19/4/23

Η Καταγγέλλουσα Ελένη!

Ελένη! Από το έλωμαι. Χαμός των Κάστρων. Κουρσάρος ανδρών. Σαν την 34χρονη με  το βιτριόλι. Λεηλάτησε καρδιές. Στα -άντα  κατέκτησε, (επιτέλους), τον ηθοποιό  του Χόλυγουντ και το είπε στις φίλες της. Αλλά και εκείνος , επίσης κουρσάρος έφυγε. Και εκείνη θύμωσε πολύ.  Και επηγε στο διανυκτερευον Φαρμακείο για να καταγράψουν τον βιασμό της από άγνωστο. Η Πολύφερνη "καταγγελουσα" συμβουλεύει την Κομισιόν για ζητήματα  μεταναστών στην Ελλάδα.  

Πασόκα από τα Πανεπιστήμιο. Απο τη Νέα Γενιά. Ανδρα μοι ένεπεν. Από σπόνσορα σε σπόνσορα έφτασε στην Κομισιόν. Μαγαζιά, γυμναστήριο, τακούνι, και ξενυχτιά. Βρυξέλλες μπάϊνάϊτ. 

Η μόνη απορία είναι αν ο Νίκο Γίντις δεν την χτύπησε ποτέ;    

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είμαι τέκνο της μεταπολίτευσης (δλδ ολίγον στούρνος με τα αρχαία και την καθαρεύουσα) τι σημαίνει το έλωμαι;

Ανώνυμος είπε...

Το Ευακι βγήκε με βραχιολακι. Τι παιδιά μαζεύει το (μ)πατσοκ, βρε Χατζαρα!! Χριστός Ανέστη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΝΥΧΙ, SHOPPING THERAPY, ΤΗΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΕΥΡΩΒΟΛΗ. ΣΤΑ 40 ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΧΙΛΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΧΗΣ ΤΗΝ BANK MOUNA ΓΕΜΑΤΗ ΡΕΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ. Η ΒΑΝΚ ΜΟUNA ΔΕΝ ΕΧΗ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΥΤΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...