8/9/21

Από πίτα που δεν τρως, δε σε μέλλει αν καεί. Η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΥΡΩΠΑΚΕΤΟ

 Ως οι Ινδοί , ούτω και οι Έλληνες διαιρούνται εις τρεις φυλάς:


α) Εις Συμπολιτευομένους, ήτοι στους έχοντες κοχλιάριον οίτινες βυθίζωσιν τούτο εις την χύτραν τού  προϋπολογισμού.


β) Εις Αντιπολιτευομένους, ήτοι μη έχοντες κοχλιάριον που ζητούν επί παντί τρόπω να λάβωσιν τοιούτον.


γ) Εις Εργαζομένους, που ούτε έχουν κοχλιάριον ούτε ζητούν τοιούτον, αλλά είναι επιφορτισμένοι να γεμίζωσι την χύτραν διά τού ιδρώτος των.

Εμμανουήλ Ροΐδης (1836 – 1904)

Εν τω μεταξύ ο ΔΟΛιος Γιαννάκης ο 44ος  ,από ΜΕΓΚΑ Μαρινακιστάν μοιράζει μέρος από τα κέρδη των έξυπνων εμπόρων ρεύματος σε έξυπνους καταναλωτές

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένας και μόνον δημόσιος κοινωφελής οργανισμός πρέπει να παράγει ρεύμα στην χαμηλότερη δυνατόν τιμή και αυτή είναι η ΔΕΗ. Από την κρατικοποίση του 1952 των ιδιωτικών εργοστασίων εντοπίων και ξένων, όρα η διαβόητος Power , ο ελληνικός λαός είδε κυριολεκτικώς το φως το αληθινόν.
Την 21η Απριλίου 1967 εξηλεκτρισμός στο 71%. Το 1974 στο 97%.
Επέτρεψαν την κατασκευή ιδιωτικών εργοστασίων ηλεκτρισμού με πρώτη ύλη εισαγώμενο φυσικό αέριο. Αυτοί οι ιδιώτες, Μυτιληναίος, Βαρδινογιάννης, Κοπελούζος,Περιστέρης, Μπόμπολας,Λάτσης, Ιωάννου κλπ χρησιμοποιούν τα δίκτυα της ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ που ανήκουν στον ελληνικό λαό για να πωλούν διανέμουν την παραγωγή τους.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....