22/4/23

Αρτεμόφσκ. Οι μουσικοί πήραν τον σιδηδρομικό σταθμό και το ξενοδοχείο "Τρανζίτ"


 Οι μαχητές της «Βάγκνερ» ανέλαβαν τον έλεγχο του κτιρίου του Σιδηροδρομικού Σταθμού στο Αρτεμόφσκ ανέφεραν οι Στρατιωτικοί ανταποκριτές της « Ρωσικής Άνοιξης» που μετέδωσαν  ότι η ρωσική πλευρά διέσπασε τις άμυνες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) κατά μήκος της  σιδηροδρομικής γραμμής στην πόλη.

«Δεν είναι μόνο ο σταθμός υπό τον έλεγχό μας, και ο εχθρός έχει απωθηθεί σημαντικά από αυτόν», ανέφεραν οι ανταποκριτές.

Επίσης, σύμφωνα με τους «Στρατιωτικούς ανταποκριτές», οι  «Μουσικοί» προχωρούν από το κέντρο προς τα δυτικά και εκκαθάρισαν το έδαφος του ξενοδοχείου «Τράνζιτ» 

Νωρίτερα ο ιδρυτής της Wagner PMC, Γιεβγκένι Πριγκόζιν σχολίασε την πληροφορία ότι ο Ζελένσκι  απαίτησε από τον διοικητή των χερσαίων δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Ολεξάντρ Σούρκσυ , να κρατήσει το Μπαχχμούτ μέχρι τηνν ημέρα της Νίκης , προκειμένου να αποφευχθεί μια μεγάλη νίκη  για τη Ρωσική Ομοσπονδία στη μάχη της Προπαγάνδας και τους είπε:  «Αγαπητέ Βλαντιμίρ Αλεξάντροβιτς και Αλεξάντερ Στανισλάβιτς, έχετε ταραχές μεταξύ των στρατιωτών  σας στο Τσασίβ Γισρ κσι την Κωνσταντίνοβκα , ο ουκρανικός στρατός σε αυτόν τον τομέα του μετώπου ρίχνει  τα όπλα του, και σηκώνεται και φεύγει. Μην σκοτώνετε χιλιάδες και δεκάδες χιλιάδες Ουκρανούς με τα ίδια σας τα χέρια», έγραψε ο Πριγκόζιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...