10/7/22

Η κλιμάκωση της μάχης των υγειονομικών και η στάση των τεταγμένων στην στήριξη του συστήματος


πηγη Η κλιμάκωση της μάχης των υγειονομικών και η στάση των τεταγμένων στην στήριξη του συστήματος | Ellas21.com

Οι υγειονομικοί, μετά την μόχλευση απο διάφορους νεομπολσεβίκους που φτιάχναν επιτροπάτα, του αγώνα που έκαναν και αφου κατάλαβαν ότι στην απεργία πείνας που έκαναν, τα καθάρματα, θα τους άφηναν να πεθάνουν, μαζί με την σιωπή των ίδιων τρυφερών επιτροπάτων, προχώρησαν σε μια πολύ έξυπνη κίνηση. Συγκεντρώθηκαν έξω απο τις οικίες των τρυφερών ποδιών, του Πλεύρη και του Μητσοτάκη. 
Έκαναν τις οικογένειές τους, κοινωνούς του προβλήματος που δημιούργησαν στις δικές τους οικογένειες. Η περίπτωση των υγειονομικών πέρα απο ότι λέγεται, είναι το οδηγό σημείο, η μικρογραφία του προβλήματος, η εντόπιση της ουσίας του προβλήματος. 
Οι υπάλληλοι ενός μονοπωλιακού καρτέλ σκευασμάτων, των οποίων τα παιδιά καλοπερνάνε με μισθούς άνω των 15000 ευρώ, τιμωρούν τα παιδιά των υγειονομικών με πείνα. Να θυμήσουμε ότι η έννοια της αναστολής εργασίας, που θα μπορούσαν νόμιμα να επιβάλουν, δεν συνοδεύεται απο όλικη στέρηση αποδοχών…
Αυτοί όμως ως νέα μαφία, προχώρησαν σε διαδικασίες οικογενειοκτονίας των ανθρώπων ώστε να είναι αρεστοί στα μεγάλα τους αφεντικά.
 Οι υγειονομικοί οι οποίοι υπέστησαν εξ αιτίας των επιτροπών της αριστεράς ένα ανευ προηγουμένου καπέλωμα και μια απομείωση της προσπάθειας τους, την οξύτερη στιγμή της, δείχνουν να ανακάμπτουν και κάνουν αυτό που πρέπει να κάνει το σύνολο του θιγμένου κόσμου απέναντι στα υπαλληλάκια των στοών και της ΝΤΠ. 
 Την στιγμή που συμβαίνει αυτό, το σύστημα αγωνιζόμενο για την συντηρησή του με την μέθοδο της εναλλαγής υπαλλήλων, έχει ξαμολυθεί απο όλα τα πονηρά άκρα να στηριχθεί. Απο την μια η ΠΟΕΔΗΝ που καταδικάζει και θέλει συστημική και μη μου άπτου αντίδραση που να ελέγχει ο κύριος που είχε πρόβλημα με την ελληνική σημαία στις κινητοποιήσεις ώστε να την μετατρέψει σε ανταλλάξιμο πολιτικό νόμισμα και απο την άλλη ο γνωστός Πρόδρομος με την σημαία ανα χείρας να νομιμοποιεί τον Μπούρλα με εκπροσώπους σε βραβεύσεις και ανακοινώσεις που απο λάθος ξέφυγαν και στην συνέχεια έτρεχε να τις πάρει πίσω.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

από μικρός που δεν καταλάβαινα ένιωθα αποστροφή όταν άκουγα τα αρχικά όλων αυτών των συνδικάτων που φάνταζαν σαν κραυγές ζούγκλας και δεν καταλάβαινες τι σήμαιναν αν δεν σου εξηγούσε β κάποιος, ΠΟΕΔΗΝ ΑΕΑΟΥ ΟΥΕΑΗ ΗΕΑΟΥ

Φούλης είπε...

Δεν μας ενδιαφέρει τα συνδικάτα βόθρου, οι αξιοπρεπείς γιατροι/νοσοκόμος που σπούδασαν θα έπρεπε να έχουν σεβασμό κι όχι χειροπέδες
Αλλά οι μπάτσοι για μπάτσους όταν τους ανοίγουν τα κεφάλια οι Αναρχικοί τρέχουν σωρηδόν στα νοσοκομεία να γίνουν καλα

ΑΘΩΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ