28/2/21

Υπάρχει δημοκοπική δυσφορία για τους Οβριόπουλους. Αντιμέτωπη με την ολοένα αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πολιτών βρίσκεται η κυβέρνηση του ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ και των ΝΔ-Ξευτίλες. Σε υποχώρηση τα ποσοστά της Ν.Δ. αλλά οι ΣΥΡΙΖΟΦΣΚΙ παραμένουν Στάσιμοι.

 

-Υπάρχει δημοκοπική δυσφορία για τους Οβριόπουλους. Αντιμέτωπη με την ολοένα αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πολιτών βρίσκεται η κυβέρνηση του ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ και των ΝΔ-Ξευτίλες. Σε υποχώρηση τα ποσοστά της Ν.Δ. αλλά οι ΣΥΡΙΖΟΦΣΚΙ παραμένουν Στάσιμοι. Το 31% δεν θέλει ούτε τον Γουρλομάτη Οβριόπουλο ούτε τον Τσιπρόφσκι.  Στο 21% οι δεν ξέρω δεν απαντώ.

 -Κατέβηκε από το τραίνο για Οικογενειακούς λόγους ο μεταρρυθμιστής  Χρήστος Ταραντίλης που παραιτήθηκε  από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

-

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα δεδομένα εως τις 12 Φεβρουαρίου, από τον ιστότοπο του Συστήματος Αναφοράς Δυσμενών Συμβάντων Εμβολιασμού(VAERS), του CDC.
Από τους 929 αναφερόμενους θανάτους, περίπου το ένα τρίτο σημειώθηκε εντός 48 ωρών:

https://www.globalresearch.ca/one-third-deaths-reported-cdc-covid-vaccines-occurred-48-hours-vaccination/5737941
https://childrenshealthdefense.org/defender/latest-data-cdc-vaers/

Ημέρες Πολέμου και Κατοχής . 25 Αυγούστου 1942. Θανατικές καταδίκες στην Θεσσαλονίκη Οι Γιατροί στην Καλαμάτα ζητούσαν πληρωμή εις είδος

  ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.  1000 ΔΡΧ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ  ΚΑΙ 200 ΔΡΧ ΤΟ ΑΥΓΌ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΝΙΚ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ  ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ