9/7/22

ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο (ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΣ;) ΒΛΟΓΚΕΡ ΣΑΪΝΗΣ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ

 

Η «ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ» ΧΟΝΤΡΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΤΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ζ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο Ζ. "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ",  ΟΤΙ  "ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΜΑΣΟΝΟΙ" ΚΑΙ ΟΤΙ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ".

 ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ,ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ, ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΥΝΑΤΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ  ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ  «ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ».

 ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,  ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11 ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

 ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΌ ΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Ζ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΘΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Ζ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΑΝΑ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΌΜΩΝ .

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΟΓΚΕΡ ΣΑΪΝΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ Η ....ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

 

ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΑΣ  ΕΤΡΕΞΕ Ο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ  ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΙΏ .

ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΛΟΓΚΕΡ ΣΑΪΝΗΣ.

ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ :

 -Ένα και ένα κάνουν δυο!

Δεν θέλει δα πολύ μυαλό!

-Εχθροί μας, δεν είναι ούτε η Χοντρονοικοκυρά της Νέας Μάκρης, ούτε η Βαγγελίτσα από την ΑΡΓΟΥΛΙΣ, ούτε ο Μαμακοδίαιτος. Αυτοί είναι τα ύστερα της Γης.

Εχθρός μας είναι η Στοά, η Κωλο-Οικογένεια του Εφιάλτη, οι Προδότες, οι Πράκτορες, οι Σαλταδόροι, και οι Κλεφτολουμπινέ.

Έσσεται ΗΜΑΡ!

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά, πόσους μπλόγκερ έχει πιά στο μισθολόγιό της η ΕΥΠ;

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει Σπύρο μ’ αυτόν τον ψυχοπαθή στην εσχάτη γραμμή παπαριάς. Δε έχει τίποτε άλλο ν’ ασχοληθεί παρά να σας βρίζει όλη μέρα. Μην γράφεις τίποτε για τον παπάρα και του δίνεις δικαιώματα, αγνοείστε τον . Φιλική συμβουλή ξεσκαρτάρετε το κόμμα από ψυχακιδες, άτομα που καίνε φλάντζες και πατριώτες του πληκτρολογίου που άμα γίνει τίποτε θα τρέχουν να κρυφτούν στο υπόγειο του σπιτιού τους.!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα κι αυτός ο Διόδοτος είναι στο κόλπο, γιατί έστειλα ένα κόσμιο σχόλιο που ασκώ κριτική στην κ. Σουφλή, γιατί δεν κατονομάζει κανέναν μασόνο από αυτούς που υποτίθεται περιστοιχίζουν τον κ. Μπέχλη και δεν το δημοσίευσε!

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα δεν είναι μόνον πόσοι είναι αυτοί οι μπλόγκερ που πληρώνονται από την ΕΥΠ, αλλά και πόσα παντελονιάζουν κάθε μήνα από τα λεφτά των φορολογούμενων Ελλήνων; Αυτοί δεν είναι κρατικοδίαιτοι;

Ανώνυμος είπε...

Τα πραγματα ειναι απλα:

Η εν λογω (αχαρακτηριστη, διοτι ακομα και η ελληνικη γλωσσα ωχρια για να την περιγραψει), χρησιμοποει ρουφιανικες τακτικες στο διαδικτυο πανω απο μια δεκαετια.

Εχοντας πληρη ασυλια απο τα "καταλληλα" προσωπα, βωμολοχει σαν ξεπεσμενη τρουμπατζου κατα παντων, τη στιγμη που αλλα ιστολογια κλεινουν και δεχονται παρεναισεις για μια απλη κουβεντα.
Επιπλεον, παιζοντας την αντισυστημικη και βριζοντας τα κομματα εξουσιας για να γινει αρεστη στον πατριωτικο χωρο, κανει υπουλα την δουλεια της, η οποια ειναι να μπαινει σαν το παρασιτο και να διαλυει οσα πατριωτικα μπλογκς δεν ειναι 'δικα τους'.

Και ποιοι ειμαστε ή ΔΕΝ ειμαστε δικοι τους, το ξερουμε πολυ καλα αμφοτεροι.

Δυστυχως ομως για την εν λογω, την χτυπησε η γεροντοκαψουρα με αδαμαστο σχολιαστη (οχι του χεριου της), και ξεφυγε τοσο πολυ απο το μετρο με βωμολοχιες, που τα αφεντικα της την αναγκασαν να κλεισει το βρωμοιστολογιο της καποια στιγμη το 2019, για να χαθουν ολες οι αποδειξεις που θα τους πηγαιναν αγκαλιτσα μεσα, ολους μαζι.

Βεβαια,η κυρια κλαφτηκε ως συνηθως και επικαλεστηκε κυβερνοεπιθεσεις απο τον Σουπερμαν, τον Μικυ Μαους και τον Σκουμπυ Ντου, αλλα η αληθεια ειναι οτι το μπλογκ της "επεσε" διοτι εζεχνε απο βρισιες χειροτερες απο τις τωρινες.

Η ανιατη γεροντοκαψουρα της λοιπον, και το τραγικο συνδρομο αντρικης στερησης, την εκανε και τωρα να βγει παγανια στον Χατζαρα γιατι "μυρισε" το αντικειμενο του ποθου της.

Κι επειδη τυχαινει το ιστολογιο του να ειναι ΚΑΙ πατριωτικο, η σαπια παει για δυο τρυγωνια με ενα σμπαρο...

Σπυρο, ότι και να πεις για αυτην ειναι λιγα.

Απλως καλο ειναι να ξερει τωρα που σκουζει σαν σκουριασμενη εξατμιση, οτι ΟΛΕΣ οι μηνυσιμες βρισιες της ειναι αποθηκευμεντς ΜΑΖΙ με τα λινκς, που ναι μεν τωρα ειναι ανενεργά, αλλα η διωξη, (που τοσο συχνα επικαλειται) μπορει να τα επαναφερει.

Οπως αυτο το παρακατω ρεσιταλ....αξιοπρεπειας (Το λινκ βρισκεται κατω κατω):

Υ.Γ. Για καλο και για κακο, ριξε κι ενα λιβανι στο σπιτι σου, γιατι η σαπιλα της μονο με λιβανι νικιεται.


ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ5 Ιουλίου 2019 - 1:20 π.μ.
Εγώ, δεν πολιτεύομαι... ούτε και πρόκειται να πολιτευτώ.
Από την στιγμή όμως που πολιτεύεται κάποιος και εκλέγεται και βρίσκεται στην βουλή και τον πληρώνω κι εγώ και όλος ο ελληνικός λαός, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Προσωπικά και επειδή δέχομαι από συγκεριμένο χρυσαυγήτικο ιστολόγιο, χυδαία ΑΝΩΝΥΜΗ επίθεση ότι τα παίρνω για να γράφω εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επαναλαμβάνοντας στην ουσία ότι λέει ο αρχηγός τους,ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΤΕΘΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ5 Ιουλίου 2019 - 4:14 μ.μ.
@3.16, Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι και οι bloggers στα κιτάπια του Σόρος.
Ο Μιχαλολιάκος απλά είναι ένας φασίστας δεοντολοτικώς, πνευματικώς και ψυχολογικώς και ως φασίστας, ρίχνει στο μαύρο τσουάλι του όλους ανεξαιρέτως που του ασκούν κριτική.

Και ρωτώ; Εσάς θα σας άρεσε να σας κατηγορεί κάποιος ότι τα παίρνετε και μάλιστα χωρίς αποδείξεις;;

Εγώ λοιπόν δεν το ανέχομαι και τον προκαλώ δημόσια τον ΦΑΣΙΣΤΑ - ΝΑΖΙΣΤΗ.
Και αν μου βρει έστω και ένα ευρώ, θα καθίσω στο Σύνταγμα να με φτύσει όλη η Ελλάδα.

Άντε γιατί αρκετά με την κάθε χρυσαυγήτικη πουτανόψυχη, που πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας, εκτοξεύει κι αυτή όπως και το αφεντικό της ο Μιχαλολιάκος τις ίδιες κατηγορίες...

Ας μάθουν ότι δεν είναι όλες ΠΟΥΤΑΝΕΣ σαν κι αυτές.

Υπάρχουν αξιοπρεπείς δημοσιογράφοι, αξιοπρεπείς bloggers, αξιοπρεπείς ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Αυτό, που δεν θα μπορέσουν ποτέ να είναι οι ίδιοι.




https://attikanea.blogspot.com/2019/07/blog-post_71.html



Ανώνυμος είπε...

Βλογκερ σαινη, όσο ποιο πολύ βρίζεις τόσο ποιο πολύ ανεβαίνει η συσπείρωση του κινήματος 21. Καλά το πάς. Μόνος σου θα δωσεις την εισοδο στο κυνοβουλειο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
https://scattikanea.blogspot.com
θα ταιριαξει με τα γεμιστα

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, τελικά είναι μεγάλο το δίκτυο των ΚΥΠατζήδων μπλόγκερ:

https://kanenazori.com/2022/07/10/kratei_me_tis_laspes/

Ανώνυμος είπε...

https://katohika.gr/ellada/synelifthi-gerontoblogger-me-andra-kypatzi-pou-sykofantouse-patriotes-pou-epairnan-dynamikes-protovoulies-gia-kinitopoiiseis-gia-ti-makedonia/