27/5/22

Η Πολιτοφυλακή της ΛΔ Ντονιέτσκ ανακατέλαβε τη χωριό Νοβοσελίβκα

 

Αποσπάσματα των δυνάμεων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας ανακατέλαβαν από κοινού το χωριό Νοβοσελίβκα, που βρίσκεται κοντά στη Γκορλίβκα. Σύμφωνα με το στρατό, τώρα το χωριό είναι εντελώς καθαρό από μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU). Υποχωρώντας από το χωριό, οι Ούκοι το βομβάρδισαν .
«Το χωριό έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς», ανέφεραν οι μονάδες στους διοικητές τους, Νωρίτερα, το γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας ανακοίνωσε την απώλεια του ελέγχου της πόλης Κράσνυ Λίμαν. Η κατάληψη αυτού του οικισμού θα ανοίγει το δρόμο για την απελευθέρωση του Σλαβιάνσκ, όπου ξεκίνησε ένοπλη εξέγερση εναντίον του Κιέβου το 2014Οι Ουκρανοί μαχητές εγκαταλείπουν τις θέσεις τους κοντά στο Σεβεροντόνετσκ, ρίχνοντας τα όπλα στα χαρακώματα Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κοντά στο Σεβεροντονέτσκ υπάρχουν μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και της Παλλαϊκης άμυνας, στελεχωμένες από επίστρατους από τη Δυτική Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...