1/5/19

Τον αράπη και αν τον πλένεις ……

Έλαβα δυο σχόλια στη σειρά των αναρτήσεων για τις τελευταίες ημέρες της Ελληνικής Πομπηίας που είναι ενδεικτικά αθεράπευτου Κωθωνισμού. 
Βέβαια επειδή το δελτίο των 11 έχει τον βλακοδιώχτη, κλίνω στην εκδοχή ότι πρόκειται για εκπροσώπους της συνομοταξίας των Ρουφιανέξιους και όχι για ζώα από την συμπαθή αγέλη των ηλιθίων. 
Ο εις εξ αυτών έγραψε:
 «Δεν γνωρίζω καλά την ιστορία της Κατοχής. Μόνο κάποια πολύ βασικά. Πάντως, εάν δεν κάνω κάποιο πολύ σοβαρό λάθος, κατά την θητεία της 1ης κατοχικής κυβέρνησης, υπέρ της οποίας ζητωκραυγάζεις, πέθαναν 300.000 Έλληνες από την πείνα. Πολύ αμφιβάλλω, εάν μετά από αυτό θα τους συγχώρεσε ο Θεός».
Σύμφωνα λοιπόν με τον ως άνω ρουφιανηλίθιο η «Κατοχή» ήταν αποτέλεσμα της συνθηκολόγησης της Στρατιάς της Ηπείρου, και η κυβέρνηση Τσολάκογλου ευθυνόταν για την πείνα. Εάν διάβαζε τις αναρτήσεις μου αφού «δεν γνωρίζει καλά την ιστορία της Κατοχής», θα ήξερε ότι η Κατοχή ήταν αποτέλεσμα της άφιξης μικρής δύναμης άγγλων στο ελληνικό έδαφος και επομένως υπεύθυνοι για την κατοχή και την πείνα ήσαν ο Βασιλιάς και ο Παπάγος και το «δίκτυο» του Παπα-Δημήτρη Μπάλφουρ. Θα γνώριζε επίσης ο ρουφιανηλίθιο ότι η Πείνα της Κατοχής ήταν αποτέλεσμα του Εμπάργκο που είχε επιβάλει η «Θαλασσοκράτειρα». Θα γνώριζε επίσης ότι η βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού και το Κουρτουλούς ήταν προιόν των προσπαθειών του «προδότη». 
Ο έτερος Καππαδόκης μου έγραψε: «Ο στρατηγός Τσολακογλου δεν ηταν συνεργάτης των Γερμανών.Και τι ηταν ? Με ποιους συνεργάστηκε ? Με τους Εσκιμώους ? Ειναι μάταια καθε προσπάθεια αποτίναξης του όρου απο τον Τσολακογλου.Τωρα το γιατι συνεργάστηκε και αν μπορούσε να κανει αλλιως να δεχθουμε να το συζητήσουμε».

Ο ιστοριοφίδης ρουφιανηλίθιος , θα μπορούσε να απασχολήσει το λίγο μυαλό του και να σκεφτεί τα αποτέλεσματα της κατάλυσης του ελληνικού Κράτους, την επαύριον της Κατοχής.
 Εάν πέθαναν 300.000 όπως γνωρίζει ο πρώτος ρουφιανηλίθιος , πόσοι θα είχαν αποθάνει αν είχε διαλυθεί το κράτος, οι δημόσιες υπηρεσίες, τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τα δικαστήρια και η χωροφυλακή. Και ποιος θα πλήρωνε τις «πληθωρισμένες» συντάξεις; 

Αλλά, η ουσία είναι στο ότι όλοι αυτοί οι ρουφιανηλίθιοι πιστεύουν ότι οι πράκτορες της SoE και προδότες που κυκλοφορούσαν στο μέτωπο την προκήρυξη του Πλουμπίδη «Πόλεμος στον Πόλεμο», ήσαν «πατριώτες.

 Από εκεί ξεκινούν όλα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εκεί καταλήγουν όλα, δεν ξεκινούν, αποτυγχάνεις να δεις το βάθος της κοσμοθεώρησης

όλο το μεταπολεμικό σκηνικό, ο μεταμοντερνισμός, ο Σούμαν, η ΕΕ, η Πανευρώπη του Καλλέργη και λοιπά, χτίστηκαν πάνω στην αφήγηση ότι ο Χίτλερ ήταν το απόλυτο κακό ενσαρκωμένο και οι υπόλοιποι ήταν οι καλοί που νίκησαν. Καλοί ήταν ακόμα και η σοβιετία με τα εκατομμύρια νεκρών του ίδιου τους του λαού, ο Μάο με τα εκατομμύρια νεκρών, οι ατομικές βόμβες, οι αποικιοκρατίες Άγγλων, Γάλλων και Πορτογάλων που παρότι είχαν παρουσία σε όλον τον πλανήτη κατηγορούσαν τον Χίτλερ ότι θέλει να κατακτήσει τον κόσμο και ότι σκότωσε 6.000.000 εβραίους.

τώρα μιας και οι Εβραιοπέη το παίζουν άθεοι ενώ θυσιάζουν παιδάκια όπως ο Ποντέστα, έπρεπε να δείξουν τί είδους άθεο απόλυτο κακό ήταν ο Χίτλερ, το βρήκαν, ήταν ο ρατσισμός που ενοχλούσε την Πανεβραιώπη του Καλλέργη.

τελικά πολλές γενιές γαλουχήθηκαν με την ιδέα ότι η ανθρωπότητα έδωσε την τελική μάχη με το απόλυτο κακό το 1945 και νίκησε, ότι πάει στραβά από εκεί και πέρα είναι μερικά σταγονίδια που είναι ανάμεσά μας και θέλουν να αναστήσουν τον Χίτλερ.

ωστόσο ποτέ δεν θα ακούσεις όμοιους αφορισμούς για τούρκους και μογγόλους που μας κατέσφαζαν για αιώνες και ακόμα έχουν σκλαβωμένα εδάφη, αυτοί ήταν φύλα που μετανάστευαν, δεν ήθελαν να κατακτήσουν κανέναν.

δεν τους περνάει από το μυαλό ότι μέσα στην δύνη ενός τραπεζιτικού πολέμου βρεθήκαμε για άλλη μια φορά να κυβερνόμαστε από ρουφιάνους που μας θυσιάσανε σαν πιόνι στην σκακιέρα, είμαστε περήφανοι που σφαχτήκαμε για τα συμφέροντα τραπεζιτικών οίκων και αποικιοκρατικών αυτοκρατοριών διότι μας είπαν ότι αυτοί ήταν οι καλοί. οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν ότι η Αγγλία κήρυξε τον πόλεμο στην Γερμανία, την μανίά του Τσώρτσυλ για πόλεμο, τους προηγούμενους που αρνήθηκαν να πάνε σε πόλεμο όπως ο Τσάμπερλέιν και λοιπά.

συχνά ακούω ότι ο Τσώρτσυλ ήταν μέγας διότι κατάλαβε ότι δεν μπορείς να κάνεις ειρήνη με τον Χίτλερ, δηλαδή είναι μέγας επειδή ήθέλε πάση θυσία πόλεμο.....μμμμμμ......μάλιστα, μια τεράστια αιματοχυσία για να έχουμε ανεξάρτητο Λουξεμβούργο..........

Ανώνυμος είπε...

Ως ο "πρώτος ρουφιανοηλίθιος" και γνήσιο κωθώνι, έχω να θέσω ένα ερώτημα, γιατί δεν κατέχω την απόλυτη αλήθεια, όπως εσύ: Αληθέυει, πως στο ημερολόγιο του ο Μεταξάς αναφέρει μυστικές διαπραγματέυσεις με τους Γερμανούς, ώστε η Ελλάς να τηρήσει αυστηρή ουδετερότητα, την οποία πρόταση περί αυστηρής ουδετερότητας του Μεταξά απέρριψαν οι λατρεμένοι Γερμανοί σου, απαιτώντας εδαφικό ακρωτηριασμό προς όφελος των Βουλγάρων;
Επειδή γράφεις κάτι μετά από έρευνα στις πηγές, δεν σημαίνει ο,τι είμαστε και υποχρεωμένοι να συμφωνούμε με τα συμπεράσματά σου.
Επίσης, εάν μπορείς σοφολογιώτατε, απάντησε και στο εξής: Σε ποιά άλλη κατεχόμενη χώρα οι Γερμανοί, που είχαν και το μαχαίρι και το πεπόνι, προκάλεσαν λοιμό; Είσαι τόσο ηλίθιος, που δεν κατανοείς το εξής στοιχειώδες: Εάν ο Τσολάκογλου με τις όποιες δυνάμεις του κατόρθωσε(!) να πεθάνουν μόνο 300.000 χιλιάδες συμπατριώτες σου, τι κόστιζε στους μισέλληνες Γερμανούς, να εκθέσουν τους Άγγλους, που επέβαλαν τον αποκλεισμό, όπως λες, στους Έλληνες, να μην καταστρέψουν τελείως την ελληνική οικονομία, ώστε και να μην πεθάνουν 300.000 άνθρωποι και δι'αυτού του τρόπου να επιτύχουν έναν προπαγανδιστικό θρίαμβο κατά των Άγγλων; Το κατοχικό δάνειο ποιοί το συνήψαν, ρε ηλίθιε, ληστέυοντας την πατρίδα σου; Οι Γερμανοί με τους προδότες που υπερασπίζεσαι ή ο εξίσου προδότης Βασιλιάς; Δημοσίευσέ το και απάντησε. Εάν μπορείς, φυσικά. Σε ποιά άλλη ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ χώρα πέθαναν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από την πείνα; Πες μία. Υπάρχει και το Δίκαιο του Πολέμου, που ορίζει πως η κατεχόμενη χώρα είναι υποχρεωμένη με ίδια μέσα να τρέφει τον κατοχικό στρατό, προκειμένου να μην προβαίνει σε λεηλασίες. Οι Γερμανοί σου, αντί να παίρνουν όσα προβλέπονταν κ χρειάζονταν για να συντηρηθούν, βούταγαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κατάλαβες;
Ακόμα, έκλεψαν και πάρα πολλά αρχαία αντικείμενα. Ούτε αυτό γνωρίζεις, φωτεινέ παντογνώστη; Για τις κλοπές των αρχαίων ποιοί έφταιγαν; Οι διαχρονικά μισέλληνες και αναιδώς φιλότουρκοι Άγγλοι, ο Βασιλιάς τους, ο Μπάλφουρ ή οι Γερμανοί σου; Άιντε παλίμπαιδα, που βρίζεις χυδαία όποιον διαφωνεί μαζί σου.

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Πριν πω τα δικα μου να δωσω συγχαρητηρια στον πρωτο σχολιαστη πολυ ευστοχος.
Το μονο που δεν καταλαβα ειναι το περι Λουξεμβουργου, αν δεν ειναι απλα μια ειρωνικη αναφορα.
Νομιζω πως τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα.
Οι αριστεροι ουδεποτε εξεφρασαν ξεκαθαρη αποψη για την σχεση τους με την Αγγλια. Τον δεσμο τους προσπαθησαν να τον κρατησουν κρυφο. Ετσι, μια τα παιρνανε απο τη soe μια τους κατηγορουσαν, μια υπογραφανε συμφωνιες στο Λιβανο και μια τις καταπατουσαν. Μια λεγανε στο ποπολο ''οι Αγγλοι ιμπεριαλιστες κατακτητες'', μια αφηνανε τον Τσωρτσιλ να την σκαπουλαρει απο την ανατιναξη του G.Bretagne. Tη μια κανανε παζαρια ζητωντας οτι τους καπνισει σε λιρες και υλικα. Ωστε να συμπραξουν σε επιχειρησεις υποδεικνυομενες απο τη soe.
Την αλλη προετοιμαζαν αγωνα για μια Ελλαδα μεταπολεμικα ελευθερη απο την κακια ιμπεριαλιστικη Αγγλια.
Ομως και κριση εχουμε και τα λογικα μας, και στοιχεια υπαρχουνε και ευτυχως καταλαβαινουμε τι εγκλημα διεπραξαν και συνεχιζουν να διαπρατουν οι ρουφιανοι πρακτορες του Περισσου.
Ειναι τοσο εξοφθαλμη η σχεση τους και το αλισβερισι τους με την Αγγλια, που εκτος απο τους ιδιους (λογο λοβοτομης) ολοι οι αλλοι μπορουν να δουν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ το βρωμικο παιχνιδι που παιχτηκε για να μεινει η Ελλαδα εκτος μεταπολεμικων διεκδικησεων. (Β. Ηπειρος - Κυπρος).

Αποδειξη των ανωτερω ειναι το γεγονος πως οι Αγγλοι φροντισαν ο εθνικος στρατος να ειναι αποδυναμωμενος και αοπλος στην δημιουργηθησα απο αυτους επερχομενη σφαγη. Θα πω καποια παραδειγματα που μου ερχονται στο μυαλο. 1ον αποστερηση του βαρεως οπλισμου - υποστηριξης της 3ης ΕΟΤ. 2ον κατασχεση και καταστροφη παντοδαπου οπλισμου προερχομενου απο παραδοθεντα Γερμανικα στρατευματα. Στην Ροδο οπου εδρευε η (Panzer division RODOS) Με τα πολυ αξιοπιστα PZ IV, Οι Αγγλοι πεταξαν τα αρματα στην θαλασσα... Στις αεροπορικες μοιρες που γυρισαν απο την μ. ανατολη αποστερησαν αεροπλανα βομβαρδισμου (baltimore). Οχι γιατι τα ειχαν αναγκη , οχι αυτο σε καμια περιπτωση. Την ιδια εποχη που στερουσαν οπλισμο και δυνατοτητες απο τον Ελλ. στρατο διναν υλικο στους Τουρκους που δεν πολεμουσαν πουθενα ... (Οποιος εχει καθαρο μυαλο ας αξιολογησει και ας κρινει). Σε καμια περιπτωση παντως δεν αξιοποιησαν οι ιδιοι τις δυνατοτητες που στερησαν απο τον Ελλ. στρατο. Δεν μπορω να θυμηθω τωρα αλλα αλλα θυμαμε σιγουρα οτι αν συγκεντρωσω ολα τα κοματια του παζλ δεν θα υπαρχει σοβαρος και εντιμος ανθρωπος που δεν θα συμφωνησει οτι η μεταπολεμικη ανωμαλια ηταν καθαρα αποτελεσμα συνεργασιας ΚΚΕ-Intelligence Service. Εξ' αλλου ειναι γνψστο σε ολη την Ελλαδα που ολοι ακομα ψαχνουν θησαυρους απο λιρες... Εγγλεζικες...των ανταρτων... Καπως ετσι γινανε μαγκες οι παπουδες Κοκαλης, Σημιτης και αλλοι πολοι αριστεροι ηγετες που καβατζωθηκαν για τα καλα ... ολα για τον αγωνα .

Λογικοτατο λοιπον οι βλαμενοι του Περισσου και οι πανηλιθιοι συνοδοιποροι τους. Μαζι με τους δηθεν αντιπαλους τους ψευτοδεξιους κεντροδεξιους να κανουν ολοι μαζι τις παπιες και να εξακολουθουν ακομα να καινε τα ιδια θυμιατα στα αιωνια αφεντικα τους.
Σπυρο μου ειναι λυπηρο να βλεπω τους ανθρωπομορφους αυτους μπαμπουινους να σου γραφουν τις εξυπνακιστικες δηθεν χαζομαρες τους. Αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι πληρωμενοι και δεν υπαρχουν τοσο ηλιθιοι Ελληνες.
Τωρα θα μου πεις μα πως δεν υπαρχουν ηλιθιοι, οταν η Κυπρος φλεγοταν αυτοι την ειχαν γραμμενη στα αρχιδια τους και κοιταγαν πως δεν θα πανε φανταροι γιατι ειχαν να πανε να υποδεχτουν τον Καραμαναλη ...

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Ο δευτερος σχολιαστης ειναι απιστευτα μαλακας μη λογικος και ιδεολογικα εμπαθης.
Δεν μπορεις ουτε καν να καταλαβεις τι σκατα λεει ... Κατηγορει τον Τσολακογλου για την πεινα της κατοχης ; Υπονοει πως οι Γερμανοι για καποιο συγκεκριμενο λογο λιμοκτονησαν τους Ελληνες ;
Αναρωτιεται απο την αλλη γιατι οι Γερμανοι δεν εξεθεσαν τους Αγγλους ; Τι μαλακας θεε μου ; Εχει ψαξει σε εντυπα της εποχης για να ξερει τι ελεγαν και τι εγραφαν οι Γερμανοι και αν οντως εξεθεταν και ποιους; Εχει καθαρο μυαλο οχι πολιτικοιδεολογικα προκατηλημενο και θετει τετοια ερωτηματα; Εχει αναρωτηθει γιατι οι Αγγλοι προσπαθησαν να αναγκασουν τους Γερμανους να κανουν την Ελλαδα παραναλωμα; Εχει αναρωτηθει ποιο το ωφελος δολοφονιων Γερμανων χωρις λογο και απαγωγων υψηλοβαθμων αξιωματικων; Αναρωτηθηκε σε ποιες αλλες χωρες οι Αγγλοι για δικους τους λογους προκαλεσαν την οργη των Γερμανων σε εκεινους τους αθωους χωρις κανενα στρατηγικο ωφελος; Ξερει το τσοκαρο για την δολοφονια του Χαινριχ τα κινητρα και τις αιτιες της οργανωσης της απο την soe; Οχι γιατι ειναι μαλακας κλασσικος ! Αυτοι οι μαλακες ειναι η πεμπτουσια της μεταπολιτευτικης σαπιλας και ειναι ολοι βολεμενοι και αποκατεστημενοι ... περιεργως και συμπτωματικα ...

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μία φορά θα πούμε επιγραμματικα την απάντηση που ταιριάζει:γα... ται η Στοά!Του Λονδίνου!

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μία φορά θα πούμε επιγραμματικα την απάντηση που ταιριάζει:γα... ται η Στοά!Του Λονδίνου!

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Ετσι μπραβο εκει ειναι το κουμπι, η στοα... Και επειδη στην Γερμανια οι στοες δεν ευδοκιμησαν οι στοες καταραστηκαν την Γερμανια να ειναι ο εξιλαστηριος μαλακας για 200 χρονια. Και τελικα την διελυσαν την αφανισαν αυτο σημερα ειναι εταιρια δεν ειναι χωρα. Ουτε εχει ελευθερωθει ακομα.
Οχι οτι κοπτομαι απο αγαπη η φανατισμο για την Γερμανια, εγω την χωρα μου και την γενια μου κλαιω αλλα ... και μια πουτα 'ναφεραμε και αρχη δια λογου καναμε...

Ανώνυμος είπε...

Γράψε κύριε χατζάρα για τα καθαρματα μαυραγοριτες που δεν έβαζαν τις λαϊκές αγορές στην Αθήνα, γιατί δεν θα είχαν κέρδος, γράψε και ότι έδιναν τρόφιμα σε μπολσεβίκους εαμοβουλγαρους, όταν τα επιτασαν από τα χωρια, τι να γράφουμε , τώρα - σημερσ δίνουν τρόφιμα σε αραβες και Ασιάτες και τους βάζουν σε σπίτια με πληρωμένα έξοδα από Ε.Ε. και φόρους δικαίων και αδίκων πολιτων, δεν εχουν καμια σχεση με το ελληνικό γένος το μισούν και το πολεμουν.