9/7/22

Άνοιξε από παντού ξετρελαμένα στόματα η ασχήμια, που ενεδρεύει να με καταβροχθίσει


 Μετά τις αποκαλύψεις από τον Ρ/Φ ΕΛΛΑΣ21 για τα δισεκατομμύρια ευρώ , που χάρισαν οι Κωλο-Οικογένειες στην Τράπεζα του Κερατά Θεού , (του Θεού  που μας  και δώρισε τα εμβόλια του Μπούρλα),  έγραψα στις 3 Ιουλίου , στο Δελτίο των 11, δυο κείμενα για την προδοσία στην Κύπρο και την Προδοσία στην Μικρά Ασία, και την ίδια ημέρα μου επιτέθηκαν για αντιπερισπασμό  ταυτόχρονα και με συντονισμό, με διαταγή ΑΝΩΘΕΝ, τρία  μπλογκ προβοκατόρων του ΕΧΘΡΟΥ, που κινούνται στο περιθώριο του λεγόμενου «Πατριωτικού Χώρου», για να ψαρεύουν αφελείς.

Με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας , αυτοί οι  "μπλόγκερς", θεωρούν ότι η κύρια απειλή για την Πατρίδα και το Έθνος, προέρχεται από το Κίνημα 21 και τον Ζώη. Και αυτό, το αντελήφθησαν αμέσως μετά την πολύ επιτυχή περιοδεία του, από την Αρεόπολη ,μέχρι την Κόνιτσα και την Αλεξανδρούπολη.

Ένα και ένα κάνουν δυο! Δεν θέλει δα πολύ μυαλό!

Εχθροί μας, δεν είναι ούτε η Χοντρονοικοκυρά της Νέας Μάκρης, ούτε η Βαγγελίτσα, ούτε ο Μαμακοδίαιτος. Αυτοί είναι τα ύστερα της Γης.

Εχθρός μας είναι η Στοά, η Κωλο-Οικογένεια του Εφιάλτη, οι Προδότες, οι Πράκτορες, οι Σαλταδόροι, και οι Κλεφτολουμπινέ.

Έσσεται ΗΜΑΡ!

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πιό σιγανό ποταμάκι δε από όλους είναι η Πελασγική… Οι άλλοι 2 φωνάζει το πράγμα, αλλά η Πελασγική υποτίθεται είναι υπεράνω, πιότητα που έλεγε και ο Αβούρι καναβούρι…

Η προδοσία του 1897.Στις 27 Απριλίου τα ανάκτορα περιμέναν την τουρκική επίθεση και την ευρωπαϊκή μεσολάβηση

 Η εκκένωση της Κρήτης. Ο Γερμανικός Θρόνος δεν θα εβάπτε την Δυναστεία της Ελλάδος.΄Οι Τούρκοι λεηατούσαν τις αρχαιότητες