7/9/20

«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας». Διαμαρτυρίες σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο

Εκατοντάδες πολίτες διαφόρων ηλικιών συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος έξω από το Κίναιδοβούλιο διαμαρτυρόμενοι για την υποχρεωτική χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία. Χαρακτηριστικές ήταν νοι εικόνες με τους πολίτες, πολλοί εκ των οποίων ήταν και γονείς, που πετούσαν τις μάσκες στο οδόστρωμα. 
Την ίδια ώρα διαμαρτυρία κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα σχολεία πραγματοποίησαν γονείς και στη Θεσσαλονίκη, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.όπου η προσέλευση του κόσμου ήταν ελαφρώς πιο μειωμένη. 
Στην πλατεία Ελευθερίας, που είχε δοθεί το ραντεβού, εκατοντάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για τις μάσκες στα σχολεία, αλλά και για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα παιδιά. Τα σκυλιά του Κοροϊδοϊού και ο φόβος με τα χίλια πρόσωπα λένε ότι έχουν ταυτοποιηθεί δύο γυναίκες 33 και 30 ετών οι οποίες και αναζητούνται, μετά και τον σχηματισμό της δικογραφίας, ως διοργανώτριες της συγκέντρωσης στο κέντρο του Ηρακλείου. Το κάλεσμα και στις τρεις πόλεις έγινε διαδικτυακά και επικεντρωνόταν κατά των μέτρων της κυβέρνησης για την υποχρεωτική μάσκα από παιδιά και δασκάλους σε όλες τις τάξεις, ακόμη και του νηπιαγωγείου. 
Είναι φανερό πως όλο και περισσότεροι πολίτες αρχίζουν και αντιδρούν στα συνεχόμενα περιοριστικά μέτρα κατά του κοροϊδοϊού, βλέποντας παράλληλα την οικονομία να βυθίζεται στην ύφεση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έλα και ψάχνουν τις εγκληματίες που διοργάνωσαν την συγκέντρωση στο Ηράκλειο για να τις συλλάβουν !
Προς παραδειγματισμό και σοφρωνισμό των προβάτων, που πάν' να γίνουν κατσίκια και αν ξεφύγουν απ' το κοπάδι !

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...