτή και επίσης κατηγορούμενο, Δημήτρη Κουκούτση.

Πνεύμα αισοδοξίας

Αφού κατάφερε ο Παναθηναϊκός να κερδίσει με αυτούς τους 10 την Μπρυζ, τότε έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε. (Για το μέλλον).

Καύσων

Καύσων και προσωρινά προβλήματα.Θα επανέλθω αύριο. Αφού συνεδριάσει και η κεντρική Επιτροπή.

27/7/15

Οι Γερμανοί πίνουν το αίμα όλων

Σύμφωνα με στοιχεία της Bundesbank ο πλούτος των Γερμανών ανήλθε τους πρώτους τρεις μήνες του 2015 στα 5,212 τρισ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο κατά 140 δισ. ευρώ το α’ τρίμηνο του 2015.

Απεβίωσε στο Ζέμουν σε ηλικία 89 ο Στέφανος Καραμάτα

Ο Ακαδημαϊκός Στεφάνος Καραμάτα γόνος της μεγάλης οικογενείας των Γρεκομάνων εμπόρων Καραμάτα, που εγκαταστάθηκαν στο Ζέμουν τον 18ο αιώνα ,απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών.
Ο Στέφανος Καραμάτα , ήταν τακτικό μέλος της Σερβικής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών (SANU).
Ο Καραμάτα γεννήθηκε στο Ζέμουν , στις 26 Σεπτεμβρίου, 1926 και ήταν  παγκοσμίου κλάσης γεωλόγος και τα πεδία εργασίας του ήταν η πετρολογία, η γεωχημεία και η γεωλογική ιστορία. Έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα στο Βελιγράδι το 1955.Το 1985, έγινε τακτικό μέλος του Τμήματος Φυσικών και Μαθηματικών Επιστημών, και τρία χρόνια αργότερα έγινε τακτικό μέλος του Τμήματος Μαθηματικών, Φυσικής και Επιστημών της SANU.

Σαν τον αυτάδελφο Νικόλαο του Αβάπτιστου

Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Γιώργος Τσίπρας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Βενεζουέλα, από αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου έως το Σάββατο 1η Αυγούστου, και θα συναντηθεί με υψηλόβαθμους αξιωματούχους, στοχεύοντας στην προώθηση των διμερών οικονομικών σχέσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στον ενεργειακό τομέα.

Ο Γιώργος είναι εξάδελφος του ALEXIS.  

26/7/15

deja vu

Αlexis, δεν είν' εύκολες οι θύρες εάν η χρεία τες κουρταλή, το είπε και ο Διονύσιος Σολωμός.

Μια είναι η οδός της Εθνικής Σωτηρίας

Να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις!

200 χρόνια από τα Σερβικά «Δερβενάκια»

Η δεύτερη σερβική επανάσταση κηρύχθηκε στο Τάκοβο στις 23 Απριλίου 1815. Οι σέρβοι τιμούν σήμερα τη νικηφόρα μάχη, κατά τη δεύτερη σερβική επανάσταση, που (ενέπνευσε και την Ελληνική) εξέγερσης στο χωριό Ντούμπλιε (βαθύ) 25 χλμ, δυτικά από το Σάμπατς.
Μετά τις νίκες στο Λιούμπιτς, το Τσάτσακ στο Παλέζ και το Ποζάρεβατς, η αποφασιστική μάχη για την επανάσταση έγινε στις 25-26 Ιουλίου 1815 στο Ντούμπλιε και οι Σέρβοι νίκησαν το στρατό του Ιμπραήμ Πασά Νίκσιτς, που είχε περάσει τον Δρίνα , με αποστολή να καταπνίξει την επανάσταση. Όπως έκανε μερικά χρόνια μετά και σε εμάς ο Δράμαλης. 
  Στη μάχη σκοτώθηκαν και οι σέρβοι αρχηγοί, Μίλιτς Ντρίνσιντ και ο Σίμα Νενάντοβιτς.
Η νίκη αυτή άνοιξε το δρόμο για την ανεξαρτησία της Σερβίας.

ALEXIS Τις εί και Πόθεν Είσαι

Ο ALEXIS είναι μεταρρυθμιστής. Του φαινόταν, αλλά οι οπαδοί του δεν το έβλεπαν Τώρα, που του «φάνηκε», επαναφέρω το ερώτημα . ALEXIS Τις εί, και Πόθεν Είσαι;

Φεστιβάλ Μπαϊρόιτ (Βάγκνερ)

Η έξοδος από την ευρωζώνη και το ταυτόχρονο δεκαετές μορατόριουμ εξυπηρέτησης του Δημοσίου χρέους ειναι μονόδρομος!

Η σκληρή πραγματικότητα

Είδα , ένα κακό όνειρο. Ότι φύγαμε από το ευρώ και ότι ζούσαμε με δραχμές.
Και μετά που ξύπνησα, διάβασα ότι θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις κατά 30% , ότι είναι ελεύθερες οι ομαδικές απολύσεις, ότι δεν επιτρέπονται οι απεργίες των εργαζόμενων αλλά μόνο το λοκ-άουτ από την πλευρά της εργοδοσίας, με νέους φόρους και με απολύσεις στο δημόσιο.
Και ο προλετάριος ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ της ΚΚΕ ΕΠΕ προφήτευσε: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕYΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

Εδώ η συνέντευξη του Τάκη Παπαγεωργόπουλου

Στην ιστοσελίδα, http://kakaras.wordpress.com  

Σήμερα της Αγίας Παρασκευής


Γιορτάζει το χωριό μας και η εκκλησία που έχτισε ο Παππούς μου ο κυρ-Αντώνης. Έχουμε και "πανηγύρι" στην Αγ. Ιωάννου.

Η Αγία Παρασκευή γεννήθηκε σε προάστιο της Ρώμης επί αυτοκράτορος Αδριανού.  Γονείς της ήταν ο Αγαθόνικος και η Πολιτεία, που ήσαν οικονομικά εύποροι χριστιανοί . Ήταν μοναχοπαίδι. Επειδή γεννήθηκε Παρασκευής, την ονόμασαν Παρασκευή . Σε ηλικία 20 ετών έμεινε ορφανή και από τους δυο γονείς της. Εκποίησε την περιουσία που κληρονόμησε  διαθέτοντας τα χρήματα σε φτωχούς και ασθενείς. Ασχολήθηκε εντατικά με την ιεραποστολή, στην πόλη της Ρώμης και την ευρύτερη περιοχή, διδάσκοντας τον Χριστιανισμό κατοίκον σε ανθρώπους αδύναμων κοινωνικά ομάδων. Η δράση της έγινε γνωστή στους Ρωμαίους και κλήθηκε σε απολογία από τον αυτοκράτορα Αντωνίνο. Σε ηλικία 20 ετών έμεινε ορφανή και από τους δυο γονείς, γεγονός που την κατέστησε κληρονόμο σημαντικής περιουσίας, την οποία και εκποίησε, διαθέτοντας τα χρήματα σε φτωχούς και ασθενείς. Ασχολήθηκε εντατικά με την ιεραποστολή, στην πόλη της Ρώμης και την ευρύτερη περιοχή, διδάσκοντας τον Χριστιανισμό κατ-οίκον σε ανθρώπους αδύναμων κοινωνικά ομάδων. Η δράση της έγινε γνωστή στους Ρωμαίους και κλήθηκε σε απολογία από τον αυτοκράτορα Αντωνίνο, του οποίου θεράπευσε με θαύμα  τα μάτια, και έτσι την άφησε ελεύθερη. Κατά τη διάρκεια του διωγμού των χριστιανών  από τον Μάρκο Αυρήλιο, η Παρασκευή αποκεφαλίστηκε και άγιασε.

25/7/15

Μια Μαρτυρία που αλλάζει την Ιστορία

Αλλάζουν όλα όσα έγραφαν οι «γνωρίζοντες». Ο Τάκης Παπαγεωργόπουλος μίλησε για τον ΑΣΠΙΔΑ στον Αντώνη Κακαρά και είπε ότι αρχηγός του ΑΣΠΙΔΑ ήταν ο Γρίβας που είχε κάνει πραξικόπημα το 1961, και εκτελούσε εντολές των αν ανακτόρων και των Συμμάχων για ανατροπή του Μακάριου και του Κερένσκι-Παπανδρέου, και "καταδόθηκε" από τον ίδιο τον βασιλιά, όταν τον πληροφόρησε ο Γρίβας ότι έχανε τον έλεγχο της οργάνωσης

Τα χαλκεία του ψεύδους

Και το παρακλάδι της Cia στο Κοινοβούλιο

Το χαλκείο , το χαλκουργείο είναι ο χώρος όπου χαλκεύονται πλαστά στοιχεία, πλαστές ειδήσεις, όπου παραποιείται η αλήθεια και διαμορφώνεται μια πειστική αναλήθεια, η πηγή ψευδολογιών και των πλαστογραφιών.
Ο απόστρατος αντιστράτηγος Τάκης Παπαγεωργόπουλος, απότακτος λοχαγός του ΑΣΠΙΔΑ και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για 8 χρόνια, σε μια συγκλονιστική βιογραφική μαρτυρία στον Αντώνη Κακαρά, με αφορμή τον ΑΣΠΙΔΑ, έδωσε μια εκλπηκτική περιγραφή του πως λειτουργούν «τα χαλκεία», και πως «νομιμοποιούν» τις ειδήσεις τους. Μεταξύ των πολλών άλλων ο Παπαγεωργόπουλος που δούλευε για την ΚΥΠ, είπε στον Κακαρά.

«Αυτοί δημιούργησαν μέσα στην Κ.Υ.Π. ομάδα που έκλεβε έγγραφα για εσωτερικό και εξωτερικό κίνδυνο, για να τα δίνουν κρυφά στον Κωνσταντόπουλο και στην «Απογευματινή», και σε διάφορες εφημερίδες. Ο Παπανδρέου ήταν ο νέος «Κερένσκι» και οι «ληστοσυμμορίτες» θα καταλάμβαναν την εξουσία. Τα περισσότερα από αυτά τα έγγραφα τα έστελναν άνθρωποι του Παπαδόπουλου που ήταν συνεννοημένοι. Έλεγε ας πούμε , το 513 τάγμα πεζικού :«Κινούνται ύποπτα κατά μήκος των συνόρων και έχουμε τις πληροφορίες ότι οι ληστοσυμμορίτες …», «… κατεβαίνουν από την Σοβιετική Ένωση, απ’ όλες τις Ανατολικές χώρες και πρόκειται να μπούνε στην Ελλάδα», Υπογραφή από κάτω ο ταγματάρχης, ο αντισυνταγματάρχης, ο διοικητής και ο Α2. Αυτές οι πληροφορίες ήταν σε έγγραφα που τα κατασκεύαζαν επίτηδες και τα διαβίβαζαν στην Κ.Υ.Π. Στην Κ.Υ.Π. υπήρχε ο εγκέφαλος. Το έγγραφο έμπαινε μέσα και έπαιρνε ένα αριθμό πρωτοκόλλου κόκκινο. Το κόκκινο αυτό , σήμαινε ότι είναι επίσημο έγγραφο της Κ.Υ.Π. Πρώτον, δεύτερον έλεγε απάνω η γραμματεία, ΄΄αυτό πάει τμήμα τάδε Β κλάδος΄΄, ΄΄τμήμα τάδε κλάδος..΄΄, έτσι; Τα έγγραφα αυτά τα δίνανε στο Σάββα τον Κωνσταντόπουλο και ο Σάββας είχε πιάσει τον ιδιαίτερο του Κανελλόπουλου, συμμετείχε ο ιδιαίτερος του Κανελλόπουλου σε αυτά και ο ανιψιός του Κανελλόπουλου ο Λιβανός, συμμετείχε σε αυτό. Πολύ περισσότερο τα πίστευε ο κακομοίρης ο Κανελλόπουλος. Συμμετείχαν όλοι αυτοί στο να δημιουργούν το κλίμα ότι υπάρχει κομμουνιστικός κίνδυνος στην Ελλάδα, και διείσδυση από τα βόρεια σύνορα και ότι ευθύνεται 100% ο Παπανδρέου που πρέπει να φύγει από τη μέση. Αν θυμόσαστε το Φεβρουάριο του ’65, ο Κανελλόπουλος έβγαλε τον περιβόητο λόγο στην πλατεία Κάνιγγος, που είπε να φύγει γιατί είναι επικίνδυνος διότι υπάρχει ο κομμουνιστικός κίνδυνος, «90.000 ληστοσυμμορίτες …», επί λέξει το είχανε γράψει τότε, «… 90.000 ληστοσυμμορίτες είναι κατά μήκος των συνόρων της Βουλγαρίας και από ώρα σε ώρα μπαίνουνε και καταλαμβάνουν την Μακεδονία.» Τα γράφανε αυτά οι εφημερίδες».

Οι εντόπιοι απλώς μετέφραζαν. Οι συντάκτες βρισκόντουσαν στα κλιμάκια της JUSMAPG, και της C.I.A.
Πριν δυο μέρες έγραφα για τις ΔΟΛιότητες των ΔΟΛίων μπαγαπόντηδων. Και έλεγα ότι η ξεπεσμένη ψευτο-δημοσιογραφία στηρίζει την ξεπεσμένη ψευτο-Αριστερά, που υποστηρίζεται από τον θείο στο Αμέρικα. «Ουδέποτε ο Τσίπρας ζήτησε από τη Μόσχα οικονομική βοήθεια για να τυπώσει δραχμές, αλλά και γενικότερα ουδέποτε μας ζήτησε κάποιου είδους βοήθεια, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν», δήλωσε  ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ,διαψεύδοντας το ΔΟΛιο ψευτορεπορτάζ, ΒΗΜΑτος-Λανγκλευ-ΝΔ , που έλεγε ότι ο Alexis, ζήτησε 10 δισ. ευρώ από τον Β.Πούτιν, αλλά εκείνος δεν του τα έδωσε.
ΒΗΜΑτο-Λάνγκλευ- ΝΔ, τώρα, ΕΛ.ΚΟΣΜΟΣ- Λάνγκλευ-Κανελλόπουλος-ΕΡΕ, τότε.
Αν πάμε και πιο μακριά θα βρούμε τις πληροφορίες της ΚΥΠ τον Ιούλιο του 1974 για κινήσεις του Συμφώνου της Βαρσοβίας. Και ποιο πίσω οι «φιλέλληνες περιηγητές» το 1821 που έγραψαν μετά ως δήθεν αυτόπτες για τη δήθεν σφαγή των Ιουδαίων.
Τα χαλκεία του ψεύδους δουλεύουν ακόμα με το ίδιο σύστημα, γιατί το σύστημα αλληλοκαλύπτεται. Καμιά επίπτωση για τους «δήθεν» ΔΟΛιους δημοσιογράφους και τους ρουφιάνους βουλευτές. Για να τους ξέρετε οι 17 βουλευτές του δικτύου ΔΟΛ –Λάνγκλευ ήσαν: Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Τζαβάρας, Μάκης Βορίδης, Κώστας Βλάσης, Γιώργος Στύλιος, Χρήστος Κέλλας, Φωτεινή Αραμπατζή, Μαρία Αντωνίου, Γεώργιος Γεωργαντάς, Δημήτρης Κυριαζίδης, Κώστας Κουκοδήμος, Ανδρέας Κατσανιώτης, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Σάββας Αναστασιάδης, Στέφανος Γκίκας, Μάριος Κόνσολας, Γιάννης Βρούτσης.

ΥΓ. Κρίμα για τη Ζωή, που δεν ζήτησε από τον κ. Ρουμπάτη να διερευνήσει τις πιθανές σχέσεις εξάρτησης των 17 με τη Υπηρεσία.

Εφαγαν στο ύψος των περισάτασεων

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σε σχέση με τον αποκλεισμό του κόμματος από το γεύμα Παυλόπουλου δήλωσε: «Ο αποκλεισμός μας από το γεύμα των μνημονιακών πολιτικών αρχηγών περιποιεί Τιμή για την Χρυσή Αυγή και ήταν αναμενόμενος, καθώς την ώρα που όλα τα κόμματα τα έχουν βρει και υπηρετούν πιστά τους διεθνείς τοκογλύφους, η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Ελλάδος, την φτωχοποίηση του Λαού και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.»

Ειναι επιβεβλημένο

Η κυβέρνηση ,τα κόμματα και οι "θεσμοί", με ομοψυχία, πρέπει να απαιτήσουν την παραίτηση  του κ. Αντρέας Ντόμπρετ.

Βυθίσατε τον Ντόμπρετ

..........Όπως έλεγε ο Αντρέ «Βυθίσατε το Χώρα»

Υπάρχουν λεφτά για τους γύφτους

Έκπληκτοι οι Θηβαίοι έβλεπαν τους λαθραίους και τους γύφτους να γεμίζουν καρότσια με τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ. Η οργή ξεχείλισε μόλις έμαθαν οι ότι οι αλλοδαποί και οι γύφτοι ψώνιζαν με την «κάρτα σίτισης», που την πληρώνει ο προϋπολογισμός μας και η Κοινωνική μας Πολιτική.
Οι Έλληνες φορολογούμενοι, υφίστανται τα μνημόνια για να περνούν καλύτερα, εκείνοι που δουλεύουν, χωρίς να δηλώνουν εισοδήματα και που στερούν τις εισφορές στα ασφαλιστικά μας ταμεία, και μας κλέβουν και μας ρημάζουν.

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά

Ο Alexis και η Εθνικόφρων Κοινοπραξία & Co, προσπαθούν να σταθεροποιήσουν τις τράπεζες και κρατάνε τα Capital Controls γιατί φοβούνται το bank run. Και έρχεται ο εκπρόσωπος της Bundesbank στην Τραπεζική Εποπτεία της ΕΚΤ, Αντρέας Ντόμπρετ, που δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό «Focus» ότι , «Στην παρούσα κατάσταση, μπορεί κανείς για διάφορους λόγους να αμφιβάλλει αρκετά για την φερεγγυότητα των ελληνικών τραπεζών». Και αναρωτιέμαι. Αυτή η δήλωση έχει και πολιτική και ποινική διάσταση; Η δουλειά του Ταπεζίτη είναι να δηλώνει δημόσια ότι αμφιβάλει για τη φερεγγυότητα των ελληνικών τραπεζών»;

Εγώ, θα περίμενα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να διατάξει επείγουσα προκαταρτική . Και θα περίμενα για το θέμα αυτό ο Πάκυς να «αρθεί στο ύψος των περιστάσεων» και να στείλει επιστολή στους ομολόγους του.

Sia &Tasia & Co

Σύμφωνα με τους πληροφοριοδότες της Metron Analysis το 35% εκτιμά ότι κυβερνητικό σχήμα Σανέλ, με Σία-Τασία, είναι «το καλύτερο δυνατό».

Σια και αράξαμε

«Η κοινωνική διάσταση πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τα κράτη - μέλη που βρίσκονται σε πρόγραμμα».

Δηλαδή, η Ψωροκώσταινα που είναι σε «πρόγραμμα», είναι μέλος σε αναστολή της ΕΕ και δεν την περιλαμβάνει αυτοδίκαια ως πλήρες μέλος η«κοινωνική διάσταση», και πρέπει να το ζητάει η Σία;

24/7/15

Επιστημονικά λάθη

Όπως φάνηκε από το δημοψήφισμα, τα δείγματα των Εταιρειών είναι επιστημονικά λάθος και πέφτουν 65% έξω στην περιφέρεια, ενώ κάνουν 16-17% λάθος σε Αθήνα και πρώτη Πειραιά, και 20% λάθος στην Θεσσαλονίκη.
  Βάλτε και 10% χειραγώγηση, και 2-3% ανεκτό (επιστημονικά) στατιστικό λάθος και φτάσατε στο περίπου, εκεί που καταλήγουν οι δημοσκόποι. Στο πουθενά. 

  Με βάση αυτά τα δεδομένα οι περίπου 88.000 ψήφοι της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Πειραιά ,εμφανίζονται υποτιμημένοι κατά 12% και το ποσοστό της, εμφανίζεται δημοσκοπικά κάτω από το εκλογικό αποτέλεσμα, (6,03), στο 5,3%. Πανελλαδικά η «διόρθωση» σημαίνει ότι κόβουν τουλάχιστον 100.000 πιθανούς ψήφους.
Αντίθετα, ο ΟΧΕΤΟΣ του Bobolas, (POTAMI), που είναι βασικά ένα κόμμα της Β Αθηνών, όπου έλαβε 79.000 ψήφους, «φουσκώνεται». Του δίνουν 6,1% ενώ το μετράνε 15% κάτω και το δείγμα τους κάνει λάθος 15%. Δηλαδή ο ΟΧΕΤΟΣ του Bobolas είναι κοντά στο 4,2% και του δίνουν 6,1%. Χειραγώγηση.

Τα ποσοστά της ΝΔ είναι στο 14,5% μέχρι 16,5% και το σφάλμα είναι σχετικά μικρό γιατί αυτό τον χώρο τον «ξέρουν καλά». Το ΣΥΡΙΖΑ με τους μετακινουμένους πασόκους, τους ξεπεσμένους αριστερούς, και τα κοινωνικά κινήματα δεν θα μάθουν ποτέ να τον μετράνε.

Προ του αδιεξόδου έδωσαν στον Λεβάντη 3,3% και προκάλεσαν την οργή του δημάρχου Λαμίας.

Άκου τι είπαν

Ρώτησαν καμπόσους και έμαθαν πως το 83% των «πολιτών» θεωρεί ότι η συμφωνία του Alexis δεν συνάδει με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Μέχρι εδώ καλά. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.
Αυτό το ποσοστό που λέει ότι η συμφωνία ανταποκρίνεται στην ψήφο του δημοψηφίσματος, είναι κομματόσκυλα του Μαξίμου, βαλτοί της γερμανικής πρεσβείας, υπάλληλοι του Σκάαααι, πολύ μαλάκες ή πάρα πολύ μαλάκες;

Η πλάκα είναι ότι οι πελάτες της εταιρείας επιθυμούν την παραμονή της χώρας στο ευρώ σε ποσοστό 78% και το 61% λατρεύει τον Alexis και το 35% θεωρεί την κυβέρνηση με τη Σια, την Τασία, και τον Εφοριακό την καλύτερη δυνατή. Φοβερό.

Οι «μουσαντέ» δημοσκοπήσεις πριν το δημοψήφισμα που έβγαζαν το ΝΑΙ στο 43,3% είχαν βρει ότι ΝΑΙ στην ευρωζώνη έλεγε το 67% του ΣΥΡΙΖΑ, το 92,9% της ΝΔ, το 53,5% της Χρυσής Αυγής, το 91,9% του ΟΧΕΤΟΥ, το 46,5% του ΚΚΕ: το 56,8% των ΑΝΕΛ Ανεξάρτητοι Έλληνες και το 95,7% των φίλων της Φώφης. Με τα ποσοστά που δίνουν τώρα στα κόμματα υπέρ της ευρωζώνης βγαίνει το 55,2%. Ούτε διασταυρώσει δεν κάνουν πια στα αποτελέσματα.

Η ALCO πρίν το δημοψήφισμα εύρισκε το ΝΑΙ υπέρ του ευρώ στο 74%.

Από το 78% που γουστάρει ευρώ και ξερό ψωμί, το Αν και στη δημοσκόπηση φαίνεται πως καταγράφεται πτώση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί και προηγείται με ποσοστό 33,6% θέλει Alexis το 17,8% τον παλιό που είναι αλλιώς, το 6,1% το γυφτάκι του Bobolas, το 3,6% Φώφη, και τον Πάνος Χικ το 2,8%.. Δηλαδή 64% και έπεσαν έξω στην άθροιση 14 % . (μείον).

Οταν τα πιάνουν οι ψηφοφόροι

Tο 17% των Αλβανών στο Κόσσοβο ομολόγησε σε δημοσκόπηση  ότι τα "έπιασε" για να ψηφίσει. Το "δείγμα" πόσα έπιασε για να τους πει τη Γνώμη του;

Απορίες

Οι δημοσκόποι πληρώνονται, οι δημοσκοπούμενοι;

Μπράβο της που ….Αποκαταστάθηκε

Κανείς τους δεν είχε κουράγιο να πει κάτι παραπάνω. Σαν σε μνημόσυνο ένα πράγμα. Μόνο ο Πάκυ ευχήθηκε Χρόνους Πολλούς στην Προδοσία που την είπαν αρετή. Η Κύπρος εξακολουθεί να παραμένει μακράν και ο Φάκελος κλειστός. 41 χρόνια μετά. Ο Μιχαλολιάκος ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό και δεν πήγε.

ΥΓ. Αττίλας Ι, Αττίλας ΙΙ, Αττίλας ΙΙΙ , και Μνημόνιο Ι, Μνημόνιο ΙΙ, Μνημόνιο ΙΙΙ .

Ιλαροτραγωδία ή Φάρσα;

Ο Καπετάν Alexis ,από το Ταμπούρι ή την κατακόμβη, όπου υποχώρησε οταν εγκατέλειψε τις Θερμοπύλες, έστειλε πρόσκληση στη μανδάμ Δρακουλέσκου, όπως απαιτούσαν, η Βέρμαχτ, ο Μωάμεθ ο Πορθητής και ο Ξέρξης, η Συναγωγή και η Στοά.

ΥΓ. Οι Λαφαζανίστας, διαφωνούσαν, για να δυναμώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει Αχίλλειο πτέρνα.

Η Κοινωνιολογία της Καταστροφής

Επάγγελμα Αντιπρόσωπος-Προμηθευτής-τοκογλύφος


Εν Αρχή ήν, η (ιουδαική) Εταιρεία της Ανατολής και η τουρκική κυριαρχία. Το εμπορικό δαιμόνιο των αντιπροσώπων των αγγλικών εμπορικών Οίκων.
Μετά των ήρθε η σειρά των Γαλλικών και μετά των Γερμανικών. (Ζήμενς-Τελφούγκεν-Μερσέντες).
Μετά, οι Κοτσαμπάσηδες έγιναν τοκογλύφοι και φοροεισπράκτορες αλλά και προμηθευτές του Δημοσίου.¨Οταν τα παιδιά τους έβγαλαν το ΕΜΠ, έγιναν Μεγαλοεργαλάβοι-Κατασκευαστές, που έκλεβαν τα δημόσια έργα. Τότε έκαναν άνοιγμα στις λαϊκές τάξεις προσλαμβάνοντας στην Ολιγαρχία τους Οικοπεδοφάγους –σπιτέμπορους, με το σύστημα των εμπρησμών και της αντιπαροχής.
Έμποροι, και εμποράκοι, αντιπρόσωποι, προμηθευτές τοκογλύφοι και φοροεισπράκτορες, Οικοπεδοφάγοι και σπιτέμποροι μαζί με τους γιατρούς και τους δικηγόρους, τους εξέχοντες δικαστάς, και την νομεγκλατούρα της εγατικής τάξης, την προνομιούχα συνδικαλιστική ηγεσία.
Αυτοί είναι ο λόγος της καταστροφής.
Είναι γνωστός ο Ενοχος. Και είναι γνωστή (επιστημονικά) η Αιτία.

Ζητήματα ιδεολογίας

Η «τουρκομπαρόκ», κομπραδόρικη και μεταπρατική, ελληνική Ολιγαρχία, ήταν από πάντα Εκεί. Και μετά, ήρθε ο μέγας προστάτης των μεταπρατών. Η ΚΚΕ επε, με τις συνιστώσες της , που ήσαν πάντα κατά της κάθε παραγωγής, ( που έδινε όμως δουλειά στους Εργάτες), και ποτέ δεν στράφηκε κατά τω τραπεζών και του εισαγωγικού Εμπορίου και των Αντοπροσώπων.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΟΚΡΑΤΊΑ

Ύστερα από χρόνια λάσπης από την (ένοχη) Επιτροπή Ανταγωνισμού, ύστερα από ασταμάτητες ύβρεις για δήθεν σκοπούς δόλιους, τα πράγματα μπήκαν στην θέση τους.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας, με την απόφαση 2176/2015 απέρριψε την αίτηση αναίρεσης της Επιτροπής Ανταγωνισμού κατά της απόφασης 2903/2013 του ΔΕφΑθ. Απόφαση με την οποία υποχρεούται η Επιτροπή Ανταγωνισμού να καταβάλει 350.000€ αποζημίωση στα Βιβλιοπωλεία Φλωράς (έντοκα από το 2008, σήμερα πλέον των 500.000€) γιατί καθυστέρησε να εξετάσει την καταγγελία της επί σχεδόν τέσσερα χρόνια.
Καθυστέρηση, σχεδόν, τεσσάρων ετών που σήμανε την καταλήστευση των μαθητών της αγγλικής γλώσσας από το περιβόητο καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου. Καρτέλ που συνέχισε απρόσκοπτα την δράση του επειδή η Επιτροπή Ανταγωνισμού ήταν ανίκανη (τουλάχιστον) να κάνει αυτό που όριζε ο νόμος.
Μια ληστεία άνω των 100.000.000€ για τους μαθητές αγγλικών όλα τα χρόνια της δράσης του καρτέλ. Καθυστέρηση που απέβη καταστροφική για μια ελληνική εταιρεία που το 2006 ήταν η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίας βιβλίων (βιβλιοπωλεία) στην Ελλάδα.
Πώς να αντέξει όμως έχοντας απέναντι της ένα αδίστακτο καρτέλ και μια δημόσια αρχή που, στην πράξη, το προστάτευε παρέχοντας του άπλετο χρόνο να εγκληματήσει. ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ.
Όλη η απόφαση στο .... http://adagonismos.blogspot.gr/2015/06/2176-2015.html

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ο κύρ Πόλεμος παραθερίζει εν Ελλάδι, οικογενειακώς. Πρόκειται περί του Πολέμου Πυροφόρου, ο οποίος περιφέρεται εις όλην την χώραν μέ πύρινα όπλα και κατακαίει τα πάντα. Ο Πολέμου Οικονόμου ως γνωστόν έχει επιβληθεί ἀπὸ τὴν 23 Απριλίου 2010, ως Γεωργάκης. Γέμισεν η χώρα πολιτικά σκουπίδια. Οι πολιτικοί των τοκογλύφων ζουν και απομυζούν τα πάντα. Κυβερνούν την Ελλάδα απο την Γιάφκα των Rothschilds. Έχουν καλωδιώσει το Οικονομικόν Σπήλαιον του Luxemburg με τους μουσουλμάνους της Μουφτίας των Αθηνών, οι οποίοι αποκαλούνται πολιτικοί, βουλευταί και υπουργοί είτε πρωθυπουργοί.
Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα

23/7/15

Oι Τυχοδιώκτες

Το πρώτο πολιτικό νεοελληνικό θεατρικό έργο «Ό Τυχοδιώκτης» του Χουρμούζη, αναφερόταν σε έναν βαυαρό Τυχοδιώκτη, και ήταν αφιερωμένο στον Τυχοδιώκτη αντιβασιλέα Κάρολο- Γουλιέλμο Άϊδεκ, υπεύθυνο για τη στρατιωτική μεταρρύθμιση του 1833. 180 χρόνια μετά ξανάρχονται οι Τυχοδιώκτες μεταρρυθμιστές αλλά ο Χουρμoύζης έχει πεθάνει προ πολλού.
 
ΥΓ. Τι είχες Γιάννη; Ότι είχα πάντα

Cogito ergo sum

Από το «Σκέφτομαι άρα υπάρχω», καταντήσαμε στο, «Καταναλώνω άρα υπάρχω», ή "αγοράζω άρα υπάρχω"(emam ergo sum) της κάθε κουραδομηχανής, της «(γκέι) Κοινωνίας των Πολιτών» και της «Open Society» με την πιστωτική κάρτα και το καρτοκινητό, που φοβάται για το ευρώ της.

X.Ψ και ΤΚ9

«Με καταστροφή απειλούνται οι εισαγωγείς .10.000 κοντέινερ «εγκλωβισμένα» στα λιμάνια».
Και λοιπόν;
Η Αρχή της χρεοκοπίας είναι ο «Εισαγωγέας» και ο «Καταναλωτής».

Με μια ματιά τα έπιασε όλα

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: «Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανος διότι ευρίσκομαι σε ένα Κοινοβούλιο, το οποίο αποτελείται από μεγαλοφυΐες που μελέτησαν 977 σελίδες και 1008 άρθρα μέσα σε λίγες ώρες και έτσι θα αποφασίσουν για λογαριασμό του ελληνικού λαού.Συγχαρητήρια στις μεγαλοφυΐες του ελληνικού Κοινοβουλίου».

«Κοινοπρακτικό» σχέδιο «Χρεωκοπία» στον ΕΔΟΕΑΠ

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΦΑΡΑΜΑΚΑ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ 60 ΕΚ. ΕΥΡΩ
ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ; (ΚΕΔ)


Τινάζουν στον αέρα τον ΕΔΟΕΑΠ με τους χιλιάδες ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους στα κάγκελα, οι οποίοι μένουν χωρίς φάρμακα, περίθαλψη και επικουρικές συντάξεις.
Το πρωτοφανές αυτό γεγονός συμβαίνει 47 χρόνια από την ίδρυση του αυτοδιαχειριζόμενου δημοσιογραφικού οργανισμού. Πρόκειται για σχέδιο Καρούτζου-Αντωνιάδου- Γκανά, αφού με το πιστωτικό αυτό γεγονός οδηγείται σε χρεωκοπία και μεθοδεύεται παραγραφή εκατομμυρίων ευρώ, που οφείλουν εργοδότες, διαφημιστές κα στον οργανισμό.
Ταυτόχρονα επιχειρείται να δημιουργηθεί κλίμα για διορισμό διοίκησης στην ΕΣΗΕΑ, με πρωτοβουλία παραγόντων της διαπλοκής και την τέως πρόεδρο με αίτηση στο Πρωτοδικείο και τη κυρία να μετέρχεται μεθοδεύσεις για να μην συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ της Ένωσης , αναβάλλοντας από μέρα σε μέρα τις συνεδριάσεις.
Οι εκπρόσωποι του εργοδοτικού συνδικαλισμού επιμένουν αλλά δεν θα τους περάσει, έστω και αν με το πραξικόπημα στις τελευταίες εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ για πρώτη φορά παρέδωσαν τον οργανισμό σε μη δημοσιογράφο.
Τη στάση πληρωμών ανακοίνωσαν με έγγραφο που υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης) Ε. Τάτσης και Ν. Καρούτζος, χωρίς να έχει προηγηθεί δημόσια ανακοίνωση ή έγγραφη προειδοποίηση στους μετόχους μέλη.
Ουδείς εξηγεί όμως πώς, από την μια μέρα στην άλλη, άδειασαν τα ταμεία του οργανισμού. Ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ είναι οι συντάκτες μέλη της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ καθώς και των ενώσεων της Θεσσαλονίκης ΕΣΗΕΜΘ και ΕΠΗΕΘ,που έχουν εργασθεί ή εργάζονται σε ημερήσιες εφημερίδες που εκδίδονται στην Αθήνα και την συμπρωτεύουσα, στην ΕΡΤ, σε ιδιωτικά και δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ στη ΓΓ Ενημέρωσης κ.α καθώς και σε κυριακάτικες εκδόσεις και σε ιστοσελίδες.
Τι προθέσεις της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ αποκάλυψε από χθες με ανακοίνωση της, η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ.
Η πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ που συγκροτείται από εκπροσώπους των παρατάξεων Αντωνιάδου της ΕΣΗΕΑ και Γκανά στην ΕΠΗΕΑ προχώρησαν σήμερα στην απόφαση αυτή αγνοώντας τις επισημάνσεις των τριών συμβούλων της μειοψηφίας για ποινικές και αστικές κυρώσεις όσων ψηφίσουν η συμφωνήσουν με πιστωτικό γεγονός.
Προηγουμένως είχαν επιχειρήσει να σπάσουν μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων από τα αποθεματικά γεγονός που θα προκαλούσε μεγάλη ζημιά στον οργανισμό, αφού θα επαναλαμβανόταν ότι έκανε η διοίκηση του 2012 με τα ομόλογα μετά το PSI.
Tα ταμειακά διαθέσιμα του ΕΔΟΕΑΠ ανέρχονται σήμερα σε 923.000 ευρώ όταν οι μηνιαίες ανάγκες για επικουρήσεις υπολογίζονται σε 1.200.000 ευρώ και η μηνιαία δαπάνη για μισθούς του προσωπικού ανέρχεται σε 200.000 ευρώ.
Σε αυτά δεν υπολογίζονται δεκάδες περιπτώσεις καταβολής εφάπαξ ασφαλισμένων που είναι σε λίστα αναμονής από μήνες και βέβαια η συνεχώς ογκούμενη δαπάνη για φαρμακευτική ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη. Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ έσκασε μία ακόμη βόμβα , με τα προειδοποιητικά έγγραφα θεραπευτηρίου και διαγνωστικού κέντρου ότι αρνούνται να συνεχίσουν να εξυπηρετούν ασφαλισμένους ένα δεν εξοφληθούν μέχρι τις 5 Αυγούστου, γεγονός που επιδεινώνει την κατάσταση. Σημειώνεται ότι σε αυτή την φάση τα μόνα βέβαια έσοδα του ΕΔΟΕΑΠ είναι η κατανομή του αγγελιοσήμου από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΈΝΟ μηνα δεν υπερέβη τις 73.000 ευρώ και είναι άγνωστο ποια θα είναι η κατανομή του Ιουλίου.
Όπως καταγγέλθηκε από τις παραμονές της τελευταίας γενικής συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ από την ΚΕΔ «…Κάποιοι μαζί με τους βαρόνους του καρτέλ της ενημέρωσης και τα MEDIA SHOPS που ελέγχουν μεγάλα διαφημιστικά πακέτα, θέλουν διοίκηση στα μέτρα τους στον ΕΔΟΕΑΠ, ώστε να μείνουν καλά κρυμμένα κάτω από το χαλί τα λεφτά που οφείλονται στο ταμείο μας και που, μέχρι στιγμής, ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια ευρώ.
Δηλαδή:
 # 33,3 εκ. ευρώ απαιτήσεις από αγγελιόσημο
# 11,4 εκ. ευρώ από εκκρεμότητες αγγελιοσήμου που λιμνάζουν στη νομική υπηρεσία
# 4,3 εκ. ευρώ απαίτηση από γραφεία ισολογισμών αγγελιόσημο καταχωρήσεων # 4,5 εκ. ευρώ λογιστικές απαιτήσεις τρεχόντων
# 5,1 εκ. ευρώ εργοδοτικές εισφορές # 9,7 εκ. ευρώ εργοδοτικές εισφορές  

Πρόκειται για στοιχεία που κατατέθηκαν στη τελευταία γενική συνέλευση, όπως αναφέρει ανάρτηση του υπευθύνου για τα οικονομικά. Τα αποθεματικά, όπως αναφέρεται επίσης, πού δεν υπερβαίνουν τα 30 εκ. ευρώ - υπολογίζονται χωρίς να αναγράφεται πρόβλεψη ενδεχόμενης υποχρέωσης 17 εκ. ευρώ που μέχρι στιγμής δεν διεκδικεί το Δημόσιο (ΑΚΑΓΕ) από τον ΕΔΟΕΑΠ
- Στα 30 εκ. ευρώ αθροίζονται:
 # 4,1 εκ. ευρώ ομόλογα που αγοράσθηκαν 12 εκ. ευρώ
# 1,5 εκ. ευρώ μετοχές που αγοράσθηκαν 22 εκ. ευρώ
# 7,6 εκ. ευρώ σε ομόλογα εκτός ΤτΕ που αγοράσθηκαν 30 εκ. ευρώ Τα υπόλοιπα 13-15 εκ. ευρώ είναι, σύμφωνα με το σχετικό πίνακα, αφορούν προφανώς σε αποτιμήσεις από το κοινό κεφάλαιο της Τραπέζης Ελλάδος. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι «ξινίζουν τα μούτρα» μη τυχόν κι ανοίξει το θέμα των ισολογισμών, επειδή η λογοδοσία και οι απαιτήσεις για αυτά, εκτός από τα λογιστήρια συγκροτημάτων και οικονομικών εφημερίδων που οφείλουν στον ΕΔΟΕΑΠ, φτάσει και στα γραφεία διακίνησης ισολογισμών, που έχουν ανοικτές υποχρεώσεις στο Ταμείο μας και όλο και κάποιοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Άλλωστε στα στοιχεία που ανακοινώθηκαν αναφέρονται:
- Απαίτηση από γραφεία ισολογισμών 4,3 εκ. ευρώ
- Υπόλοιπο από ΜΜΕ χωρίς ημερολόγιο διαφημίσεων 8,9 εκ. ευρώ.
   Κάποιοι λοιπόν δεν θέλουν να επιστρέψουν στον ΕΔΟΠΕΑΠ τα έσοδα (μέχρι και 8 εκ. ευρώ ετησίως) από την υποχρεωτική δημοσίευση, επειδή αυτομάτως τίθεται θέμα και για τα παλιά…»
Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις της ΚΕΔ και τις προτάσεις μας , το μεσημέρι της Τετάρτης ένα επείγον email στην διοίκηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ζητούσε τα λεφτά του αγγελιόσημο για τον μήνα Ιούλιο που δικαιούται ο ΕΔΟΕΑΠ.
Μία κίνηση που έπρεπε να έχει γίνει από καιρό….

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

22/7/15

ΔΟΛιότητες ΔΟΛίων μπαγαπόντηδων

Όταν η ξεπεσμένη ψευτο-δημοσιογραφία
στηρίζει την ξεπεσμένη ψευτο-Αριστερά

«Ουδέποτε ο Τσίπρας ζήτησε από τη Μόσχα οικονομική βοήθεια για να τυπώσει δραχμές, αλλά και γενικότερα ουδέποτε μας ζήτησε κάποιου είδους βοήθεια, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ,διαψεύδοντας το ΔΟΛιο ψευτορεπορτάζ, ΒΗΜΑτος-Λανγκλευ-ΝΔ , που έλεγε ότι ο Alexis, ζήτησε 10 δισ. ευρώ από τον Β.Πούτιν, αλλά εκείνος δεν του τα έδωσε.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σ.Λαβρόφ σε δήλωσή του για το ίδιο θέμα τόνισε. «Δεν μας ζήτησε ποτέ βοήθεια η Ελλάδα. Αν μας ζητηθεί θα το μελετήσουμε άμεσα και θα ανταποκριθούμε».

O Πονηρός Τροτσκιστής

Τον Αντουάν Νταβανέλ τον γνωρίζαμε καλά, ως συνδικαλιστή και ως εργατικό συντάκτη. Είναι και ήταν η ηγετική προσωπικότητα της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς, μιας από τις τροτσκιστικές τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Και ο πονηρός Νταβανέλ, ψήφισε ΝΑΙ στα μέτρα, ενώ η άλλη τροτσκίστρια, η Γιάννα με τα βαμμένα κόκκινα μυαλά είπε Γιόκ.
Και εντός και εκτός. Για Πονηρούς Τροτσκιστές μιλάμε……

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη "Λεωφόρο ΠΑΣΟΚ"

Όπως το είπε ο Λαφαζάνης. Η ξεπεσμένη Αριστερά ακολουθεί τα βήματα της «Κεντροαριστεράς», με «άνοιγμα των οργανώσεων» στην «Κοινωνία» και μαζική εγγραφή των «Ντεσπεράντος» της κρίσης που θα νικήσουν τους συνεπείς Λαφαζανίστας.
Έτσι, ο Συριζα από πολιτικός χώρος στελεχών, θα μετατραπεί σε ΠΑΣΟΚ και τα μέλη θα ψηφίζουν μα την «πιστωτική» τους κάρτα.
Μόνο που η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.
Κάπου στο βάθος του σκουπιδοτενεκέ, θα υπάρχει και κάποια «Φωφάρα», που θα περιμένει την ώρα της.
Στον δρόμο των Τάσεων έμπλεξε και η Καραμανλική ΝΔ. Αλλοι θέλουν «επαναπροσδιορισμού της φυσιογνωμίας της ΝΔ στον χώρο της κεντροδεξιάς» άλλοι θέλουν να ξεφωρτωθούν τις πολύ δεξιές μεταγραφές και άλλοι θέλουν στροφή προς το… Κέντρο.
Ο Μπαλτάκος ακολουθεί το δρόμο του.

Ο Λαγός ξανά στη Στενή

Στις φυλακές ξανά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, διότι παραβίασε τον περιοριστικό όρο του κατ΄οίκον περιορισμού που του είχε επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του λόγω παρέλευσης του 18μηνου, του ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης που προβλέπει το Σύνταγμα.

Η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά διαπίστωσε ότι στις 12-6-2015, όταν αποχώρησε από τη Βουλή, αντί να επιστρέψει αμέσως ως όφειλε στο σπίτι του, μετέβη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, ενώ στις 16-6-2015, ενώ είχε αποχωρήσει από τη Βουλή από τις 21.50, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί έως τις 9.25 π.μ της 17-6-2015, δεν είχε επιστρέψει στην κατοικία του.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε ότι «οι παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών του τρίτου κόμματος της χώρας συνεχίζονται, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στα αντεθνικά μνημόνια και την ανθελληνική συμμαχία Σύριζα-Πασόκ-Νέας Δημοκρατίας».

ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ (KEΔ)

Οι εκπρόσωποι του εργοδοτικού συνδικαλισμού δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι είναι τελειωμένοι. Οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο και οι συνάδελφοι τους γνωρίζουν. Οι περικοπές και η άρνηση πληρωμών στον ΕΔΟΕΑΠ επιφέρουν ποινικές και αστικές κυρώσεις

Με κομμένη την ανάσα οι συνάδελφοι πληροφορούνται τις εξελίξεις στον ΕΔΟΕΑΠ και την ΕΣΗΕΑ για το κραχ που μεθοδεύουν.
Η πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 22 Ιουλίου, κατεβάζει πρόταση για στάση πληρωμών, στις επικουρήσεις και τα εφάπαξ , ενώ ήδη έχει προχωρήσει σε σφαγή παροχών , ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης.
Θεραπευτήρια, ιατρεία διαγνωστικά κέντρα, συμβεβλημένοι ιατροί αρνούνται να καλύψουν τις ανάγκες ασφαλισμένων, λόγω οφειλών ή άλλων εκκρεμοτήτων του οργανισμού, που εσκεμμένα δεν εξυπηρετούνται.
 Βαριά είναι η ατμόσφαιρα και σε φαρμακεία. Πρόκειται για συγκεκριμένο σχέδιο απαξίωσης του αυτόνομου δημοσιογραφικού οργανισμού, με τα ίδια πρόσωπα να πρωταγωνιστούν όπως και με την θητεία τους σε προηγούμενες διοικήσεις.
Τόσο στη γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, όσο και στη γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ υπήρξαν συγκεκριμένες καταγγελίες και αποκαλύψεις και αναφερθήκαμε στις εκκρεμείς οφειλές τρίτων προς τον ΕΔΟΕΑΠ , που στα επίσημα πεπραγμένα του οργανισμού, αθροίζονται σε 60 εκ. ευρώ.
Επίσης προτείναμε την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης με ισοδύναμα της κατάργησης των ισολογισμών , που επιφέρει απώλειες 10 εκ. ευρώ στον οργανισμό σε ετήσια βάση και αφορά ευθεία προσβολή στο δικαίωμα της περιουσίας.
Δεν ιδρώνει όμως το αυτί τους.
Απλώς οι διοικήσεις Σπανοπούλου και Σόμπολου έκαναν δύο διαδοχικές περικοπές στις συντάξεις , αύξησαν από 20% σε 25 % την συμμετοχή σε φάρμακα και εξετάσεις, καταργήθηκαν προνοιακά επιδόματα κα. 
  Η σημερινή πλειοψηφία όμως που καλεί τους συναδέλφους ανοιχτά να υποστηρίξουν το καρτέλ της ενημέρωσης ( υφαρπαγή του αγγελιοσήμου από τους εργοδότες κλπ) σε πρώτη φάση επιχειρεί να ρευστοποιήσει αμοιβαία ,δήθεν για ταμειακούς λόγους, όπως με τα ομόλογα που έσπασαν οι προηγούμενοι .
  Σε δεύτερη φάση και αφού απέτυχε το σχέδιο της για σύνδρομο της Αυστραλίας, σε περικοπές παροχών και συντάξεων, (το οποίο συγκεκριμένα πρόσωπα τα τελευταία τρία χρόνια θέλησαν να επιβάλουν με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο στον ΕΔΟΕΑΠ από την Αρχή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και να εκκρεμούν εισαγγελικές έρευνες και προσφυγή στη Δικαιοσύνη), ετοιμάζει το δεύτερο κύμα.
Επιχειρεί τώρα έτσι να στείλει τους συναδέλφους πεσκέσι στο ΙΚΑ και το αγγελιόσημο δωράκι στη διαπλοκή. Κάποιοι θέλουν να κάνουν την κρίση ευκαιρία για τις προσωπικές τους στρατηγικές και επιδιώξεις. 
 Παίζουν με τις ζωές , την υγεία των ασφαλισμένων και των οικογενειών τους, προκειμένου να εξοφλήσουν γραμμάτια που έχουν υπογράψει με αυτούς που τους στήριξαν στην κατάληψη της καρέκλας.
Ταυτόχρονα νομίζουν ότι με τη δημιουργία αυτού του κλίματος θα παραγραφούν τα προηγούμενα αλλά θα σώσουν και την συνεταίρο τους στην ΕΣΗΕΑ, που επιδίδεται σε τυφλές απεργίες για ξεκάρφωμα, με τους εργοδότες να γλυτώνουν μεροκάματα χαρτί και αναλώσιμα και τον κόσμο να παίρνει κάτι ψίχουλα.
Οι εκπρόσωποι του εργοδοτικού συνδικαλισμού δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι είναι τελειωμένοι. Οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο και οι συνάδελφοι τους γνωρίζουν. Οι περικοπές και η άρνηση πληρωμών στον ΕΔΟΕΑΠ επιφέρουν ποινικές και αστικές κυρώσεις.
Οι ευθύνες στον ΕΔΟΕΑΠ τώρα είναι απολύτως προσωπικές. Και ας μην κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν…

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Τσογλάνι

Επί Τουρκοκρατίας έλεγαν τσογλάνι, όποιον νεαρό Έλληνα ( !!!) ήταν στην υπηρεσία των σουλτάνων, ( Λεξ/κο Τεγ/λου- Φυτράκη ).
Σήμερα ο Λαός λέγει τσογλάνι, όποιο νεαρό είναι στην διεθνή συμμορία των τοκογλύφων τραπεζιτών.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

21/7/15

Χτυπούν αλύπητα τον Alexis και την ξεπεσμένη Αριστερά

Μπαρουχάκης στην Αμανπούρ: «Κατά τη γνώμη μου θα ήταν πιο έντιμο, και μακροπρόθεσμα πιο σωστό, να παραιτηθεί η κυβέρνηση».
Γερμανός δημοσιογράφος ερωτά τον εκπρόσωπο του Σακάτη :
«ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ανέλαβε ουσιαστικός Πρωθυπουργός της Ελλάδας; ».

Διάκριση των Εξουσιών;

Το κολοβό κοινοβούλιο θα υπερψηφίσει αύριο την κατάσχεση των σπιτιών . Θα γίνονται «Βουβές Δίκες». Δίκες χωρίς μάρτυρες.
Η διεθνής χούντα καταλύει κάθε έννοια δικαίου. Ο φον Αντωνάκης το χρώσταγε και ήρθε η πρώτη φορά αριστερά για να το κάνει πράξη με την ψήφο των «απελευθερωμένων» υπαλλήλων της «εθνικόφρονος Κοινοπραξίας».

Επανακαθορίζεται το σύνολο των ρυθμίσεων, για τις αναγκαστικές εκτέλεσεις, με δραματική φαλκίδευση των δικαιωμάτων των οφειλετών των Τραπεζών, υπέρ των εμπραγμάτων προνομιούχων, ήτοι των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Πρόκειται για ρυθμίσεις που έρχονται σε συνέχεια σειράς βαρύτατα δυσμενών μέτρων κατά της μικρής και μεσαίας τάξης ή της μικρής ιδιοκτησίας.
Ο επανακαθορισμός της σειράς κατάταξης των δανειστών στον πίνακα γενικών προνομίων και η κατάργηση της ισχύουσας πρόβλεψης για τη διαίρεση του πλειστηριάσματος σε ποσοστά μετά την ικανοποίηση της τρίτης τάξης αυτών ευνοεί αποκλειστικά τις Τράπεζες, σε βάρος κάθε άλλου δανειστή, συμπεριλαμβανομένου του Δημοσίου και των φορέων κοινωνικής ασφάλισης.

Η Γερμανική ΥΠΟ-στήριξη

Για τους Ρουφιάνους του Ευρώ

.....Και τους χαζούς ψωφοδεξιούς που τους ακούνε

Η έξοδος από την Ευρωζώνη είναι αναγκαία για λόγους πολιτικούς. Για τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Εθνική Ανεξαρτησία. Εάν, για τους δικούς τους λόγους ,θέλουν το Grexit, οι «κακοί», o Soros και ο Σακάτης, αυτό δεν σημαίνει ότι το ευρώ είναι το «καλό».
Και σημασία έχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις της Εξόδου.
Ο Σακάτης προσφέρει 40 δις , ενώ εγώ θέλω και τα 300 που μας χρωστάει
η Γερμανία από τα παλιά.

Απορίες

Αφού ο Ελληνικός Στρατός μπορεί να σιτίζει τους λαθρομετανάστες γιατί δεν σιτίζει τους και απόρους και φτωχούς συμπατριώτες μας ;
Λογικό.
Αλλά, οι περικοπές στον προϋπολογισμό της Άμυνας, αφορούν και στο συσσίτιο των λαθραίων ή οχι; Και γιατί κόβουν μισθούς και όχι το λαθροσυσσίτιο.
Και γιατί δεν τους ταΐζουν οι ΜΚΟ;

O Πάνος (χικ) πήγε στα «ιερά χώματα»

«Αν πέσει ένας ιρανικός πύραυλος στη Μεσόγειο, αυτό θα είναι το τέλος των κρατών της περιοχής», δήλωσε στο Τελ Αβίβ , ο Πάνος, και σύμφωνα με τη Jerusalem Post υποστήριξε ότι "η Ελλάδα βρίσκεται μέσα στο βεληνεκές των πυραύλων του Ιράν".

YΓ. Δεν έπιασαν ακόμα πάτο.

20/7/15

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

«Οι εκλογές δεν είναι χρήσιμες αυτή τη στιγμή και δεν είναι και στις προθέσεις της κυβέρνησης» τονίζει σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος και υφυπουργός Τύπου Όλγα Γεροβασίλη, και πρόσθεσε, «ωστόσο ξέρετε είναι δυναμική η κατάσταση, ρευστή και νομίζω ότι κάθε μέρα στο πολιτικό σκηνικό θα αποτυπώνονται και οι συσχετισμοί. Αλλά σίγουρα οι εκλογές δεν χρησιμεύουν σε τίποτα».

Ορθόν. Οι εκλογές όντως δεν χρησιμεύουν σε τίποτα ούτε και το δημοψήφισμα, διότι του λαού δεν του πέφτει λόγος, αφού δεν είναι εκείνος Κυρίαρχος αλλά οι …Αλλλοι, και ότι γράφει δεν …ξεγράφει.
Αλλά αυτό το, «αυτή τη στιγμή» με μπέρδεψε. Την επόμενη στιγμή δηλαδή;
Και φυσικά δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να παραιτηθεί, αλλά ο alexis θα παραμείνει ως «Παντός καιρού»;

Έχουμε και συνταγματική εκτροπή

Το κολοβό, νομοθετικό σώμα των πολυτελών υπαλλήλων των δανειστών, κατά τη διαταγή των έξωθεν και άνωθεν θα ψηφήσει υποχρεωτικά, με το επόμενο πακέτο, την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, τα δύο νομοσχέδια για τη φορολογία των αγροτών και τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.
Τα ανδρείκελα σύμφωνα με το Αρθρο 60, «έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση».Και ψηφίζουν " απεριόριστα" ότι τους διατάξουν οι έξωθεν και οι άνωθεν.
Όπως το είχε περιγράψει και ο von Αντωνάκης.
Στα τέσσερα.

SYRIZA –Kyvernisi

O Λαφαζάνης ,με τα σούρτα - φέρτα στη Μόσχα για τον ρωσικό αγωγό αποχώρησε. Αυτή ήταν και η θέληση της Βασιλίσσης Σοφίας. Αλλά, ο Λαφαζάνης, επειδή είναι αριστερός, επιμένει να είναι μέλος του America Club, έστω και αν δεν τον θέλουν τα άλλα μέλη.
Η Βασιλίσσης Σοφίας,που υποστηρίζει σθεναρά τους δικούς της διεφθαρμένους, διέταξε και την επίθεση κατά της κας Βαλαβάνη, από τους διεφθαρμένους δημοσιογραφίσκους.
Για να καταλάβετε: Πόσα ρεπορτάζ έκαναν οι διεφθαρμένοι δημοσιογραφίσκοι που καθοδηγούνται από την Βασιλίσσης Σοφίας και το Freedom House για τον μπαμπά της «πρεζούς» και για τον μπαμπά του ληστή Τραπεζών;
Ο Μπαμπάς της «Πρεζούς»χρηματοδοτούσε τις εμπορικές δραστηριότητες της κόρης;
Και ποια διεφθαρμένη δικαιοσύνη της Στοάς την έβγαλε έξω;
Να γιατί φιγουράρει ως αντιπρόεδρος το παιδί του LSE. 

  YΓ. Πόσα μεροκάματα έχει κάνει το διεφθαρμένο «μπάσταρδο», ο υιός της αδελφής του, που μέχρι και τον υπολογιστή και το τηλέφωνο του γραφείου του τα είχε λάβει από τον αρχιλήσταρχο Χριστοφοράκο της Siemens και ξέχασε να τα πληρώσει;
 Re aei sto diaolo kolosogo!

Η προδοσία της Κύπρου (συνέχεια).

«Η Κύπρος κείται μακράν»!

Το F-4 Phantom II σχεδιάστηκε ως μαχητικό-βομβαρδιστικό αεροπλάνο, παντός καιρού, και μεγάλης εμβέλειας. Η ακτίνα μάχης του F-4Ε ήταν 450 ναυτικά μίλια η 840 χιλιόμετρα.
Η Κύπρος απέχει από την Κρήτη  295 μίλια ή 550 χλμ.

Η προδοσία της Κύπρου

Με ικανοποίηση διαπιστώνω ότι επιτέλους 40 χρόνια μετά,όλο και περισσότεροι διαπιστώνουν ότι η αιχμή της προδοσίας ήταν η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής αεροπορίας, που δεν χρησιμοποίησαν κατά του Τουρκικού αποβατικού στολίσκου από 6 παντόφλες και ένα αρματαγωγό , ούτε τα 2 Υποβρύχια έλεγχε ο Αραπάκης ούτε τα 7 Φάντομ -4Ε του Παπανικολάου, που μεταστάθμευσαν από την Ανδραβίδα στο Ηράκλειο και έμειναν εκεί .
Και παρά την απομάκρυνση των προδοτών, η προδοσία συνεχίστηκε και επί της άλλης βάρδιας των προδοτών.
Ο Τουρκικός στολίσκος συνέχισε να μεταφέρει στρατό ως και τον Αύγουστο. Επί των ημερών του «Εθνάρχη». Διότι, «η Κύπρος κείται μακράν».
Και για τα Φάντομ.

Και μαζί και χώρια

Ο Λαφαζάνης «θα αγωνιστεί για να γίνει το μνημόνιο σύντομη παρένθεση» και υποστηρίζει πλήρως την ενότητα του κόμματος αλλά στο πλαίσιο των «προγραμματικών δεσμεύσεων» του ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση του οποίου στηρίζει για την εφαρμογή των προγραμματικών της δεσμεύσεων, και ο Δημήτρης Στρατούλης.
Το ερώτημα των εξελίξεων από εδώ και πέρα είναι και πολιτικό αλλά και χρονικό. Πόσο σύντομη και πόσο παρένθεση θα είναι  το μνημόνιο.
Και μετά τι;

Ξοφλήθηκε η Κριστίν

Όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο καταβλήθηκε το δάνειο – «γέφυρα» των 7.160.000.000 ευρώ και αμέσως εξοφλήθηκε το χρέος στην Κριστίν.

ΥΓ. Ούφ! Ξαλάφρωσα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ.

Στις 5 το πρωί ξεκίνησε ο Αττίλας (Ιστορία)

Η προδοσία της Κύπρου μπήκε στη δεύτερη φάση της υλοποίησης της , πριν 41 χρόνια, σαν σήμερα Στις 5 το πρωί , επτά τουρκικά αποβατικά, που είχαν την κάλυψη 4 αντιτορπιλικών, έβγαλαν στο Πέντε Μίλι, οκτώ χιλιόμετρα δυτικά της Κερύνειας, δυο Ουλαμούς αρμάτων και δύο ενισχυμένα τάγματα, που δεν συνάντησαν καμιά αντίσταση. Σχεδόν ταυτόχρονα, σμήνη μαχητικών F-100 από τις Μοίρες 171,132, και 184 της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας έκαναν προσβολές κατά της ευρύτερης περιοχής της Κερύνειας και της Λευκωσίας. Στις 05: 30,έγινε ρίψη αλεξιπτωτιστών γύρω από τη Λευκωσία, στην οποία συμμετείχαν και τα 19 C-47, τα 6 C-130, και τα 11 C-160d της Τουρκικής αεροπορίας. Συμμετείχαν και 12 ελικόπτερα.

19/7/15

Οι κλέφτες και οι διεφθαρμένοι θέλουν να γυρίσουν

Αγωνιστικά τραγούδια

Σ’έχασα κι έπαψα να ζω μόνο μ’αφήνεις απ’το αδιέξοδο να βγω (Γονίδης)
Μεγαλώνω και ξεχνώ μόνο τους κακούς ανθρώπους. Μα ποτέ μου δεν ξεχνώ τη παλιά τη γειτονιά μου, γιατί στο παγκάκι της πλατείας έχω χαράξει τα όνειρά μου.
(Μεζωνάκης)

«το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να ξαναπιάσει από την αρχή το μίτο της σχέσης του με την ελληνική κοινωνία, να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία και να μπορέσει να συγχρονιστεί και να συστρατευθεί με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο πλάι του, ώστε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για το μέλλον της χώρας», είπε, ο νέος , (40χρονος)  Γραμματέας της συνταξιούχου Φωφάρας.

Ατύχημα του Χόλυγουντ

Το υδροπλάνο PBY-6Α έπαιρνε μερος στο γύρισμα της νέας ταινίας Νίκολας Κέιτζ “USS Indianapolis” ,  αλλά καρφώθηκε στον αμμώδη βυθό του Κόλπου του Μεξικού, κοντά στο Orange Beach.

Πριν αλέκτορα φωνήσαι

Όπως είπε και ο Φρανσουάς ,τώρα, πάμε «για μια κυβέρνηση της ευρωζώνης» με «δικό της προϋπολογισμό» καθώς και ένα «κοινοβούλιο» , «για να διασφαλίσουμε τον δημοκρατικό έλεγχο».
Ότι σας έλεγα το πρωί.
Στην υπόθεση της Ελλάδας «το ευρωπαϊκό πνεύμα επικράτησε» , είπε ο Ολάντ Οπότε τώρα ,ξέρουμε ακριβώς, τι θα πει «ευρωπαϊκό πνεύμα».

Και Οικεία Κακά

ΚΑΙ IOU που τύπωσε το ΕΑΜ στην Καλαμάτα                  
              (Μετά τη Γενοκτονία του Μελιγαλά)

Διλλήματα

ΦΤΩΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
                  ή
 
ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ

Αυτό είναι το Δίλλημα, και όχι ΕΥΡΩ-ΔΡΑΧΜΗ

Η Ιονική Δραχμή


17/29 Μαρτίου 1864. Υπογράφεται στο Λονδίνο η διεθνής συνθήκη της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα. Με τη συνθήκη η Ελλάδα ανελάμβανε την υποχρέωση να σεβαστεί μεταξύ των άλλων και το εκδοτικό δικαίωμα της Ιονικής Τράπεζας. Τράπεζας.

16 Μαρτίου1880. Η Ιονική διατηρεί το εκδοτικό προνόμιο αλλά διορίζεται βασιλικός επίτροπος ο νομάρχης Κερκύρας Νικόλαος Μίχος.

Να η Κρητική Δραχμή


                  ΚΑΙ IOU's του 1905


Εμπρός στο δρόμο του Αγώνα

Να ξεσηκωθούν όλα τα νησιά και να ζητήσουν Φορολογική και Νομισματική αυτονομία.

Δωδεκάνησα, Κρήτη, Επτάνησα, δημοψήφισμα τώρα, για έξοδο  από την Ευρωζώνη  και επιστροφή στην Κρητική και Επτανησιακή Δραχμή. Επιστροφή στο ειδιοκό φορολογικό καθεστώς των Δωδεκανήσων. Αφορολόγητα ποτά και τσιγάρα. ΦΠΑ 1% στα επιτόπια προϊόντα.

Ρίξτε τη Χούντα των τοκογλύφων.

Ελευθερία-Λαϊκή Κυριαρχία-Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Alexis θυμήσου τον Αλιέντε

Δεν παραδόθηκε και έπεσε μαχόμενος!

Χούντα ειναι και δεν θα περάσει

Achtung-Achtung,

«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν…»!


  Ο μακαρίτης ο Ζαγοριανάκος έγραψε ιστορία διαβάζοντας από την τηλεόραση την διαταγή για την κήρυξη του στρατιωτικού νόμου στις 11 το πρωί της 17ης Νοεμβρίου 1973. Όσοι το ακούσαμε τότε το θυμόμαστε ακόμα. «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν…»!

Και τι νομίζετε ότι είπε η Χούντα των Βρυξελών. «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν…»! Αποφασίζομεν και διατάσσομεν να ψηφίσετε τα μέτρα. Και οι εξευτελισμένοι υπάκουσαν και ψήφισαν. Για το καλό μας.

Εγώ μίλησα για τη ΧΟΥΝΤΑ ΔΝΤ-ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ από το 2010 και ο Χρυσοχοίδης διέταξε τη σύλληψη μου στις 6 Μαΐου 2010 μπροστά από το Υπουργείο Εξωτερικών, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας επειδή φωνάζαμε με άλλους δέκα ,«Κάτω η Χούντα του ΔΝΤ».
Εκείνη την ώρα απέναντι , στο φυλάκιο της βουλής, ήσαν καμιά 200αριά Συριζοπασόκοι Φαρμακοποιοί, της «ξεπεσμένης Αριστεράς», που μας έλεγαν «Φασίστες».
Τώρα, με πέντε χρόνια καθυστέρηση ακούν και εκείνοι τις Ερπύστριες .
Εγώ όμως  τα άκουγα τα Πάντσερ της Χιτλερίν και τότε.

Προς το Τέταρτο (Τσιφούτ) Ράιχ

Η ελληνική κρίση είναι απλώς ο καταλύτης των «διαδικασιών» για την οικονομική και πολιτική ολοκλήρωση της «Ένωσης». Οι Ενωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, το Κράτος των Βρυξελλών, είναι το θέμα. Και δεν χωράει ούτε «δημοκρατία» ούτε «διάλογος».

Ο αγώνας μας δεν είναι για το «ευρώ». Είναι για τη Λαϊκή Κυριαρχία. Για τη Δημοκρατία. Για την Εθνική Ανεξαρτησία. Για αυτό είναι Παλλαϊκός. Όλοι ξεμασκαρεύτηκαν και εξαντλήθηκαν και οι αριστερές εφεδρείες. Από τη μια είναι οι «Δημοκρατικοί» και από τη άλλοι οι πράκτορες και οι υπάλληλοι της «διεθνούς των Τοκογλύφων». Αυτό πρέπει να το καταλάβουν πρώτα από όλα οι ίδιοι οι πολίτες για το συμφέρον τους.

Μία είναι η διαχωριστική γραμμή. Ούτε πάνω-κάτω, ούτε δεξιά-αριστερά. Λαϊκή Κυριαρχία-«Ράιχ της διεθνούς Χούντας των Τοκογλύφων», Εθνική Ανεξαρτησία-Αποικιοκρατία, Τιμιότητα-Φαυλοκρατία, οι «Πολλοί» ενάντια στο 1%.

Ο Σοσιαλ-φασίστας Γκάμπριελ υποστηρίζει το πρόγραμμα γενοκτονίας

Αντικαγκελάριος του SPD, o σοσιαλφασίτας σύντροφος της ξεπεσμένης «κεντροαριστερής» Φώφης και των άλλων Πράσινων καθαρμάτων δήλωσε στην ZDF ότι το SPD, «δεν συμφωνεί με τις διεθνείς επικρίσεις για τον ρόλο της Γερμανίας στην ελληνική κρίση» και είπε ότι το Βερολίνο, «είχε κάθε δικαίωμα να απαιτήσει οικονομικές μεταρρυθμίσεις από την Αθήνα».
 Ο σύντροφος Γκάμπριελ, είπε ακόμα ότι ήταν λάθος του Σόιμπλε το ότι εμφάνισε την προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρω-ζώνη ως επίσημη θέση του Βερολίνου. «Παρουσιάζοντας την ιδέα ενός Grexit ως γερμανική πρόταση κατά την άποψή μου, δεν ήταν, λογικό».

ΥΓ. Τώρα κάθε καραγκιοζάκος ξέρει και έμαθε τι είναι οι προοδευτικοί σοσιαλθολούρες που ψήφιζε και υποστήριζε. Εκλογές έρχονται και η γνώση θα χρειαστεί.

18/7/15

Σε ένα χρόνο το νέο Κινέζικο υδροπλάνο

Η Κίνα άρχισε τη συναρμολόγηση του νέου της Υδροπλάνου του AG-600 που θα είναι το μεγαλύτερο του κόσμου. Το υδροπλάνο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μεταφορές και για αεροπυρόσβεση αφού έχει μέγιστο βάρος απογείωσης 53,5 τόνους αλλά και για τη συγκοινωνία τον τουρισμό, αφού μπορεί να μπορεί να έως και 50 άτομα πυρόσβεσης, διάσωσης, καθώς και τα θέματα της ασφάλειας στη θάλασσα. Το αεροπλάνο και. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, έχει εμβέλεια περίπου 4.500 χιλιομέτρων και η πρώτη πτήση του θα γίνει ενός έτους. Το AG-600 θα αντικαταστήσει τα SH-5 Harbin που αποσύροντται.

The Reform Club

Tό Κλάμπ των "μεταρρυθμιστών" του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1836 από τον Edward Ellice, και τον Whig Whip, και ασχολήθηκε κυρίως με την εφαρμογή του Μεταρρυθμιστικού Νόμου ( Reform Act) του 1832. Σε αυτό το Κλάμπ ανήκε και ο ομιχλώδης Φιλέας, (Fogg), του Ιουλίου Βερν.
 
Το Κλάμπ των Μεταρρυθμιστών της Χιτλερίν

Η Ζωή εξετέλεσε τους Alexis & Co

Η Κόκκινη Χούντα του Alexis με τις Ερπύστριες της Χιτλερίν

«Το μνημόνιο που συγκροτήθηκε ως πλαίσιο αποπληρωμής ενός χρέους που δεν έπρεπε να αναλάβει να αποπληρώσει το ελληνικό Κράτος και ο ελληνικός Λαός, αποτελεί εργαλείο εξόντωσης, δολοφονίας όχι μόνο της κοινωνίας αλλά και της Δημοκρατίας. Προωθείται μέσα από αντιδημοκρατικές μεθόδους όπως είναι η παράκαμψη του κοινοβουλίου».

Ζωή έφα.

Φιάσκο το ψευτο-επιστημονικό συνέδριο των «Μεκαντόνσκι-Ντεμέκ». Το παρακολούθησαν 6 Φλωρινιώτες.

ΟΙ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΨΕΥΤΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

Δεκαμελής αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου παρουσιάσθηκε την περασμένη Τετάρτη στην έναρξη του Συνεδρίου που διοργάνωσε η αυτοαποκαλούμενη «Αυστραλιανή Μακεδονική Επιτροπή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» μαζί με το «Ουράνιο Τόξο» και την «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία» σε ξενοδοχείο της Φλώρινας, για να εκφράσει την αντίθεση της στον ανιστόρητο και προπαγανδιστικό χαρακτήρα του.
Οι χαρακτηρισμοί για το Συνέδριο (ανιστόριτο, προπαγανδιστικό) επιβεβαιώθηκαν πλήρως από την εναρκτήρια ομιλία του κ. Β. Φριντμαν ο οποίος, με ιστορικές ακροβασίες, ενώ από την μία τόνισε επανειλημμένα τον καθαρά σλαβικό χαρακτήρα της γλώσσας τον Σκοπίων από την άλλη προσπάθησε να την συνδέσει με την γλώσσα των αρχαίων Μακεδόνων και να την ταυτίσει με τα «Εντόπια» της Καστοριάς.
Πιθανώς για τους παραπάνω λόγους ο εξ Αυστραλίας υπεύθυνος της συνδιάσκεψης κ. Ι.Π. Καμβόφκι απαγόρευσε στην αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής να βιντεοσκοπίσει την ομιλία του κ. Β. Φρίντμαν για να μην υπάρχουν στοιχεία των ανακριβειών του. Εκ μέρους Παμμακεδονικής παρέμβαση και ερωτήσεις για την ομιλία του κ. Β. Φρίντμαν έκαναν η κ. Ν. Γκατζούλη και ο κ. Π. Μπαλτατζής.
Ο συνολικός αριθμός των τριάντα ενός (31) συμμετεχόντων στο συνέδριο επιβεβαιώνει την οργανωτική αποτυχία του, και ενώ ήταν ανοικτό στο κοινό το παρακολούθησαν μόνον έξι Φλωρινιώτες, συμπεριλαμβανομένων ηγετικών στελεχών του «Ουράνιου Τόξου» .
Οι δημοσιογράφοι που το κάλυψαν ήσαν πέντε (5) και η δική αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής δέκα (10) άτομα. Επιπλέον αξίζει να αναφερθεί ότι όταν η Παμμακεδονική ζητήσε από τους διοργανωτές να συναντηθεί με εκπρόσωπο της εμφανιζόμενης ως τρίτης συνδιοργανώτριας οργάνωσης, της «Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας» ο κ.Ι.Π. Καμβόφκι παρέπεμψε στις Βρυξέλλες, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν υπήρχε εκπρόσωπος αυτής της οργάνωσης στην αίθουσα.

Αλλοίμονο στους ιδεολόγους

Εκτός από την «παντός καιρού» ξεπεσμένη Αριστερά, του «εκσυγχρονισμού» και του «δημοκρατικού σοσιαλισμού» που πάντα επιπλέει, υπάρχει και η ρουφιανέξ-πρακτορέξ, Αριστερά.
Εκείνοι, που εισέπρατταν τα εμβάσματα του συντρόφου Πάρβους, τις χρυσές λίρες από την SOE στην Κατοχή, και τώρα από τον Σόρος. Δεν ρωτάς και την Τασία, ρε Λαφαζάνη. Ξέρει!

Στο 6% η «Εθνικόφρων Κοινοπραξία»

Στο ερώτημα της «Εταιρείας» ποια είναι η καλύτερη κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, αυτή την στιγμή, μόνο το 6% απάντησε, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΟΧΕΤΟΣ (Ποτάμι) .

Φενεός μνημόσυνο

Αύριο το πρωί μετά τη Θεία Λειτουργία ,θα γίνει στην ΙΜ Αγίου Γεωργίου στον Φενεό, το μνημόσυνο των σφραγισθέντων από τον ΕΛΑΣ στη διάρκεια της ΚΑΤΟΧΗΣ. 

16% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Η εφημερίδα των «ξεπεσμένων των αριστερών Συντακτών», ρώτησε με μια Εταιρία και βρήκε ότι αν γίνονταν αύριο εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε με (αναγωγή) 42,5%, και οι ΑΝΕΛ 3%.
Επομένως μέχρι το 61.5% του ΟΧΙ, απομένει ένα 16% που λογικά ανήκει στην άλλη πολιτική δύναμη που είπε ΟΧΙ. Στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Η έρευνα έγινε για να μάθουν πόσοι είναι με τους «ξεπεσμένους» και πόσοι με τον Λαφαζάνη.
Πρακτικά έμαθαν ότι αυτό που ήξεραν . Το 60% είναι με τους ξεπεσμένους αριστερούς και το 40% με την αριστερή Πλατφόρμα.
Αυτό σημαίνει ότι αν είχαμε τώρα εκλογές, σύμφωνα με την Εταιρεία, ο ALEXIS και οι «ξεπεσμένοι» θα μάζευαν περίπου 26%, ο Λαφαζάνης περί το 15-16% όσο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το δεξιό Κόμμα της δραχμής κάπου3- 4%, όσο οι ημιανεξάρτητοι και η ΚΚΕ επε , και η «Εθνικόφρων Κοινοπραξία», ΝΔ-ΟΧΕΤΟΣ-ΠΑΣΟΚ θα μοιραζόταν το 30%.
Με άνοδο ο ΟΧΕΤΟΣ και με πτώση του ΚλεφτοΠΑΣΟΚ και της ΚλεφτοΝΔ που είναι μεταξύ 17-20%.

Ζητήματα «Εμπιστοσύνης»

Η εμπιστοσύνη των Έξωθεν προς την ξεπεσμένη Ολιγαρχική Αριστερά, οδηγεί στην κατάρρευση της εμπιστοσύνης των Έσωθεν

Λαφαζάνης: «Ένας λαός μπορεί να στερηθεί πολλά αλλά δε μπορεί να επιβιώσει με τη γενικευμένη κατάρρευση της πιο στοιχειώδους εμπιστοσύνης. Η ιστορία της αστικής πολιτικής ζωής κατακλύζεται από δυνάμεις και πρόσωπα τα οποία πράττουν τα αντίθετα ακριβώς απ’ όσα προεκλογικά υπόσχονται. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει με μετάλλαξη και η χώρα με βέβαιη επιδείνωση της ήδη τραγικής θέσης της. Δεν αποδέχομαι ότι η Δημοκρατία στην πατρίδα μου, στην Ελληνική Βουλή και στα κόμματα πρέπει να ενοχοποιείται, προκειμένου να θριαμβεύει, στο «προτεκτοράτο» της Αθήνας, η συναινετική σιωπή των αμνών, ή η ηχηρή αποδοχή ως «αναγκαίου κακού» του νέου μνημονίου

-Ο Σκουρλέτης της ξεπεσμένης Ολιγαρχικής Αριστεράς: «Η κυβέρνηση προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα».

-Η ξεπεσμένη Ολιγαρχική Αριστερά, μιλάει για «φράξια» Λαφαζάνη.

 -Μια από τις περιθωριακές τροτσκιστικές φράξιες του ΣΥΡΙΖΑ θέλει Συνέδριο.

Η Ολιγαρχία στηρίζει την ξεπεσμένη Αριστερά.
Το δημοσιογραφικό όργανο των « ξεπεσμένων των αριστερών Συντακτών», δημοσιεύει πληρωμένη «δημοσκόπηση» της Palmos Analysis, όπου το 70% των ερωτηθέντων είναι «υπέρ της σκληρής συμφωνίας» και ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου το 42,5%, έναντι 21,5% της Ν.Δ και τρίτο κόμμα είναι ο τηλε- ΟΧΕΤΟΣ ,με 8%. Το 73% θέλει ευρώ (το 66% όσων ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και το 89% όσων ψηφίζουν Ν.Δ.).

Η αλήθεια να λέγεται

Η ξεπεσμένη αριστερά και η καπιταλιστική Ολιγαρχία συμπλέουν.......

Έρχεται το διαζύγιο

Η ξεπεσμένη Αριστερά, του «εκσυγχρονισμού» και του «δημοκρατικού σοσιαλισμού» καταφέρνει πάντα να επιπλέει, όντας «παντός καιρού»!

Alexis: (Πριν το δημοψήφισμα). «Εγώ δεν είμαι πρωθυπουργός παντός καιρού».

Λαφαζάνης: ( Μετά το δημοψήφισμα). Είσαι ξεπεσμένος φελλός!

Λαφαζάνης: «Το ευρώ, έχει αναχθεί , ως το «ιερόν και όσιον» της εγχώριας Ολιγαρχίας αλλά και ως ο μονόδρομος για τον «εκσυγχρονισμό» και το «δημοκρατικό σοσιαλισμό» της ξεπεσμένης Αριστεράς ! Μιας «Αριστεράς» που, πάντα καταφέρνει να επιπλέει, όντας «παντός καιρού»!

Αυτή μάλιστα! Είναι «αριστερή κυβέρνηση». (Της Τασίας όμως)

Μπήκαν, ο mr VPRC, με τις Αλαφουζόλ δημοσκοπήσεις, ο Παύλος Πολάκης, ο Αμανατίδης και ο Τρύφωνας που ξέσκισαν τους «αριστερούς» και ορκίστηκαν με το δεξί χέρι και θρησκευτικό όρκο. Μπήκαν και η Σία και ο κωμικός ηθοποιός και ο θίασος έκλεισε. Η Τασία αλλά και ο Θοδωρής της, (χάριν της Τασίας), έμειναν. Σώθηκε και ο πατήρ των κουκουλοφλώρων με την αλογοουρά, που δεν τον ήθελαν οι έξωθεν επειδή έκανε κακές παρέες με κομματόσκυλα. 

ΥΓ1. Εκλογές ... λίαν προσεχώς .

ΥΓ2. Η Σία, η νέα αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, έγινε ευρύτερα γνωστή μόλις στις 12 Ιουλίου, ως πληροφοριοδότης, όταν κάρφωσε στο Facebook, τον Λαπαβίτσα που ενώ είναι υπέρ της δραχμής, της είπε κατ' ιδίαν, ότι αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ θα επέλθει καταστροφή!

Ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο;

Από τη Δευτέρα αρχίζει η αποκατάσταση της λειτουργίας των ελληνικών τραπεζών. Όμως, η ζημιά για την ελληνική οικονομία θα είναι 8 δις ευρώ. Αυτά ποιοι θα τα πληρώσουν;
Ο Alexis που επέβαλε τα Capital Controls, o Στουρνάρας και η Τράπεζα της Ελλάδας που διέκοψαν την παροχή ρευστότητας και τα εισηγήθηκαν , ο Ντράγκι και ο Βάιντμαν που τα προκάλεσαν , ή ο Σακάτης και η Χιτλερίν που τα εισηγήθηκαν;

ΡΑΟΥΣ-Κατρούγκαλος

Ο Πασοκοσημητικός συνταγματολόγος δεν είπε ούτε ΝΑΙ ούτε ΟΧΙ, αλλά οι έξωθεν, διέταξαν την απομάκρυνση του και έτσι  έχασε, μετά το μισθό του ευρω-βουλευτή, και το υπουργικό αυτοκίνητο.

ΥΓ. Ο κ. Κατρούγκαλος, μετετέθη σε υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Και είπε ότι «η κυβέρνηση θα δώσει μάχη για κοινωνικά δίκαια μέτρα».
ΥΓ. Μπράβο του!

Διακρίσεις

Τα πορδοκάναλα και οι πορδο-παπαγάλοι τους δε ξεσκίζονται για να παραιτηθεί η Πασοκοπριγκιπέσσα της αβασίλευτης Ολιγαρχίας, από την είσπραξη είτε της σύνταξης είτε του μισθού.

ΥΓ. Καλά, για τα ζητήματα ηθικής τάξεως για την προώρως συνταξιοδοτηθείσα «αρχηγό», δεν το συζητώ, πρώτον διότι δεν έχουν ηθική και δεύτερον διότι δεν υπάρχει τάξις.

Η Φαυλοκρατία της αβασίλευτης Ολιγαρχίας

Η Φωφάρα, της «Εθνικόφρονος Κοινοπραξίας», ως κόρη Γεννηματά, και ορφανή Πασοκοπριγκιπέσσα, λαμβάνει και απολαμβάνει και την πρόωρη σύνταξη και τον μισθό βουλευτή.

ΥΓ1.Κλασικό παράδειγμα του παρασιτικού νεποτισμού . Θηλυκός κηφήνας .
ΥΓ2.(Και οι περισσότεροι από τους 22323 κλαεφτοπασόκους που την «σταύρωσαν» στις εκλογές το έκαναν ως διεφθαρμάνεοι κλικαδόροι «Γεννηματικοί»).

17/7/15

Έλα μν στον τόπο σου

Υπουργός και η VPRC! 

Γαμω τη δόση μου γαμώ

Το διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSM) ενέκρινε τη χορήγηση δάνειου τρίμηνης διάρκειας, και υψους 7,16 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, που θα εκταμιευτεί σε δύο δόσεις.

Γνωθι σ΄αυτόν

ΦΩΦΗ -ΦΩΦΑΡΑ- ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ

Αλήθειες

Όπως είπε ο φίλος μας ο κ. Ντράγκι, τα Capital Controls, τα αποφάσισε και τα επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση……

Ειδήσεις από τα Κεντρικά.

Μετά τον «Μαύρο» ο Εβραίος «μετανάστης». Ο Μπέρνι Σάντερς αμφισβητεί την Χίτλερι
Ο «υποψήφιος των Φτωχών» ο ιουδαίος 74χρονος (σοσιαλδημοκράτης) γερουσιαστής του Βερμόντ Μπέρνι Σάντερς, που διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών, αμφισβητεί ήδη την αδιαμφισβήτητη 68χρονη υποψήφια Χίτλερι Κλίντον, αν και ξεκίνησε την εκστρατεία του μόλις στις 26 Μαίου.
Ο Μπέρνι Σάντερς, που επανεξελέγει γερουσιαστής του Βερμόντ το 2012, με 71% υποστηρίζει τον διπλασιασμό του κατώτερου μισθού και την επαναφορά της φορολογίας στα υψηλά εισοδήματα, του 90% ,όπως ίσχυε την μεταπολεμική δεκαετία των ’50, για την αντιμετώπιση της εισοδηματικής ανισότητας. Υποστηρίζει ακόμα τη διάσπαση των μεγάλων Τραπεζών.
Η εκστρατεία του Σάντερς, έχει μαζέψει μέχρι τώρα δωρεές από 285.000 ψηφοφόρους ενώ η εκστρατεία της Κλίντον έχει 250.000 δωρητές. Φυσικά τα ποσά είναι υπέρ της Κλίντον που έχει 41 εκ, έναντι των 15,2 του (Φιλελεύθερου) Σάντερς.
Ο Μπέρνι Σάντερς γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1941, στο Μπρούκλιν, και ήταν γιος του Έλι Σάντερς και της Ντόροθυ (Glassberg). Ο πατέρας του ήταν Εβραίος μετανάστης από την Πολωνία του οποίου η οικογένεια χάθηκε στο Ολοκαύτωμα, ενώ η μητέρα του γεννήθηκε από εβραϊους γονείς στη Νέα Υόρκη.
Ο Σάντερς καταψήφισε τη χρήση βίας κατά του Ιράκ το 1991 και το 2002, και αντιτάχθηκε στην εισβολή στο Ιράκ το 2003 και καταψήφισε τον Πατριωτικό Νόμο. (Patriot Act). 
  Σύμφωνα με μια νέα έρευνα του Associated Press-GfK, το 39% των Αμερικανών έχουν θετική άποψη του Κλίντον, ενώ το 49% έχει αρνητική άποψη. Ανάμεσα στους Δημοκρατικούς, σύμφωνα με άλλη έρευνα, οι θετικές γνώμες είναι 69% και οι αρνητικές 26%.
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστήμιο Monmouth, την υποψηφιότητα της κ. Κλίντον υποστηρίζει το 48-53% των Δημοκρατικών, ενώ τον κ. Σάντερς το 17-18%, και τον αντιπρόεδρο Μπάιντεν που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του, το 13%.

Περί Russia Today

Το Russia Today είναι «περίπου» κρατικό κανάλι αφού χρηματοδοτείται από την Ρωσική κυβέρνηση. Άμα ήξερες όμως πόσους Εβραίους έχει το TV-Novosti και το RIA- Novosti και ποιοι είναι στο Γραφείο Αθηνών του Russia Today δεν θα με ρώταγες ,γιατί έβγαλαν τον απατεώνα κου-Κούλ Ογλου.

Από την Δευτέρα ανοιχτές οι τράπεζες

….Και μετά θα πάνε όλοι να πληρώσουν τους φόρους τους.

16/7/15

Πολιτικά ερωτήματα

Θα ανοίξουν οι τράπεζες. Και μετά τι;

Προς τις κάλπες

«Αν δεν είναι Σεπτέμβρης θα είναι Οκτώβρης».......αφού όμως πρώτα «τρέξει» η αναδιάρθρωση του χρέους,  με τον αέρα της οποίας  οι Αμερικανοί φίλοι συμβουλεύουν τον Alexis να πάει σε εκλογές και να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με την Αριστερή Πλατφόρμα, τη Ζωή και τον "Γιάνη".

YΓ. Αυτά τα σχόλια του Γιάννη -LSE για το καρότο δεν το κατάλαβα. 

Μετά την επίσκεψη του αμερικανού Φίλου

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε να αυξήσει την έκτακτη ρευστότητα που χορηγεί, στις ελληνικές τράπεζες, μέσω του ELA, κατά 900 εκατ. ευρώ. Αναφερόμενος στο θέμα του χρέους, στη συνέντευξη Τύπου της Φρανκφούρτης, ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι , είπε, πως, «κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ ότι η ελάφρυνσή του είναι αναγκαία».
Παρά την αύξηση του ELA το ημερήσιο όριο των 60 ευρώ, δεν αλλάζει . Όμως οι "καταθέτες" θα μπορούν να παίρνουν 120 ευρώ ανά δύο ημέρες ή 180 ευρώ ανά τρεις ημέρες και συνολικά 420 ευρώ την εβδομάδα.

ΥΓ. Κανείς; Ποτέ;

Ήρθε για να λύσει το πρόβλημα της ρευστότητας και τον συνέλαβαν

Ενώ ο Ντράγκι και ο Στουρνάρας έκρυψαν τα ευρώ, ήρθε ο άνθρωπος από τη Συρία, για να λύσει το πρόβλημα, και αντί να τον προσλάβουν για σύμβουλο του Ευκλείδη με το KNOW HOW που διέθετε τον συνέλαβαν με 67.600 ευρώ σε «πλαστά χαρτονομίσματα» και 2500 σε κανονικά. Ο 36χρονος Σύρος είχε ακόμα πλαστό Ουκρανικό διαβατήριο και πλαστή άδεια διαμονής, τα οποία ήταν πλαστά. Ο 36χρονος, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΩΝ 21

Έλληνες τὸ γένος, άπαντες.
Η Γενοκτονία της Ελληνικής Φυλής, της Φυλής είναι ΕΔΩ. Εντός των πυλών. Όλοι πρέπει νά γνωρίσουν ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ τούς λόγους τής ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΩΣ του Έλληνος Ανθρώπου, την οποίαν υφιστάμεθα καί κατά παράδοξον τρόπον, ανεχόμεθα. Δηλαδή τά λεγόμενα των εκατοντάδων ηλιθίων: "Είμαστε έτσι, είμαστε ἀλλιώς... καί είμαστε κοκορέτσι!".
Λέγω, εννοώ και υποστηρίζω ότι ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες είμεθα, καί έχομεν απὸ της εντάξεως της Ελλάδος εις την σφηκοφωλέαν ΕΟΚ τὸ 1979/81 λειτουργήσει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως καί οι άλλοι λαοί της Ευρώπης. Σπουδές, δουλειά, διακοπές, συνδικαλισμόν, εθελοντική προσφορά κοινωνική, συμμετοχή εις κόμματα, αποδοχή διεθνών υποχρεώσεων, αποστολή Βοηθείας εις "τρίτους" σεισμόπληκτους καὶ μη. Ἀπὸ τὸ 1981... Αλλά.
Ελαφρόμυαλοι (όπως και οι περισσότεροι άλλοι λαοί και όχι φυλαί), επιτρέψαμε, ανεχθήκαμεν και ανεχόμεθα να μας αποκαλούν "γραικούς" ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 Ακριβώς όπως ΕΑΝ ΜΑΣ ΕΣΕΒΟΝΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΚΑΛΟΥΝ. Συνεχίζοντες να προσβάλλουν και να μας διασύρουν καὶ να αλλοιώνουν την ΜΗΤΕΡΑΝ γλώσσαν ημών. Επιτρέψαμε και ανεχθήκαμεν να εισβάλλουν ΕΙΣ την Ἑλλάδαν τα σκυλόψαρα/τοκογλύφοι της Διεθνούς Συνομωσίας (της αποκαλουμένης Αγοράς, ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) και να διαλύσουν όλας τας Ελληνικάς επιχειρήσεις (με αρωγούς δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, πασοκικούς και άλλους ανεκέφαλους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς κύκλους).
Από τὰς επιχειρήσεις Μποδοσάκη, Σκαλιστήρη και τα υφαντουργεία ως και την μακαρονοποιία και τα πλέον απαραίτητα γεωργοκτηνοτροφικά προϊόντα, άρτον, οίνον, σταφυλήν, γάλα, τυρόν, γιαούρτι, κοτόπουλον, και τὰ λοιπά λαχανικά καὶ φρούτα. Άπαντα ΠΡΟΣ ...χωματερήν εΊτε εγκατάλειψιν.
Σταδιακώς ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ άγχος, χρέη, σκληρήν εργασίαν (απλήρωτον και εις το διηνεκές δίχω σύνταξιν), ανθρωπιστικήν κρίσιν, καταστροφήν ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΝ. Επι πλέον δέ, ΚΑΤΑΚΑΙΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ, ΤΑ ΔΑΣΗ, ακόμη την και ...θάλασσαν της Πατρίδος Ελλάδος. Ελήστευσαν ΟΛΑ τα ΤΑΜΕΙΑ (όλοι όσοι ηργάσθηκαν επί 30ετίαν και άνω δικαιούνται ἀπολαβήν συνταξιοδοτήσεως (Διεθνές Δίκαιον, ἀνθρώπινον Δικαίωμα). Αλλά όχι όμως εν Γραικίᾳ.
Τέλος λοιπόν η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΣ. Τέλος ο τοκογλυφικός συνδικαλισμός. Όλοι επί ποδός. Δημιουργία αυτονόμων κινήσεων άνω τών 21 ατόμων, εις όλους τούς χώρους, εις συνοικίας. ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΝ. άνω τών 21 ατόμων, διότι τότε είσθε και είμεθα νόμιμοι συμφώνως με το Πρωτοδικείον... ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΩΝ 21.
Διά την Απελευθέρωσιν της Ελλάδος, την Προστασίαν της Ελλάδος και την Διάσωσιν της Ελληνικής Φυλῆς.

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα Σουηδία

Ενώ εμείς κοιτάμε αλλού οι «Μεκεντότσι» δουλεύουν

Άρχισε σήμερα στην Λερίν (Φλώρινα), «επιστημονικό τριήμερο συνέδριο» των Σλαβομακεδόνων που θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Ιούλιου. Διοργανωτές είναι η Αυστραλιανή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των «Μεκεντότσι» της Μελβούρνης, Το «Ουράνιο Τόξο», το κόμμα της σλαβομακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία από τις Βρυξέλλες, το OMO Ίλιντεν του Πιρίν και το Διεθνές Κίνημα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των «Μεκεντότσι» του Καναδά.
Το Συνέδριο στην «Λερίν» είναι η δεύτερη «επιστημονική συνάντηση» της χαφιεδοπαρέας . Η πρώτη πραγματοποιήθηκε το 2013 στο Πανεπιστήμιο «Monash» της Μελβούρνης, με αφορμή την 100η επέτειο από τη λήξη του Β 'Βαλκανικού Πολέμου και της διαίρεσης της «Μακεδονίας» με τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου. Τ
α πρακτικά εκείνου του «συνεδρίου» δημοσιεύτηκαν , από τον γερμανικό ακαδημαϊκό εκδοτικό οίκο Verlag Otto Sagner.
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης είναι ο Victor Friedman από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, η Grace Fielder από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, ο Andrew Rosos από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, ο Άκης Γαβριηλίδης από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Βλάχοβ της "La Trobe University" της Αυστραλίας, ο Vasco Nastevski από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, η Κάθριν Κολοζόβα από το Ινστιτούτο για κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες, και η Μαρία Μίτρεβα από το Μακεδονικό Ινστιτούτο Εθνικής Ιστορίας στα Σκόπια.

Αλλού τα κακαρίσματα....

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε διαδήλωση υποστήριξης της Ελλάδας. έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία στη Λιουμπλιάνα .Οι συμμετέχοντες στη διαδήλωση, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα μέτρα λιτότητας και στους εκβιασμούς των οικονομικών κύκλων στην Ευρώπη. Στα ρεπορτάζ των καναλιών για τη διαδήλωση μεταδόθηκε η ατάκα ενός από τους διαδηλωτές, που είπε, «σε μια τέτοια Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θέλουμε να ζήσουμε». Το προηγούμενο βράδυ (Τρίτη) άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο κτίριο και την αυλή της Πρεσβείας της Γερμανίας. Οι διαδηλωτές πέρασαν και μπροστά από το Υπουργείο Οικονομικών και θυροκόλλησαν το αίτημα για την παραίτηση του παρατρεχάμενου του Σακάτη, του υπουργού Οικονομικών Ντούσαν Μράμορ.
 
 
Εδώ, οι AΝΤΑΡ-CIA έριχναν μολότοφ στους αναστενάρηδες του Πανούση διότι τους έπεφτε μακριά να πεταχτούν μέχρι την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Καραολή &Δημητρίου 3 στο Κολωνάκι.
ΥΓ. Αλλωστε το Κολωνάκι ήταν OFF και τον Δεκέμβρη του 44.

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...