1/5/23

ΘΑΥΜΑ!!!! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ 100.000 ΕΥΡΏ (ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ)

Κοντογιαννίδης: «Με 1.200 ευρώ δεν μπορώ να συντηρήσω ούτε την κόρη μου. Παλεύουμε να ζήσουμε...» 
Ο Παύλος Κοντογιαννίδης θα βρεθεί για ακόμα μία φορά στον στίβο των εκλογών στις 21 Μαΐου ως ιδρυτής του Κινήματος των Φτωχών.
Ο ΠΤΩΧΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΒΡΗΚΕ  ΧΟΡΗΓΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ  ΠΤΩΧΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.......  

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Χατζαρα θα ψηφίσω αυτόν, σού το λέω να το ξέρεις. Επειδή εσύ και ο Ζώης δεν έχετε μιλήσει μέχρι σήμερα για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, την αναξιοκρατία στους διορισμούς στο δημόσιο , την έλλειψη δικαιοσύνης και άλλα πολλά. Εκτός από την ακρίβεια στα τρόφιμα και κάποιες καλές αναλύσεις που έχετε κάνει για το χρέος κ.τ.λ., δεν έχετε μιλήσει π.χ. για τα υψηλά ενοίκια, δεν έχετε δώσει έμφαση στην κλοπή του ΕΚΑΣ και τις συντάξεις με δεκαπέντε χρόνια ένσημα, δεν έχετε μιλήσει για τους άστεγους και πώς πρέπει να προστατευθουν, το κράτος πρόνοιας και άλλα πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ αυτός που θα ψηφίσεις έχει μιλήσει για όλα αυτά, έ;
Ρε, πού τα πουλάς αυτά;

Άντε, να ψηφίσεις ό,τι μ@λ@κία σού σερβίρει το σύστημα
για να ξανα-καπελώσει τούς αγανακτησμένους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝ ΤΙΣ 21 ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21...ΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ , ΠΟΥΣΤΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ\



Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΑΓΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Και ένα τέταρτο επιχείρημα (μετά τα τρία που σού έγραψα παραπάνω ως απάντηση): η δική μου Μάνα είναι Αγία, είναι ο ορισμός της Ελληνίδας Μάνας γι'αυτο δεν μπορείς να την πειράξεις!! Για την δική σου δεν ξέρω. Σε ο, τι αφορά τα υπόλοιπα περί..... πρεσβείας κ.τ.λ..... άστα.Καμία σχέση με την πραγματικότητα!! Αυτά προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς Χατζάρα έπρεπε να απευθυνθείτε σε 2-3 γνωστούς επιχειρηματίες που είναι Έλληνες στην ψυχή, πχ, Γιαννακόπουλος και να ζητήσετε μια μικρή οικονομική στήριξη χωρίς να δεσμευτείτε σε κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Εαν ειναι φτωχος ο Κοντογιαννιδης με 1200€ συνταξη τοτε τι να πουν αλλοι...

Ανώνυμος είπε...

Το να θέλεις να προστατευτουν οι Έλληνες άστεγοι, το να θέλεις να δοθεί αξιοπρεπης εθνική σύνταξη ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες το γένος ανεξαρτήτως αν έχουν πολλά ή λίγα ένσημα δεν είναι ρουσφέτι, ούτε καθιστά την ψήφο εμπορική συναλλαγή όπως λες. Και όσοι ισχυρίζονται ότι είναι οπαδοί του Αειμνήστου Καποδίστρια και του Κινήματος 21, δεν μιλούν με τέτοιο χυδαίο τρόπο και δεν βρίζουν όπως έβρισε ο...... "ελληνας" παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Αφού θα ψηφίσεις Κοντογιαννίδη, τί θέλεις εδώ;
Να πείσεις πως είναι καλύτερος από το Κίνημα 21;
Αν αυτός είναι ο σκοπός σου, ΑΠΕΤΥΧΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καρντάσι, πάνε ψήφισε Παυλίκα Κοντογιαννό που σου κάνει,
αφού το Κίνημα 21 δεν σού κάνει.

Περί μ@λ@κί@ς, ουδείς λόγος!

Ανώνυμος είπε...

<< Έπρεπε να απευθυνθείτε σε 2-3 γνωστούς επιχειρηματίες που είναι Έλληνες στην ψυχή, πχ, Γιαννακόπουλος και να ζητήσετε μια μικρή οικονομική στήριξη χωρίς να δεσμευτείτε σε κάτι. Τρί Μαΐ 02, 12:17:00 π.μ.>>

Κράτα μικρό καλάθι:

https://is.gd/RqUYeX

  25/4/23 Η 25η Απριλίου στην Ιστορία Η 25η Απριλίου είναι η 115η ημέρα του έτους . Απομένουν 250 μέρες μέχρι το τέλος του χρόνου.   1077 . ...