12/9/21

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Η ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΥΓΕΊΑΣ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΝΈΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΆΞΗ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΎΣ

Όλα ήταν θεωρίες συνωμοσίας σύμφωνα με μελλοθάνατους και όμως όλα γίνονται πραγματικότητα. Αυτό είναι η δεύτερη φορά ήδη στην Αυστραλία που το λένε κυριολεκτικά. 
Άρα δεν είναι πια λάθος ή κάποιο μπέρδεμα της γλώσσας. 18 μήνες τι γινόταν με τις επιστρεπτέες δόσεις; Μοίραζαν ψίχουλα για να σας κλείσουν το στόμα και εσείς δεν γνωρίζατε γιατί σας τα πρόσφεραν.
 Όλοι οι ηγέτες των δυτικών κυβερνήσεων χρεισιμοποιούν ακριβώς τις ίδιες ορολογίες, λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα την ίδια ιστορική στιγμή. 
Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι είναι προγραμματισμένα ρομπότ που μιλάνε την γλώσσα των αοράτων.
¨Ολα είναι προ-προγραμματισμένα τέλεια σε όλο τον κόσμο. 
Είναι η ανθρωπότητας τόσο υπνωτισμένη είναι είναι τόσο ηλίθια που δεν μπορεί να καταλάβει τι λένε τα πολιτικά προγραμματισμένα ρομποτ. 
 Ακούστε την βλαμμένη υπουργό της Αυστραλίας για την δήλωση της ΝΤΠ και κοιτάξτε καλά το πρόσωπο της να αλλάζει δεκάδες μορφές στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. 
Βασικά ήταν χεσμένη επάνω της για αυτό όλες αυτές οι γριμάτσες...

 πηγη KORAKAS NEWS (greek-dutch-truth.blogspot.com)

1 σχόλιο:

Γιουφτος κανονικωτατος είπε...

Πρεπει να καταλαβει εις εκαστος απο εμας, οτι ο κοσμος μετα τον Β'ΠΠ κυβερναται απο τους οβριους.
Τελεια και παυλα.

Δεν υπαρχει μα-μου-μηπως-ισως-αντισημιτισμος-δεν κανει κι αρχιδια καπαμα.
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΚΤΟΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΕΣΑ Ή ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΚΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘ' ΟΤΙ ....."ΘΥΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΝΑΖΙ.
ΦΩΣ-ΦΑΝΑΡΙ, ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

Οι οβριοι κυβερνουν τον κοσμο σημερα με πληρεξουσιους τους ηλιθιους γιανκηδες. Πιο παλια κυβερνουσαν τον κοσμο με πληρεξουσιους τους πουστοεγγλεζους, οι οποιοι οβριοι οι ΙΔΙΟΙ, τους εκπουστευσαν μεσα απο 100ετιες διαμονης τους στην Αγγλια, οπως καλη ωρα σιγα-σιγα εκπουστευουν και τα υπολοιπα εθνη μεταξυ των οποιων και η Ελλαδα.

Σχετικα με την Αυστραλια, αυτη η πληθυσμιακη χωρα δεν ειναι Εθνος.
Ενας μπουρδελοπληθυσμος ειναι με μαζεμενους εκει καθε καρυδιας καρυδι. Το ιδιο και με την Ν. Ζηλανδια. Το ιδιο και με τις σημερινες ΗΠΑ.

ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ ΑΡΑΠΑ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ' ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΕΝΑΟΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.

Οποτε γραψτε τους στ' αρχιδια σας τους αυστραλους και τις αυστραλεζες κι ας δουμε ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

Η Ρωσία κάνει εκθεση στη Μόσχα με τα Νατοϊκά λάφυρα

Το Γερμανικά τανκ "Λεοπάρντ και τα αμεριακνικά Αμπραμ μεταφερονται στην Μόσχα  για την έκθεση κατεστραμμένου εξοπλισμού της Συμμαχίας ,...