23/2/21

ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ τη ΓΑΔΑ ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΣΤ. ΧΙΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΠΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΆΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ 1931 ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ.

Οι Ρουφιάνοι ,οι Κλέφτες και οι ποσοστάκηδες δωρολήπτες που εκχυδαΐζουν την δημόσια Ζωή ομιλούν για εκχυδαϊσμό της εκχυδαϊσμένης Πολιτικής Ζωής από τον Στέφανο Χίο επειδή εκφώνησε το διαφημιστικό κείμενο που έλεγε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη,

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.espressonews.gr/reportaz/273115/keraynoi-moyratidi-mitsotaki-markoylaki-lignadi/


«Ο Μαρκουλάκης είναι φίλος του Λιγνάδη. Ο Μαρκουλάκης είναι φίλος του Μητσοτάκη. Με τον Μητσοτάκη γνωρίστηκαν στο Κολλέγιο Αθηνών. Εχουν διαφορά μόνο δύο χρόνια – με τον Μητσοτάκη μεγαλύτερο. Τότε, στο σχολείο, είχαν και άλλες δύο διαφορές. Ο Μητσοτάκης είχε γνωστό επώνυμο και ήταν ψηλότερος κατά 25 πόντους. Μετά ο Μητσοτάκης έφυγε για το Harvard και ο Μαρκουλάκης για τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Εκεί γνώρισε τον Λιγνάδη» έγραψε ο Μουρατίδης και συνέχισε:

«Μετά, ο Μαρκουλάκης άρχισε να κάνει καριέρα στο θέατρο, ο δε Μητσοτάκης στην πολιτική. Ο Μαρκουλάκης κατάφερε και έγινε πρωταγωνιστής – ο Μητσοτάκης προσπαθούσε ακόμα, ενώ ο Λιγνάδης έχτιζε τον μύθο του ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος υποκριτικής.

Υστερα ο Μαρκουλάκης έγινε θεατρικός επιχειρηματίας, με παταγώδη αποτυχία, ο Μητσοτάκης έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ν.Δ., με παταγώδη επιτυχία, και ο Λιγνάδης συνέχιζε το χτίσιμο…

Χαμογελαστοί Μητσοτάκης και Λιγνάδης σε πρόσφατη συνάντησή τους

Υστερα ο Μαρκουλάκης προσπάθησε να ξεχρεώσει, έπαιζε δεξιά αριστερά μέχρι που αυτοχρίστηκε σκηνοθέτης. Ο Μητσοτάκης, από την άλλη, έγινε πρωθυπουργός. Ο Λιγνάδης συνέχιζε το χτίσιμο… Υστερα ο Μαρκουλάκης βγήκε και υποστήριξε ανοιχτά τη Ν.Δ. και τον πρωθυπουργό κι άρχισε μυστικά να συγκεντρώνει καλλιτέχνες για να τους μυήσει/στρατολογήσει στη Ν.Δ. Ο Λιγνάδης έσπευσε από τους πρώτους…

Ο Μαρκουλάκης πρότεινε στον πρωθυπουργό να πάρει δάσκαλο ορθοφωνίας και ρητορικής τον Λιγνάδη. Οπερ και εγένετο. Ενας ψευδός να διδάξει ορθοφωνία σε έναν άλλο ψευδό (το θέατρο του παραλόγου). Οσο για τη ρητορική, το βλέπουμε και το ακούμε κάθε φορά που ο Μητσοτάκης μιλάει χωρίς κείμενο και autocue. Συνεχίζουμε…

Οταν τέθηκε το θέμα Εθνικό Θέατρο, ο μυστικός σύμβουλος του πρωθυπουργού -ο Μαρκουλάκης, ντε- του πρότεινε τον Λιγνάδη για καλλιτεχνικό διευθυντή. Ηξερε πως ο Λιγνάδης ήταν υπέρμετρα φιλόδοξος, εγωκεντρικός, νάρκισσος και “ψόφαγε” για καρέκλα χλιδάτη και ισχυρή. Η υπουργός Πολιτισμού (λέμε και καμιά μαλακία για να περάσει η ώρα) Στυλιανή Μενδώνη δέχτηκε τηλεφώνημα από του Μαξίμου. Ηταν ο πρωθυπουργός που της είπε τι έπρεπε να κάνει…
Τα προσφυγόπουλα

Η υπουργός κάλεσε στο γραφείο της τον Λιγνάδη, ήταν εκεί και η ειδική σύμβουλός της Αννα Παναγιωταρέα, ήπιαν καφέ, τα είπαν, κουτσομπόλεψαν, γέλασαν, αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και ο Λιγνάδης έφυγε με την καρέκλα του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου υπό μάλης.

Ανώνυμος είπε...

Υστερα ζήτησε από την υπουργό, τον πρωθυπουργό, ή δεν ξέρω από ποιον, να του στείλουν ανήλικα MPASTARDOPόπουλα στο Εθνικό για να τους διδάξει θέατρο. Του τα έστειλαν με χαρά. Τα mpastardaδάκια, όμως, μετά δεν ήθελαν να ξαναπάνε… Δεν είπαν γιατί»


«Τώρα που ξέσπασε το σκάνδαλο για βιασμούς και παιδεραστία, όλοι ποιούν την νήσσαν! Κοινώς, κάνουν την πάπια. Η μόνη που δεν φταίει είναι η Μενδώνη. Αυτή υπάκουσε στο αφεντικό της. Φταίει, βέβαια, για το ότι βγαίνει και ψεύδεται ασυστόλως, για το ότι είναι ανίκανη, ανεπαρκής, χωρίς όραμα… αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Η τηλεόραση έπαιζε Μαρκουλάκη… ο οποίος μιλούσε δημοσίως εν μέσω “κύματος” μηνύσεων και καταγγελιών για βιασμούς, κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου.

Ερωτηθείς για τη φιλία του με γνωστό σκηνοθέτη, ο ηθοποιός απάντησε: “Για κάποια είχαμε ακούσει, αλλά ποτέ στη δική μου βάρδια. Μπροστά μου δεν έχει συμβεί ένα περιστατικό κάποιου τύπου παρενόχλησης ή βίας. Ειδικά από την εποχή που έχω εγώ την ευθύνη. Και αν είχε συμβεί το οτιδήποτε, λόγω της φύσης μου θα είχα πάρει θέση. Ποτέ δεν θα συνέβαινε μπροστά μου οποιαδήποτε πράξη κακοποιητικού χαρακτήρα».

Ανώνυμος είπε...

"Οι ευθύνες της υπουργού Πολιτισμού και κυρίως του πρωθυπουργού για την “υπόθεση Λιγνάδη” δεν κρύβονται ούτε παραγράφονται με καθυστερημένες δηλώσεις καταδίκης", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Μάλιστα κυρίες και κύριοι, το ΚΚΕ! Ο αρχηγός του οποίου φωτογραφιζόταν αγκαλιά και με το χαμόγελο της ευτυχίας με τον παιδεραστή και βασανιστή των παιδικών ψυχών! Εκτός πια κι αν δεν ήταν ο Κουτσούμπας, αλλά κάποιος ......σωσίας του!

Μεχρι και η ντροπή ντράπηκε με τα ξεδιάντροπα κουμμουνια!

Εν τω μεταξυ μετά το μεγαλοπρεπές άδειασμα του Βαξεβάνη, που είχε ρωτήσει το προφανές: «γιατί μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης, μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν να αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος δηλαδή, την ευθύνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Καλά την ΕΥΠ, αλλά τα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί;».
Το οποίο άδειασμα του Βαξεβάνη ανέλαβε –προφανώς κατοπιν εντολής Τσίπρα!- ο διευθυντής της λαχανοφυλλαδας «Αυγής», Άγγελος Τσέκερης, που είπε τα εξής απίστευτα: «Η τάση κάποιων στα ....σόσιαλ να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη από το τίποτα, είναι εμετικός κιτρινισμός και Μακελειό. Δεν γίνεται πολιτική εκτοξεύοντας ξερατά* στον αντίπαλο. Πρώτα πρώτα γιατί είναι μια πρακτική που ποτέ δεν κερδίζει. Αλλά, κυρίως, γιατί δεν την αντέχουμε εμείς οι ίδιοι. Αυτά».

Πάνε να «μπλέξουνε» τον Μητσοτάκη με την παιδεραστία «από το τίποτα»!!! «Από το τίποτα»! Κι αυτά δεν τα λένε οι παπαγάλοι του «Πρώτου Θέματος», αλλά ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ!!! Νικο Γεωργιαδη μ' ακους; ή τουλαχιστον ακους τον Τραγκα;
Το κόμμα της υποτιθέμενης «αξιωματικής αντιπολίτευσης»!

Είναι φανερό λοιπον, ότι το επαρατο καθεστως Μητσοτάκη/ΣΥΡΙΖΑ –καθώς και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» του «συνταγματικού τόξου βεβαιως-βεβαιως- τα έχουνε κάνει πλακάκια! Προφανώς, γιατί έχουνε ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΣΙΑ και στα παραλια της ανατολικης Μεσογειου!




*
"Δεν γίνεται πολιτική εκτοξεύοντας ξερατά"
Ενω οταν "εκτοξευεις σφαιρες και συλλαμβανεις δημοσιογραφους ΓΙΝΕΤΑΙ, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΕΚΕΡΗ.

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=i70i3KanV6M&ab_channel=ViAPROGRAMMATISTA

Αυτην την ηρωιδα την Μαργαριτη την θυμαται κανεις ;
Ποιο μουφα σκοπιμο και ακρως ελεγχομενο απο αυτο το σοου δηθεν κατακλυσμικων αποκαλυψεων, δεν παει. Αν πραγματικα ανοιξουν τα καπακια των βοθρων της εκμεταλευσης και της ανωμαλιας θα τιναχτει ολη η γαμω εξουσια στον αερα.
Ολως περιεργως απ το βοθρο η αριστερα διακυρητει οτι ταχα ειναι απουσα...
Η λουγκρα ο Βρωμας μπηκε μπροσταρης του συστηματος ως αγαπημενο παιδι του που ειναι για να απασχολησει - βγαλει εκτος τον Χιο. Γιατι θιχτηκε ο τζεντλεμαν που οι δουλειες του παιζονται οσο καμια αλλη στην τηλεοραση εδω και 20 χρονια.

Θυμαται κανεις απ τους μονιμους αναγνωστες του Σπυρου, τι ελεγε ο Σπυρος πριν 5 χρονια για τα ασυνοδευτα που κουβαλουσαν οι λαθραιοι ωσαν αποσκευες ; ...
Α ρε Σπυρο, ποσα εχεις πει...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ:Τοιουτοs ανηρ ακομα ωξω ειναι;;;
1)Οι καταγγελιεs απο εργαζομενεs στην επιχειρηση του πωs αν"δεν του κατσουν"δεν θα εχουν μελλον ειναι επισηs παμπολεs!
2)Η νυφουλα την οποια ο πεθεροs την γνωριζει"Ιδιαιτερωs καλα"οπωs και την προηγουμενη αρραβωνιαρα του γιου,με την οποια διατηρουσε ερωτικη σχεση που σημερα κανει καριερα ωs παρουσιαστρια,ειναι πολιτικοs μηχανικοs!
τοιουτοs ανηρ ακομα ωξω ειναι;;;

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...