3/7/22

ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ. ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΑ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ!

 ΗΛΙΘΙΑ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΗΣ,  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ  ΣΥΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΙΚΗΣ ΑΓΕΛΗΣ  ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΤΟ  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΆΦΑΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ.

 ΤΟ ΑΣΠΡΟ  ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ  ΜΑΥΡΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ.

ΟΜΟΛΟΓΕΙ  ΔΗΛΑΔΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,  ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω Χατζάρα ότι δεν είναι τόσο βλήτο όσο νομίζεις… Αυτή είναι η δουλειά της. Να εκτονώνει την κοινή γνώμη δια των μπινελικιών! Για αυτό και κανείς συστημικός δεν την μηνύει… Άλλωστε πως ζει τόσα χρόνια χωρίς να εργάζεται;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΘΕΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΠΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙ ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ. ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

κε Χατζάρα εσείς έξυπνος άνθρωπος και περπατημένος, καλά δεν είχατε δεί ότι το λαμόγιο αυτό που σας κοπανάει κάθε λίγο και λιγάκι ότι είναι έτη φωτός μπροστά ξερόλας κανονικός είναι για τα σίδερα; Πως και μπλέξατε με δαύτονε; Η κάντε αποχή γριούλα είναι σαλεμένη κανονικά μην την υπολογίζετε.

Ανώνυμος είπε...

η καταντια τους δεν εχει ορια....Η πελασγική θεωρει δείγμα αδυναμίας το ότι ο Ζ τους προσέφερε βήμα;;; ΝΤΡΟΠΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ. Τελικά ουδείς μπορεί να ξεφύγει απο την φύση του για αυτό και θα είναι πάντα περιθώριο ακόμα και την Αποκάλυψη του αιώνος να κάνουν. Εγω σε ανύποπτο χρόνο είχα προειδοποιήσει τον Ζώη ανωνύμως για το ποιόν τέτοιου είδους υποκειμένων. Ο Ζώης απήντησε ότι όλοι έχουν κάτι καλό να δώσουν, δυστυχώς αυτοί εδώ έχουν μόνο την αυτοικανοποιησή τους ως χόμπυ. Ουδεμιά ενασχόληση με τετοιου είδους τύπους. Μου δημιουργείται η εντύπωση ότι πρόκειται περί χαφιέδων και πρακτόρων που κυκλοφορούν στον χώρο του 2,25%. Επιπλέον είδα αυτον τον ψυχάκια με την μανία καταδίωξης απο τον Ραχωβίτσα, που είναι προιόν του ναρκισισμού του, να πιστεύει ότι είναι σημαντικός, να σηκώνει την συνεργασία σου Σπύρο, με τον Καρατζαφέρη. Ο βλάξ δεν συνειδητοποιεί ότι όσα λές είναι απολύτως σωστά και δεν ευθύνεσαι εσυ αν ο Καρατζαφέρης σεν τα τήρησε. Πρόκειται περί κακών, συμπλεγματικών και ηλιθίων υποκειμένων.

Ανώνυμος είπε...

Το σχολιό μου θα το αφήσω εδω...δεν ξαναμπαίνω σε πελασγική και στον βόθρο του ψυχασθενούς
Διηνέκη, το ποιος έχει σαλτάρει και βρίζει σαν μαλτέζος βαρκαρης είναι ξεκαθαρο, αρκεί να ψάξει κάποιος λίγο τις αναρτήσεις σου. Τώρα τα έβαλες και με τον Ζ λες και είναι υποτιμητικό να δίνει βήμα στην πελασγική, σα δε ντρέπεστε λίγο, κοιτάτε να δείτε που γίνεται αγώνας και μετά πηγαίνετε να τον διαλύσετε ύπουλα , μοχθηρά και πρόστυχα. Ασχολήσου καημένε με την μανία καταδίωξης που έχεις και ασε τα ιστολόγια.. Ποιος σε χειρίζεται ρε;;;;κάποτε σε χειριζόταν ο Μιχαλολιάκος και ο Βορίδης, τώρα; ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΜΑΓΑΡΕΨΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ, έχεις μούτρα και να μιλάς, που καθόμασταν και ακούγαμε τον Ζ να σου στέλνει κόσμο και επισκεπτόμασταν τον βόθρο σου που τον αποκαλείς ιστολόγιο, σε φιλοξενήσαν στον σταθμό τους και έβγαινες στον αέρα να τους βρίζεις σε κάθε ψυχολογική σου κρίση. Και εσυ πελασγική σε είχα για εξυπνότερη, εκτός αν συμφωνείς με τον κάθε άθλιο που βγαίνει και μαγαρίζει την κάθε προσπάθεια. Σε βλέπω να μένεις μόνη σου να κάνεις διάλογο με τον ψυχασθενή. Ντροπή και σε σένα που ο Ζ έβγαινε και σου έστελνε κόσμο και τώρα επιτίθεσαι στο ΚΙΝΗΜΑ21. Αλλά τέτοιοι είστε για αυτό 50 χρόνια σας κυβερνούν τα καθάρματα και η μόνη επιδίωξή σας είναι να βγαίνετε και να λέτε: "ειδατε;;;; ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ"

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΠΥΡΟ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Χαππυ φορθ οφ Τζουλαυ εβρυουαν

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...