9/8/19

Ο Δανιήλ Τηγανιστός δεν χάθηκε

Ήταν βοηθός της Τάριας του Μακαρονά, και τότε μας «βοηθούσε» να αναγνωρίσουμε τους «Βόρειους». Τώρα  ξαναβρήκαμε τον  Δανιήλ Τηγανιστό σαν «εμπειρογνωμόνωνα» για τα «ρωσικά θέματα». 
Ο Χα Σεμ τα «προστατεύει» όλα τα παιδιά της ανώτερης φυλής. Και τον ρώτησαν από την «Φωνή της Αμερικής» και εκείνος (ο Ντανιέλ Φράιντ), είπε ότι «η συμμαχία της Σερβίας με τη Ρωσία δεν θα ωφελήσει το σερβικό λαό».
Ενώ , οι βόμβες που τους έριξε το «Κράτος δικαίου», τους ωφέλησαν. Έτσι;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι οι περιουσιοι δεν λειπουν απο κανενα σκηνικο της διεθνους διπλωματιας του χθες ή του σημερα.
Η περιουσια Victoria Nuland (πραγματικο ονομα Nudleman)ειναι παντρεμενη με τον επισης περιουσιο Robert Kagan (εκοψε το "ovich" για να αγγλοποιησει το ονομα του) της περιουσιας οικογενειας Lazar Kaganovich, γνωστου μπολσεβικου σφαγεα των Ρωσσων Χριστιανων και δεξι χερι του αιμοσταγους Σταλιν.
Ενα ατυχες γεγονος ειναι οτι γεννηθηκε στην Αθηνα.



Καλλιοπη Στετσωνη

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή 9


Παγκόσμια Ημέρα Ιθαγενών


XRONIA MAΣ ΠΟΛΛΑ









☀ Ανατολή ήλιου: 06:35 - Δύση ήλιου: 20:26
🌓 Σελήνη 9 ημερών Αποστόλου Ματθίου, Μαρτύρων Αλεξίου Δημητρίου Ιακώβου Ιουλιανού Ιωάννου Λεοντίου Μαρκιανού Πέτρου Φωτίου Μαρίας και Μάρθας και Αντωνίου του Αλεξανδρέως

Ανώνυμος είπε...

Το 1958 που γεννήθηκε ο Κάγκαν στην Αθήνα, η Ελλάδα όλη ανασκάπτονταν κυριολεκτικά από Αμερικανούς. Μια από αυτές τις ανασκαφές ήταν στην Αρχαία Αγορά, όπου βρέθηκε υποτίθεται και μια εβραϊκή επιτύμβια στήλη!

https://m.lifo.gr/articles/archaeology_articles/185123/i-synarpastiki-istoria-ton-anaskafon-stin-arxaia-agora