4/8/19

Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;

Άλλο ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς και άλλο 
η βδελυρά συμμορία των αργυρώνητων του Βασιλιά και των Άγγλων,

Όταν κατέρρευσε το μέτωπο το 1941 , το δίδυμο της Χούντας του 36, ο Γεώργιος με τον Πάλερετ, απέδρασαν στις 23 Απριλίου με ένα αγγλικό υδροπλάνο, Τον τρίτο, τον αρχιπραξικοπηματία Παπάγο τον άφησαν πίσω.

 Η υπόλοιπη «κυβέρνηση», ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Κυριάκος Βαρβαρέσος, ο Υποδιοικητής, Γεώργιος Μαντζαβίνος, και τα στελέχη της Λαζαρίδης, Λεβή και Κοσμίδης δραπέτευσαν από τα Μέγαρα με το Β. Όλγα. Πιο δίπλα, φορτώθηκε στα «Πάνθηρ» και «Ιέραξ», η βδελυρά συμμορία των αργυρώνητων και ανάλγητων του Βασιλιά και των Άγγλων, με τις γυναίκες, τα τέκνα, τις πενθερές, τις κουβερνάντες- και τα μπαούλα τους.

 Αυτή ήταν η Ελίτ του διεφθαρμένου καθεστώτος, Η πραγματική δικτατορία. 

Ο χρυσός του ελληνικού λαού , που τον έκλεψαν ο βασιλιάς και οι Άγγλοι είχε ήδη φυγαδευτεί με τα αντιτορπιλικά «Βασιλεύς Γεώργιος Α'» και «Βασίλισσα Όλγα», την Καθαρά Δευτέρα, 3η Μαρτίου 1941.

 Η δικτατορία της 4ης Αυγούστου, δεν επεβλήθη από τον Ιωάννη Μεταξά, αλλά από τους Άγγλους και τον Βασιλιά. 
Ο Δικτάτορας Γεώργιος, ανακοίνωσε από το ραδιόφωνο του Λονδίνου στις 10 Οκτωβρίου 1941 ότι το αυταρχικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου τερματίζεται και στις 20 Οκτωβρίου 1941, κατόπιν επιμονής των Άγγλων δημοσίευσε συντακτική πράξη με την οποία ανακαλούσε την συντακτική πράξη της 4η Αυγούστου 1936. 

Η άποψη ότι η 4η Αυγούστου «πέθανε» μαζί με τον Μεταξά, ήταν η άποψη του πράκτορα των Άγγλων Γεώργιου, και του βοηθού πράκτορα Τσουδερού, και αυτή υπηρετούν όλοι όσοι ομιλούν γα «δικτάτορα Μεταξά». 
Δικτάτορες ήσαν ο Πάλερετ ο Γεώργιος και ο Παπάγος.

 Ο Ιωάννης Μεταξάς, πρέπει να τιμάται ως Εθνικός Κυβερνήτης , διότι κατόρθωσε, να προσδώσει στο αντεθνικό και προδοτικό καθεστώς της υποτέλειας και της ξενοκρατίας πατριωτικά και φιλολαϊκά- φιλεργατικά χαρακτηριστικά, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, και για τον λόγο αυτό δηλητηριάστηκε από την SIS (MI6). 

H κυβέρνηση Μεταξά, χωρίς τον Μεταξά ήταν η βδελυρά συμμορία των αργυρώνητων των Αθηνών. 
Η Βδελυρά συμμορία της 4ης Αυγούστου, στην οποία είχε βασικό ρόλο, ο μιζαδόρος και αργυρώνητος Ιωάννης Διάκος. Ο σεβάσμιος της Στοάς Ησίοδος.

 Επομένως χρειάζεται πολύ προσοχή. Τιμούμε την Εθνικό Κυβερνήτη, αλλά δεν τιμούμε στο πρόσωπο του, τη «Βδελυρά συμμορία της 4ης Αυγούστου», τους «αργυρώνητους των Αθηνών», το Βασιλιά Γεώργιο, τον Παπάγο, τον Ιωάννη Διάκο, και τα λοιπά θλιβερά πρόσωπα της Αγγλοκρατίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος χαίρεται και χαμογελά διότι βλέπει τους δύο Χαβαναγκιλα να μας διαφεντευουν!

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...