17/5/23

17 Μαΐου 2020. Ο Αφορισμός του Εφιαλτάκη. Ο εθνάρχης Αμβρόσιος αναθεμάτισε τον υιό της αδελφής του ,την Ιουδαία υπουργό Παιδείας και τον «τσαμπουκα» υφυπουργό Προ-Πο μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγιάς Φανερωμένης Αιγίου.


Ο Εθνάρχης Αβρόσιος , για τον αφορισμό του ΑΘΕΟΥ και ΑΠΙΣΤΟΥ Μητσοτεκένσκι, της Ιουδαίας Πότερς, και του ΠΑΣΟΚΟΚΛΕΦΤΗ δήλωσε: 

«Η ενέργειά μας ασφαλώς και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα! Είναι και αυτός ένας από τους στόχους μας! Διότι, ενώ η Ορθοδοξία μας αλλοιώνεται και παραχαράσσεται, δυστυχώς η Ιεραρχία μας «κοιμάται τον ύπνον του δικαίου»!!!! 

«Μακάρι η τολμηρή αυτή ενέργειά μας να αφυπνήσει τις συνειδήσεις των Αδελφών μας Αρχιερέων πρός δόξαν Κυρίου. Στούς αφωρισμένους πλέον, εύχομαι ΚΑΛΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...