11/2/17

Οι αγωγοί και οι «μεταρρυθμίσεις» φταίνε για όλα...!!!

Στις 29 Ιουνίου 2007, το ΔΟΛιο «ΒΗΜΑ» προειδοποιούσε τον Καραμανλή για τα δεινά που τον περίμεναν λόγω της «δυσφορίας» των ΗΠΑ για την επικειμένη συμφωνία Ελλάδας-Ρωσίας για τον «South Stream».
Σήμερα κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει για το πόσο έγκυρο ήταν εκείνο το «ρεπορτάζ». Και ένα χρόνο μετά, μαζί με τον 16χρονο που έκαψε την Αθήνα μας χτύπησε και η «τραπεζική κρίση». Ο Νωθρός συμμετείχε σε σύσκεψη υπό τον Προβόπουλο....και αφού του είπαν Προβόπουλος και Αλογοσκούφης τι επιβάλλεται να πει, δήλωσε: (23/9/2008). «Η πολιτική μας είναι συνεπής με τους κανόνες της οικονομικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλαδή, με την ανεξαρτησία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τις προβλέψεις του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης και με τη Στρατηγική της Λισσαβόνας για την προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων».

Η ανεξαρτησία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, το Συμφώνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης η Στρατηγική της Λισσαβόνας για μεταρρυθμίσεις μας κατέστρεψαν. σημείωμα.
Τότε ο Σαρκοζί ήθελε να πληρώσουν οι υπεύθυνοι, αλλά οι «υπεύθυνοι ανεξάρτητοι τραπεζίτες δεν πλήρωσαν ενώ εμείς εξακολουθούμε να πληρώνουμε Στην ομιλία του, έκανε έκκληση για να δημοσιοποιηθεί η «αλήθεια» πίσω από την κρίση.
«Σήμερα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο φοβούνται για τις αποταμιεύσεις τους, και για το διαμέρισμά τους. Είναι καθήκον μας να τους δώσουμε ξεκάθαρες απαντήσεις», είπε ο τότε γάλλος πρόεδρος και τόνισε ότι «Οι υπεύθυνοι για τη χρηματοπιστωτική κρίση που πλήττει τις διεθνείς αγορές θα πρέπει να τιμωρηθούν».

Λέμε τώρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://2.bp.blogspot.com/_ITzJ0-BM-5w/ST5z8zw2iDI/AAAAAAAABOM/nUPLQJbcQSg/s1600-h/exofyllo_vima.jpg
Το εξώφυλλο....
thouthou