22/5/19

Νέο σχέδιο Πυθία: Η Κοινοπραξία των Συριζόφκσι και η αμερικανική πρεσβεία ετοιμάζουν νέο «καραμανλικό» κόμμα μετά τις ευρωεκλογές.

Εσωτερικές εξελίξεις στη ΝΔ την επομένη των ευρωεκλογών προέβλεψε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος σύντροφος Ευάγγελος Αντώναρος, που μίλησε για διαφορά 1,2% μεταξύ των Φιλελέ και των Συριζόφκσι. 
Ο κ. Αντώναρος είπε ότι οι προετοιμασίες του νέου πολιτικού φορέα, που θα κινείται στο χώρου μεταξύ Βασιλίσσης Σοφίας , κέντρου και κεντροδεξιάς, έχουν ολοκληρωθεί και συμφωνήθηκε το όνομα του νέου φορέα και είναι έτοιμη η ιδρυτική του διακήρυξη. Η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει αμέσως μετά τις ευρωεκλογές.
 Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο ίδιος και οι συμμετέχοντες διαφωνούν με την ηγεσία της ΝΔ στην «υιοθέτηση νεοφιλελεύθερων αντιλήψεων, που αφήνουν εκτός των συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το 'πε η ηχώ του κωλομπαρά της Ραφήνας, που θαυμάζεις; Τελείωσε!... Για ποιό λόγο μας μεταφέρεις κατά λέξη το τι είπε ο κάθε ανύπαρκτος; Ποιόν ενδιαφέρει;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...