3/5/19

Η Μαρίν Λε Πεν στη Σόφια

Το κίνημα για την Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας, πραγματοποιεί σήμερα Συνδιάσκεψη, στη Βουλγαρία . Η συνάντηση θα αρχίσει στις 14.00 στο Ιντερκοντινεντάλ της Σόφιας . 
Η εκδήλωση φιλοξενείται από το κόμμα ΒΟΛΙΑ, αρχηγός του οποίου είναι ο Βεσελίν Μάρεσκι . Εκτός από την κ.Λε Πεν παρόντες στη Σόφια είναι ο βέλγος Πρόεδρος του κινήματος για την Ευρώπη των Εθνών Γκέρολφ Άνεμανς, 
ο πρόεδρος του σλοβακικού κόμματος «Ρόντινα» Λιουντοβίτ Γκόγκα , και ο συν-πρόεδρος του τσεχικού κόμματος «Ελευθερία και άμεση δημοκρατία», Ραντίμ Φιάλα. Στο προεδρείο της διάσκεψης θα κάθεται η κ. Πολίνα Τσανκόβα από το Βόλια. Δεν ξέρω αν έχει πάει ο Φαήλος ή εάν κάποιος άλλος εκπροσωπεί τη Νεα Δεξιά στη Σόφια. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι όσο συμβαίνουν όλα αυτά οι Αθεατοι με τον Τσιπρα εξοντώνουν καθημερινά και αθόρυβα τους Ελληνες! Οι τιμές ΣΕ ΟΛΑ σχεδόν τα φάρμακα έχουν αυξηθεί! Depon και ασπιρίνη αυξήθηκαν σε τιμές που πριν κάποια χρόνια δεν φανταζομασταν! Η ασπιρίνη έφτασε τα 3,60(!!!) ευρώ, το Depon 1,10!!!Για μην μπορούν οι φτωχοί Έλληνες ούτε τον πόνο τους να καλμάρουν! Τα τρόφιμα επίσης αυξήθηκαν! Ο Σκλαβενιτης π.χ. έχει αυξήσει τις τιμές σε κάποια τρόφιμα! Αφού πήρε τον Μαρινόπουλο και φορτώθηκε και υπαλλήλους,η εύκολη λύση το γιουρουσι στις τσέπες μας! Ο Βασιλόπουλος δεν είναι ελληνικός, εδώ και χρόνια! Το καρτέλ των μπακαλογατων καλά κρατεί!!! Ο ΟΤΕ ή μάλλον η Cosmote και οι άλλες "αδελφές" κινητής; Κλέβουν με την ησυχία τους και τιμολογουν ο,τι γουστάρουν!!! Η χαμηλότερη κάρτα κινητής που κάποτε στοίχιζε 5 ευρώ, σήμερα έφτασε στα 12 ευρώ αφού για ένα μεσοδιάστημα ήταν στα 10!!! Κι ο Τσιπρα(με τον τόνο στη ληγουσα), ατάραχος!!! Μασονικη αναισθησία!!! Του... "δασκάλου" Pakis!!! Η ΔΕΗ; Κάποτε έλεγαν ότι θα κάνουν γενναίες εκπτώσεις στους ανέργους και τους οικονομικά αδύναμους!!! Ακόμα ένα ψέμα!!! Το ΕΚΑΣ; Κομμένο!!! Ο ΕΝΦΙΑ; Διατηρείται, αυξάνεται και "πληθυνεται"!!! Να σχολιάζουμε πού και πού την καθημερινότητα, κ. Χατζαρα, διότι εδώ μιλάμε για γενοκτονία που συνεχίζεται!!!

Ανώνυμος είπε...

@ Παρ Μαΐ 03, 02:29:00 μ.μ. Σωστωτατος, αλλα ξεχασες το κυριοτερο.

Την "βερρρρρζινα" που 'λεγε και καποιος κομμουνιστης.

Ποσο τοχουν παει το λιτρο στην Ελλαδα; 1.60€
Η πλακα ειναι οτι πολλοι ηλιθιοι νομιζουν οτι την τιμη της Βενζινης την καθοριζουν οι πετρελαιοπαραγωγοι αραπαδες.
Που να ξερουν οτι στις Βρυξελλες οι γαμψομυτηδες τριβουν τα χερια τους.



Ποππη

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...