26/5/22

Ο ηλίθιος υπάλληλος του Μπίλ Γκέιτς που διορίστηκε Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ ανακοίνωσε τη μετατροπή της σύγκρουσης στην Ουκρανία σε «παρατεταμένο πόλεμο φθοράς»

 

«Η κατάσταση στην Ουκρανία μετατρέπεται σε έναν «παρατεταμένο πόλεμο φθοράς» και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα τελειώσει» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα  μακρύ ταξίδι. Αυτός ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει πολύ καιρό, και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι... Ως εκ τούτου, καλώ τους συμμάχους να στηρίξουν την Ουκρανία», τόνισε.

 Προηγουμένως , ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε εκ μέρους αυτων  που τον διόρισαν ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία δεν σκοπεύει να γίνει μέρος της σύγκρουσης στην Ουκρανία, οπότε δεν θα στείλει  δυνάμεις να συμμετάσχουν στις επιχειρήσεις των ουκρανικών στρατευμάτων προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο πολέμου με τη Ρωσία. Επιπλέον, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ είναι βέβαιος ότι η ειδική επιχείρηση δεν πρόκειται να γίνει σύμφωνα με το σχέδιο της ρωσικής πλευράς.

Σύμφωνα με τον Στόλτενμπεργκ, «, η Ουκρανία μπορεί να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Λοατκι Μητσοτάκης μαζί με τον Λοατκι Πουστρόν ξεφτιλίζουν και την Ολυμπιακή Φλόγα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες

 Ένας τραβεστί  με τακούνια 25 εκατοστών   λαμπαδηδρόμος στο Παρίσι Μια Drag queen με το ψευδώνυμο Minima Geste (πραγματικό όνομα Arthur...