8/9/21

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ

 

Γράφει ο Ζώης Μπέχλης 
Πρόεδρος του Κινήματος 21 

Η εθνική κοινωνία, η κοινωνία του έθνους των ελληνων βρίσκεται μπροστά στον απόλυτο κίνδυνο εξαφάνισής της.

 Ένας Εφιάλτης, ένας Μηδίσας ένας και θρησκευτικά, όπως συνάγεται απο την γνωριμία με τον ...σύζυγο του συνεργάτη του και τα παράξενα πράγματα που δια της Κεραμέως εισάγει στα σχολεία, Βαβυλώνιος, αυτός που είναι προιόν τριών φασολάδων του πατρός του, εφαρμόζει με απόλυτη συνέπεια την δέσμευσή του στο συνέδριο ενός ξένου λαού να αντιμετωπίσει και να χτυπήσει τους αυτόχθονες έλληνες.

 Εξ αντιδιαστολής είναι ξεκάθαρο ότι θα αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο τους αλλόφυλους και τους εισβολείς, κάτι που ήδη γίνεται. Την ώρα που ο Βαβελ πρωθυπουργός καταδιώκει κάθε έλληνα και επιτίθεται με τα σκυλιά του ενάντια σε όσους έχουμε απομείνει να αντιστεκόμαστε, την ίδια ώρα που ο ίδιος huppy traveler ρολανγκαρίστας κολεγιόπαις διώκει με το στημένο του ιατρικό και πανεπιστημιακό κατεστημένο τον 
Δ. Κούβελα, την στιγμή που επιστρατεύει συλλόγους αποβλήτων εναντίον των επιστημονικά αντιφρονούντων, λίγο πριν κόψει το ψωμί σε περίπου 10000 ελληνόπουλα για να εκβιάσει τους γονείς τους προς εμβολιασμό, την ίδια ώρα και στιγμή τα ασυνόδευτα δήθεν προσφυγόπουλα, λαμβάνουν επιδόματα, χαρτζηλίκια χιλιάδες ευρώ και ετοιμάζονται να αντικαταστήσουν την ελληνική κοινωνία. 

Είναι βέβαια κρίμα για τον ίδιο τον Ρολανγκαρίστα τενίστα , το γεγονός ότι έχασε τον πολύτιμο φίλο και συνεργάτη του που τους μάθαινε και ...θέατρο, τον κ. Λιγνάδη, αλλά σίγουρα κάτι θαγίνει, θα τον αναπληρώσει αυτό το μουσάτο τρυφερό και ευαίσθητο παιδί απο την Κρήτη που κομπορρημονεί για την ψήφιση απο την ΝΔ των νόμων αλλοίωσης πληθυσμού που έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση. 

Φυσικά μας έλειπε απο το όλο σκηνικό ο Στυλιανίδης ο οποίος παρά το γεγονός ότι φημίζεται ως Ανανιστής με το αντίστοιχο ηθικό ...αντάλλαγμα βέβαια, παρά το γεγονός ότι είναι αριστερός, ο “δεν είμαι δεξιός” Κούλης τον εισάγει στο κυβερνητικό σχήμα και φυσικά οι δεκάδες μπαρμπαφώτηδες της ΝΔ (είναι νέος όρος...δηλώνει τους Θερναδιέρους του σήμερα για όσους έχουν διαβάσει τους “ΑΘΛΙΟΥΣ” του Β. Ουγκώ), σπέυδουν να δημιουργήσουν σύγχυση κατηγορώντας τους αντιδραστικούς ως αμφισβητούντες την ελληνικότητα του Κύπριου.

Είναι το αντίστοιχο κόλπο με το μπόλι...βαφτίζουν όσους δεν θέλουμε να μπολιαστούμε με το σκεύασμα του Μπουρλά ως αντιεμβολιαστές. 

 Αρχικά το προιόν της τριπλής φασολάδας και του πολιτικά ορθού, μας χώρισε σε ψεκασμένους και αψέκαστους, στην συνέχεια σε μπολιασμένους και αντιεμβολιαστές, τώρα επιδιώκει να επαναφέρει τον Ανανισμό ξανά. Έχει προηγηθεί ο Δένδιας με την προτασή του που ο κόσμος δεν κατάλαβε λόγω κοντής μνήμης. 

Ξόανα ΑΜΑΛ , ως Δούριος Ίππος, περιδιαβαίνουν την επικράτεια, αλλόφυλοι αδειάζουν τα ταμεία λαμβάνοντας επιδόματα και επίορκοι αξκοί ετοιμάζουν πειθαρχικές ρυθμίσεις για να αδειάσουν τις ΕΔ απο τους ...αντιδραστικούς. Αυτό είναι ο Αντινατιβισμός στην πράξη....

Όμως όλο αυτό θα έχει την χημική σταθερότητα τριών φασολάδων που απλά διέρχονται του πολιτικά ορθού. Όποιος και αν τους στηρίζει απο έξω, όσο χρήμα και να ρίξουν ενάντια στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....

Η κατάληξή τους είναι δεδομένη...ήδη γνωρίζουν που θα κάνουν τα επόμενα Γκαλά ...όχι πάντως στο Καλλιμάρμαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: