18/5/23

Ο «κομποσκοινάκιας» δασκαλάκος βρήκε 2500000 εκ ευρώ που του έστειλαν ο Δαλάι Λάμα και ο Χα-Σέμ

 

 Το «μπατριωτικό» κόμμα , που ερχεται με φόρα έχει την ευλογία ηγούμενου που ανεβοακτεβαίνει Άρειες Σκάλες και ευλογεί   το παραδικαστικό κύκλωμα που υπόσχεται να «καθαρίσει» τον χρηματοδότη του μπατριώτη δασκαλάκου.
υπόδικο για κακουργήματα πασίγνωστο εφοπλιστή! 
Ο υπόδικος εφοπλιστής έχει ρίξει 2.500.000 ευρώ μέχρι τώρα στον δίσκο που βγάζει  ο «κομποσκοινάκιας» .
Το μπατριωτικό  κομματίδιο που εμφανίστηκε από το πουθενά και παριστάνει τον απεσταλμένο εκ θεού και που θα νικήσει τον διάβολο της διαπλοκής μοιράζει  στα ΜΜΕ επιταγές του θεοσεβούς εφοπλιστή. 
Πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται ένας υπόδικος για κακουργήματα εφοπλιστής που ήδη έχει στην πλάτη του πολυετή κάθειρξη. 
Αφού του έφαγαν λεφτά δεξιά και αριστερά διάφοροι απατεώνες για να «στήσουν» μιλημένους στις Έδρες όπου δικαζόταν  αλλά τελικά παρά το γεγονός ότι είχε συνήγορο υπεράσπισης κορυφαίο βουλευτή της ΝΔ, τα λεφτά πήγαν στο κουβά. Έμαθε ο φουκαράς ο «κοντός» εφοπλιστής ότι ο «ηγέτης» του νέου «μπατριωτικού» κόμματος που τελευταία πουλάει και κομποσκοίνια έχει μια άκρη με έναν ηγούμενο που μπαινοβγαίνει στον Άρειο Πάγο και αποφάσισε να παίξει τα ρέστα του, αφού 3η αναβολή δεν χωράει στην δίκη που εκκρεμεί σε βάρος του και η φυλακή είναι προ των πυλών. 
Ο «ηγέτης» του πούλησε νικηφόρα δίκη .Οι επιταγές άρχισαν να πέφτουν στα ΜΜΕ και όπως μαθαίνουμε κυκλοφορούν στην πιάτσα δίγραμμες επιταγές μέρος των 2.500.000 ευρώ που έχουν μπει στην τσέπη του κομποσκοινάκια.
 Η διαφήμιση πάει σύννεφο για την μεγάλη νίκη αλλά πιο μεγάλη θα είναι η νίκη της τσέπης αφού ο εθνοσωτήρας θα κάνει δυνατό ταμείο! 
Είναι προφανές ότι μετά τις εκλογές ο εφοπλιστής θα κλαίει τα λεφτά του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τρίπτυχο του κομποσκοινάκια:
Πατριδοκαπηλεία χριστεμπορία αγία οικογένεια.

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν έχει ψηφοδέλτια μικρών κομμάτων στην Κύπρο; έχει μόνο τους πλήρεις συνδιασμούς;

Ανώνυμος είπε...

Νατσιός: απατεώνας συστημικός ψευτοχριστιανός, υποστηριζόμενος από απατεώνες ψευτοαγιορείτες διαπλεκόμενους