27/5/22

Βρέθηκαν 4 Κομμουνιστές πράκτορες της Cia στην Ρωσική Άπω Ανατολή. (Πριμόρσκι Κράϊ)

 

Τέσσερείς  βουλευτές του κοινοβουλίου του Πριμόρσκι Κράϊ αντιτάχθηκαν στην  ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Οι διεθνείς ρουφιάνοι τους ονομάχουν "αρκετούς" . 
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της ημερήσιας διάταξης στη Νομοθετική Συνέλευση της Περιφέειας, διαβάστηκε δήλωση "από ομάδα βουλευτών", προς τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν με το αίτημα να σταματήσει η στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία και να αποσυρθούν τα ρωσικά στρατεύματα από το έδαφός της Ουκρανίας. 
Η έκκληση προς τον αρχηγό του κράτους υπεγράφη από τέσσερις Κομμουνιστές βουλευτές.

ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 27 Μαΐου. Οι Επιχειρήσεις στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, οι οποίοι ανήκουν σε Ουκρανούς και ξένους ιδιοκτήτες οι οποίοι χρηματοδοτούν τα Ναζιστοκομμουνιστικά τάγματα, θα κρατικοποιηθούν , δήλωσε ο ηγέτης της ΛΔ του Ντονέτσκ  Ντένις Πουσίλιν . Η Κρατική Επιτροπή Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ αποφάσισε στις 15 Μαΐου, να μετατρέψει την ιδιοκτησία των ουκρανικών τραπεζών στα απελευθερωμένα εδάφη  σε κρατική ιδιοκτησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . Η Μαύρη 24η Απριλίου 1941. Η 179η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και 19η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Στην Αθήνα επικρατούσε Χάος

  Οι δυστυχισμένοι Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί    που έστειλε ο Τσώρτσιλ να μας βοηθήσουν να μας κατακτήσουν οι Γερμανοί ,αφού έριξαν μερικές ...