8/9/20

O Ντόναλντ άκουσε την ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ

Η ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ μας έγραψε χθες:

 1) Αμέσως μετά την επανεκλογή του ο Τραμπ, θα συλλάβει δημάρχους πόλεων και κυβερνήτες πολιτειών με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και ηθική αυτουργία για όλο το μπάχαλο και τις δολοφονίες που διεπράχθησαν μετά τον θάνατο του ναρκο-άραπα στην Μινεσσοτα. 2) Όλα τα εβραιολαμόγια αντιφες/τραμπαριφες/πρεζονια κλπ που χουν συλληφθεί μεχρι τώρα και αυτοί που θα συλληφθούν μετά, συν τους συνοδοιπόρους τους σε τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες περιοδικά αλλά και σε ανώτερα πολιτικά κλιμάκια και δημόσιες υπηρεσίες, που ώθησαν, ενορχήστρωσαν και υπέθαλψαν αυτό το μπάχαλο, θα πάνε μέσα για τουλάχιστον καμιά 20ετια. 3) Τερμα οι μαλακιές με Π.Ο.Υ. και κοροϊδοιους. Κι άμα τερματιστεί στο Αμερικα ο κινεζογιός, καταλαβαινεις τι θα γινει στο Μητσοτακησταν. 4) Ολικη επαναφορα απο την ΚΙΝΑ ΟΛΩΝ των εργοστασιων αμερικανικων συμφερόντων πίσω στην Αμερική με αποτέλεσμα να έχει δουλειά κάθε Αμερικανός εργάτης.

Απαντώντας ο Ντόναλντ έγραψε:

«The Real Polls are starting to look GREAT! We will be having an even bigger victory than that of 2016. The Radical Left Anarchists, Agitators, Looters, and just plain Lunatics, will not be happy, but they will behave»! 

Μεταφράζω: «Η Ριζοσπαστική Αριστερά , οι Αναρχικοί, οι Ταραξίες, οι Λεηλατητές και οι απλώς Ψυχανώμαλοι , δεν θα είναι ευχαριστημένοι , αλλά θα κάθονται σούζα! »



ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Στο «όραμα» από τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ θα πρόσθετα, ότι περιμένω ότι το Ίδρυμα της Ανοιχτης Κοινωνίας και η ΑΝΤΙ-ΦΑ θα μπουν στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων με ότι αυτό συνεπάγεται για τους συνεργάτες του Ιδρύματος Διεθνώς. Και βέβαια το μεγάλο στοίχημα είναι το νέο διεθνές νόμισμα. 
Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντως.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρελαση σκαφων για τον Τραμπ.
Του Μπαϊντεν ΠΟΥ ειναι;

https://www.actionnewsjax.com/resizer/YCGGqBTbPd1dxWbfaK35k5qiN5c=/1200x675/cloudfront-us-east-1.images.arcpublishing.com/cmg/OP3COMDCABAD3NPUJVOZH62GQQ.jpg

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα ειναι ότι στην ελλαδικη κοινωνία υπάρχουν πολλά.... "σαράκια"! Αυτά πώς θα διορθωθούν; Το κρυπτο - εβραϊκό κράτος του ελλαδισταν πρέπει να αλλάξει!

19 Απριλίου 1965. Η Ελληνοτούρκικη Κρίση. Η τουρκική κυβέρνηση, αποφάσισε την άμεση απέλαση 6.000 Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης που διατηρούσαν την ελληνική υπηκοότητα,

  Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοινοποίηση στο Pinterest